PerusS,- nukkuvana olisitte ääni punaisessa laarissa.

On häpeällistä, jos perussuomalaiset edes harkitsevat äänestää punavihreää presidentiiehdokasta vaalien toisella kierroksella.

Ei se Stubbikaan ole mikää ”ihanne vävy” meidän suuntaamme ja on aika kaukana koti, uskonto ja isänmaa katsannoista joita me/minä edustamme, mutta kun Utvassa Stubb oppii talon tavoille, että perussuomalaiset ovat hallituksen koossapitävä isänmaallinen voima ja liima, niin kyllä tyhjän naurajastakin mies tulee hyvässä opissa, ei kukaan ole seppä syntyessään, ei ollut Niinistökään ja  kyllä hänkin ajoittain meidän suuntaamme pyllisteli., mutta muuttui jo loppukautenaan ”siedettäväksi”.

Haavistollakin yksilönä saattaisi olla edellytyksen viran hoitamiseen  MUTTA……

Kun katsoo sitä karnevaali  ja  sirkusjoukkoa hänen taustallaan, jotka muistuttavat kulttiuskontoa ilmasto,-ja mailmanparannus houreissaan, niin se olisi isänmaavastainen teko perussuomalaisen äänestäjän lähteä tämän uskontokultin aisankannattajaksi.

Mutta sen vielä sanon, että vaikka Jussin putoaminen pois toiselta kierrokselta saa monet perussuomalaiset miettimämään nukkuviin siirtymistä, niin se olisi ääni vihervasemmistolle, sillä nyt he ovat niin kiihottuneessa hurmostilassa mahdollisuudesta saada härkäpari Mäntyniemeen ja nostaa salkoon satenkaarilippu hulmuamaan tasavertaisena siniristilipun rinnalle 24/7  niin tämän jo luulisi saavan perussuomalaiset lähtemään tätä uskontokulttia vastustamaan vaaliuurnille.

En olisi uskonut kuuna päivänä näkeväni, että perussuomalaiset politikot arpovat ketä äänestäisivät toisella kierroksella, sillä tuki Haavistolle tarkoittaisi kyllä oman poliittisen uskottavuutenne loppumista, sillä kyllä kansa muistaa.

5 vastausta artikkeliin “PerusS,- nukkuvana olisitte ääni punaisessa laarissa.”

 1. Arvi,
  Olet oikeassa. Persun ei pidä äänestää punavihreää missään tapauksessa. Ehkä hyvin pitkin hampain stubukkaa. Minä puolestani äänestän tyhjää.

  1. Antti,- Älä jätä tyhjää lappua, valitse kahdesta huonosta se vähiten huono.

 2. Minä olen hiukan samaa mieltä toisten mielipuolien kanssa. En oikein toisesta ehdokkaasta pidä, enkä toisesta ihan hirveästi tykkää. Nyt niitä vaihtoehtoja ihan hirveäti ei ole, kahdesta se vaan on ihan pakko valita. Toinen esiintyy vasemmistolaisena uusmodernisena sukupuolisuhteessa elävänä. Minä olen tarpeeksi vanha ollakseni hyväksymättä Antoniota saman peiton alle.

  Toiselta ehdokkaalta on vielä hiukan hukassa suomalaisuuden vahva historia, eikä se ole löytynyt Firenzen yliopistossa. Puoluetausta kokoomuksessa on vahva ja historiallinen.

 3. Hesarin tuoreen kyselyn mukaan vanhat ihmiset tykkää Stubbista ja naiset Haavistosta.
  Pohjanmaalla viisaus asuu vanhoissa naisissa mutta se taitaa olla että entisinä aikoina niin.
  Niin tuo kysely povaa Stubbille voittoa 57 – 43 mutta kamppailu kahden kesken on vielä alullaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *