Rahan voimalla kansanvaltaan.

En tiedä kuinka moni tekee presidentinvaaleissa äänestyspäätöksensä puhtaasti ehdokkaan henkilöhistoriaa silmäillessään, veikkaan että suurin osa, mutta…………

Olen usen kanssa vaaleista keskusteltaessani kuullut sellaisiakin kommentteja esim. Stubbiin, Haavistoon ja Rehniin liittyen, että kun ovat nähneet keitä näiden kyseisten henkilöiden tukijoukoissa ja rahoittajina toimii, niin on saanut heidät muuttamaan äänestyskäyttäytymistään juuri ehdokkaan taustarahoittajista ja tukijoukoista johtuen.

Kun katsoo Jussi Halla-ahon budjettia, niin siinä eivät bulvaanit komeile rahoineen, kaikki mitä vaaleihin käytetään tulee puolueen omasta pussista ja näinhän se on perussuomalaisten kohdalla kaikissa vaaleissa, että hyvä veli ja toverikerhot loistavat poissaolollaan.

Demari Urpilaista rahoittaa tunnetusti ne, jotka nytkin  lakkokenraaleina hettelevät kapuloita kansantaloutemme rattaisiin, tämä jo yksistään tekee Urpilaisen äänestämisen mahdottomaksi monien kohdalla.

Varmasti rahalla saa ja hevosella pääsee ja todennäköisesti sillä raharatsulla myös Mäntyniemeen karautetaan, mutta vaalien jälkeen näitä raharikkaita äänestäneet joutuvat toteamaan että…….

”Arvotonta kissan kultaa minä sain sen tiedän nyt mä vain”…..kun vaihtoehtona olisi ollut, suo, kuokka ja Jussi ja turvallinen tila.

12 vastausta artikkeliin “Rahan voimalla kansanvaltaan.”

 1. Kukin antaa äänensä sille jota pitää parhaana siinä ei oma puolue olekkaan se tärkein asia vaan ihminen jolle ääni menee terv tepivaari

  1. Ehkäpä minä olen sitten valtavirrasta poikkeava siinä(kin) mielessä, että puolue edellä mennään, myös presidentinvaaleissa.
   Tosin parempaa presidenttiehdokasta perussuomalaiset ei olisi voineet valitakkaan kuin mitä eduskunnan puhemies on ja mitä arvoja ja aatteita hän edustaa.

   1. Ehkäpä on sentään toinenkin ehdokas jolle voisin ääneni antaa jos Perussuomalaisilla ei omaa ehdokasta olisi, on Kristillisdemokraattien Sari Essayah.

    1. …..nämä kaikki muut kuin Jussi ja Sari ovat niin monisukupuolisia että oikein pahaa tekee.

     1. Lääketieteellisesti on olemassa mies- nasia ja nais-miehiä, joilla on munat ja pil..Edelleen poikkeavasta genomista on havaittu lapsia, joilla tytöillä on piilokivekset.
      Sitten on psyykkisesti sekä mies-mehiä ( ho. ) ja nais-naisia( le).
      Sitten on näitä ns. normaaleja,
      jotka saattavat olla täysiä mulkkuja tai vitt..
      Presidenttiehdokkaissakin on näistä useita.

      1. Sukupuolia on kaksi, se on fakta eikä mikään mielipide eikä musta tuntuu kysymys.

   2. Demokraattisessa maassa saa valita minkä asian hyvänsä mitä vaaleihin tulee terv tepivaari

 2. Siinä arvi on kyllä asian ytimessä että sekin kertoo ihmisestä paljon minkälaisessa seurassa kaveeraa. Jos joukossa on rikollisia, huumehörhöjä, puliveivareita ja vakoojia niin se pistää pohtimaan miten ehjä päätöksentekokyky ehdokkaalla on.

  Ja jos tuota kaikkea kompensoidaan isolla rahalla niin huonommalta näyttää.

 3. Stubilla tuplapotti rahaa, joten vankkureilla näyttävästi kylältä kylälle ja hymyllä hurmataan … Tulee sori mieleen Marinen tähden kiito?
  Kyllä sisäpolitiikka pitää olla myös pres henkilön huolena kaitsettavana, vaikka nyt yksi ehdokas ratsastaa Natolla….

 4. En olisi kovin huolissani rahan merkityksestä vaalituloksen, Suomessa puhutaan kuitenkin loppujen lopuksi verrattain pienistä rahoista, jotka nekin ovat aika hyvin läpivalaistuja.

  Mitä tulee äänestyspäätökseen niin kuten olen aiemmin todennut, kyse on henkilövaalista ja näin ollen puolue ei näyttele itselleni asiassa mitään roolia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *