Onko koolla väliä.

Taiwanilaiset ovat valmiita vaikka ennemmin kuolemaan, ennenkin he alistuvat Kiinan totalitaristisen yhteiskuntajärjestelmän ”orjaksi”.

Mutta se on se todennäköisin vaihtoehto, että Kiina tulee Taiwanin liittämään itseensä ja jos se ei kynällä rauhanomaisesti onnistu, niin sitten se ottaa sen sodan kautta.

Kuka mitenkin sen näkee ja itse uskon siihen, että Yhdysvalloilla on nykyään kintaat niin syvällä savessa ja niin monia palopesäkkeitä sammuttettavana vähän jokaisella mantereella, että se ei siihen aseellisesti osallistu, jos se siihen pisteeseen ajautuu Kiinan ja Taiwanin välillä.

Toivotaan että olen väärässä ( mitä tosi harvoin olen ) mutta suurimmat niitä rajoja piirtelee ja pienet joutuvat alistumaan.

6 vastausta artikkeliin “Onko koolla väliä.”

  1. Kyllähän tällä hetkellä on ainekset isompaakin rytinään pitkin maailmaa.

  2. Kiinalla on paljon uhoa, mutta myös paljon ongelmia. Kaikki merkit siellä viittaavat alaspäin, ei ylöspäin. Voi olla että se uho ei saa paljoa lisävoimia ihan pian.

  3. Natsi-Kiina on kova sana. Sitä ei kannattaisi sähköautoja ostamalla tukea, sillä akkumateriaali tulee natsien pikkukätösten kaivamana valtaisien kivihiilisavujen pöllähdellessä.

  4. Markulta tärkeä pointti. On harvoja autoja joilla ei ole suurta kiinakytkyä. Ranskalaiset ovat ihme ja kumma tässä kärjessä.

    Hyvä muistaa että käytännössä jokainen brittimerkki on kiinalainen nykyään, ja myös volvo on kiinalainen.

  5. Niinhän ne sanovat, että koolla ei ole mitään väliä, se on tekniikasta kiinni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *