Perussuomalaiset kuittasivat univelkansa nukkumalla.

Kovasti nyt Suomessa hehkutetaan vasemmistoliittoa EU vaalien voittajana ja varmasti se näin onkin.

Mutta kyllä se suurin voittaja kuitenkin on nukkuvat.

No, sitten kun katsotaan näiden kahden vaalivoittajan  prosentteja ja sitä, että mistä heidän korkeat kannatusluvut ovat tulleet, niin vasemmistoliitto on kerännyt kannatuksensa nousun kahden muun ”toveripuolueen” laarista ( sdp, vihr.)  Kun toinen vaalivoittaja nukkuvat ainakin näissä vaaleissa hyötyi perussuomalaisten pukiessa ylleen nukkumatin asun.

No sitten siihen, että kykeneekö vasemmistoliitto pitämään EU vaaleissa saamansa prosentit myös tulevissa vaaleissa, mitä jo ensi vuonna maassamme järjestetään, niin sen voimme jo kirkossa kuuluttaa, että ei kykyne ja prosentit tulevat tippumaan sinne samoihin kantturoihin kuin missä ne on totuttu näkemään ( 7-9% )

No sitten nukkuvat, he tulevat menettämään ainakin ne ”äänestäjänsä” takaisin perussuomalaisille, jotka jonkinlaista protestia EU.ta kohtaan valitsivat sängyn vaaliuurnin sijaan.

Joten siinä mielessä en ole huolissani perussuomalaisten kannatuksesta, sillä heidän äänestäjänsä tulevat kyllä takaisin puolueensa äänestäjiksi nukkuvista, kun univelka tulee kuitatuksi.

Vasemmistoliitto sitä vastoin taantuu takaisin marginaaliin, sillä routa ajaa kyllä porsaat takaisin kotiin (vihr-sdp) kun huomaavat, että intternationaalia ei pysty kolmiäänisesti laulamaan uskottavasti.

7 vastausta artikkeliin “Perussuomalaiset kuittasivat univelkansa nukkumalla.”

 1. On sanonta, että on kuin rahaa laitettaisiin pankkiin kun lapsi nukkuu ja tätä perussuomalaiset noudattivat vaaleissa, sillä nuori puoluehan perussuomalaiset kuitenkin ovat pitkässä katsannossa.

 2. Itse asiassa on muuten vanha puolue nimike on tosin uusi mutta jo poutiainen ajeli zyndapilla ympäri Suomea

  Pitämässä vaali tarinaansa terv tepivaari

 3. Tepi,- Minä katson että se puolue mikä perussuomalaiset ovat tänä päivänä on perustettu vuonna 2017
  SMP.tä ei ole enään muualla kuin Soinin houreissa.

  1. Vennamo teki kommunismille altteista duunareista itsenäisiä pienyrittäjiä maaseudulle. Tästä syystä Kreml ja maamme kommunistit alkoivat väittää Vennamoa äärioikeistolaiseksi vähentääkseen Vennamon vaikutusta.

   Maaseudun puolueen poikima Suomen Kansan Yhtenäisyyden Puolue yritti professori Haikalan johdolla tehdä toiminnasta yhteistyökelpoisen ja vähemmän kettuilevan..

   1. Vennamo, Suomen sodanjälkeisen uudelleenasutuksen luoja sai röhökkäät maanomistajat varpailleen ”raharosvot kiinni” ja Kekkosen ja KGP:n varpailleen.
    Se oli SMP:n alku ja voima kansanmiehieen ja populismin nousulle poutiaisineen, leppäsineen.

    Nyt tämän nimikyltin varastanut muka ”populistipuolue” on vain onneton yhdessä impivaaran kylässä möykkäävä, mörköjä pimeydessään pelkäävä äänekäs porukka.

    1. Et ilmeisesti ole tietoinen siitä, kuinka Vennamo allekirjoitti itse myönteisen päätökset ja allekirjoitutti kielteiset alaisellaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *