Taitaa sopiva sivuuttaa pätevän.

Kun Suomen tämän  hetkinen ulko,-ja turvallisuuspoliittinen johtomme on täysin yhden puolueen hallinoima ( presidentti ilman jäsenkirjaa, pääministeri, puolustusministeri ja ulkoministeri ) niin en pitäisi ollenkaan pahitteena sitä, että presidenttinä nousisi Jussi Halla-aho.  Hän on ehdokkaista varmasti pätevin kyseiseen virkaan, mutta näyttää siltä että nyt valitaankin sopivin, eli Stubb.

Sitä skenaariota en tohdi edes ajatella, että presidentiksi nousisi Haavisto, se tietäisi jatkuvaa ristivetoa Utvaan, kun presidentti häärisi ja unohtaisi  maailmanparannus houreissaan sen, miksi hänet on virkaan valittu, eli Suomen ja Suomalaisten turvallisuuden puolustaminen, olipa neuvottelukumppanina sitten vaikka  itse ”Kiinan keisari”.

Kun nyt näyttää, että Stubb on ainakin toisella kierroksella, niin olisihan se ilahduttavaa nähdä Jussi Halla-aho toisena, sillä hän on ehdokkaista ainut, joka on ns.kansallisvaltio miehiä, eikä kuten muut ehdokkaat, jotka ajavat ”tietämättään” Suomea osaksi kehitettävää EU.n liittovaltiota, pala palalta ja tukipaketti kerrallaan.

Presidenttihän ei toki EU asioista vastaa, mutta olisihan hän unilukkarina hyvä kansan herättelijä, että liitovaltion hirttoköyteen ei pidä Suomalaisten kaulaansa pujoittaa.

5 vastausta artikkeliin “Taitaa sopiva sivuuttaa pätevän.”

 1. Alex tunnusti jo eilisessä ehdokastentissä Ylellä, että Jussi Halla-aho on presidenttiehdokas, joka ei syyllistynyt sinisilmäisyyteen venäjän suuntaan ja siksi hänen ei tarvitse nyt muiden lailla jälkiviisastella erehdyksillään.
  Toivotaan, että jos ja kun Stubista presidentti tulee, että hän on oppinut virheistään.
  Sillä jos kaksi kertaa tekee saman virheen, niin itse nimitän sellaista typeryydeksi.

 2. Haavisto ehkä hyvinkin tekisi mitä lystäisi kertomatta siitä kenellekään mitään.

 3. Koivisto oli kanssa flegmaattinen tyyppi ja toimi hiukan salakähmäisesti ja omin lupinensa.

  Ei olisi pitänyt puuttua siihenkään, kun oikeus ei antanut pankille lupaa nostaa lainan korkoa kohtuuttomasti, niin Koivisto meni sorkkimaan pelätessään, etteivät pankin saa taseitaan eu-liitäntäkuntoon.

  Koiviston konklaavin paperit julistettiin salaisiksi tähän vuoteen asti. En ole huomannut tietoa, että salaamista olisi päätetty jatkaa.

  Jihadistinaisten tapauksessa Haavisto kähmäili oman päänsä mukaan ja ehkä kähmäilisi presidenttinä kun.

 4. Juuri tullut Maaseudun tulevaisuuden Gallup osoittaa, että Haaviston ja Halla-ahon kannatus on jo tasoissa ( 18% ) kun otetaan huomioon 3% virhemarginaali.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *