Mimmi polskutti käsipohjaa ja minä kroolasin koiraa….

Voitte arvon blogistit olla varmoja, että minulla on riittänyt naurussa pitelemistä, kun olen viime päivinä saanut medioista lukea minkälaista omaa Via Doloroosaansa tällä hetkellä ankkalammen polskuttelijat  uivat käsipohjaa äkkisyvässä.

Kysymys on siis RKP.n hallitustaipaleesta, jossa tehdään perussuomalaista politiikkaa hampaat irvessä ja itku kurkussa.

Nyt on sitten puolueensa puheenjohtaja Henrikson heittänyt pyyhkeen kehään ja aikoo lähteä ehdokkaaksi kesän EU vaaleihin, sillä hänen tiimalasistaan persuja kohtaan on hiekka valunut loppuun kuin vesi hanhen selästä.  Sen toki ymmärtää, kun Henrikson on koko ajan ollut hallituksen hautajaisia järjestelemässä, asettumassa poikkiteloin kaikessa mikä vähänkin on tuoksahtanut persupolitiikan suuntaiselta. Nyt sitten huomaakin, että työ on ollut turhaa, kun persut polskuttavat vain aallonharjalla, vaikka tarkoitus oli lopettaa näiden isänmaallisten riemumarssit alkuunsa.

Eikä siinä vielä kaikki.  Nyt Henriksonille seuraa tekee suurin persuvihaaja Eva Biaudee, joka myöskin aikoo paeta ulkomaille Brysseliin, asettumalla ehdokkaaksi EU vaaleissa.

Nämä kaksi edellämainittua politikkoa ovat yrittäneet avohaavaansa parannella sitä raappimalla, mutta mitä enemmän sitä persuista johtuvaa avohaavaa ovat koittaneet raapimalla parannella, niin sitä enemmän se on alkanut kutiamaan ja märkimään ja nyt sitten halutaan päästä Brysseliin odottelemaan, josko välimatka toisi parannuksen, vai onko se jo muuttunut kuolioksi.

Henrikson ja Biaudet airueen kärjessä on koittanut saada persut tekemään ”Soinit”, mutta ovatkin saaneet omat joukkonsa hajalle, vaikka tuskin heille nyt kuitenkaan niin käy kuten kävi Sinisille, että he kuolivat hypotermiaan kuumassa erämaassa.

Mikäs pahan tappaisi, kyllä ne ankkalammen polskuttelijat pinnalla pysyvät, joten  kyllä sieltä tuleviinkin  persuhallituksiin avun saa, kunhan vihannesviljelijöille Närpiössä tomaatinkerääjiää piisaa ja kettutarhoilla turkisenostajia,  puhumattakaan Karjakunnan kielikouluista ja säätiöiden verottomuudesta.

 

 

7 vastausta artikkeliin “Mimmi polskutti käsipohjaa ja minä kroolasin koiraa….”

  1. Tuskin sinne Brysseliin pääsee kuin yksi kielipuolueen edustaja, joten oletettavasti Biudi on se joka kotikonstein joutuu jatkossakin suolaa haavaansa ripottelemaan.

    1. ……ja ei siitä ole vielä kuin 1/2 vuotta aikaa, kun Henriksonska kertoi olevan opetusministerin pesti hänen poliittisen uransa täyttymys.
      Taisi vaan sen edellisen vasemmistohallituksen viitta olla liian raskas kantaa oikeistohallituksessa.

      1. Arvatkaapa harmittaako, kun en ole yksinvaltias. Olisi niin kiva julistaa salomonaalisia tuomioita asiassa kuin asiassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *