Turistit tulkaa tuppukylään tänne, tämä helmi on koko Euroopan…

Kun Suomella on yli 1300 kilometriä yhteistä maarajaa venäjän kanssa, eli enemmän kuin kaikilla muilla EU mailla yhteensä, niin pidän ihmeenä että sitä kautta vasta nyt on alkanut tulemaan passittomat turistit maahamme, käyttämään hyväkseen meidän vieraanvaraisuuttamme.

Ja vaikka meillä olisi kuinka hampaisiin asti varustautuneet puolustusvoimat, niin ei siinä paljoa amatsioonit auta, kun kansanväliset ihmisoikeus sopimukset tekevät niistä käyttökelvottomia, kun turistit sanovat vain rajallamme että, ”ana nasa käämä”, niin heti alkaa timpurit islamisteille rukoustiloja rakentelemaan, jossa he voivat viisi kertaa vuorokaudessa pyllistää paremman puoliskonsa kohti Mekkaa ja Medinaa ja rukoilla kuolemaa vääräuskoisille.

Ei venäjän tarvitse tänne asevoimin pyrkiä, kun lähettävät vain rajan yli sandaalituristeja, niin täällä nostetaan heti kädet pystyyn, sillä Suomihan on demokraattinen valtio, jossa ihmisarvo on jakamato ja joka tätä tohtii epäillä, niin joutuu raastupaan viharikoksesta syytettynä.

Sanon minä poijaat, että sen jälkeen kun lumi on sulanut ja järvet lainehtivat taas vapaana talven jäljiltä, niin helpompi on vahtia kapallista kirppuja, kuin rajojemme yli työntyviä islamistisia nuoria miehiä ”tarpeineen”.

6 vastausta artikkeliin “Turistit tulkaa tuppukylään tänne, tämä helmi on koko Euroopan…”

 1. Itsekkin kalastelen yhdestä näistä rajajärvistä ja en tiedä sitten, että jos verkkoihini takertuu ”islamistinen Norppa”, niin pitääkä tehdä samoin kuin Saimaan Norpankin kohdalla, että tulee kesäksi verkonpito kielto.

 2. ”Kotimaa kullan kallis – –

  Hyvinkään helluntaiseurakuntaan tuli viime syksynä 20–30 romania Ruotsista. He ovat suomalaistaustaisia paluumuuttajia, osa isompaa muuttoliikettä.

  Viime vuonna Ruotsista kantautui jatkuvasti uutisia jengien välisestä väkivallasta. Syyskuussa Ruotsissa kuoli peräti 12 henkeä jengisodassa.
  Tukholman Fruängenissä asunut Lindgrenien perhe alkoi kaivata rauhaa ja turvaa.
  Sitä pystyi tarjoamaan lasten isovanhempien synnyinmaa Suomi.

  Jengiytymistä on jokaisessa pienessä kylässäkin, Lindgren sanoo.
  Lindgreniä veti Hyvinkäälle uskonelämä ja paikallinen helluntaiseurakunta.
  – Kesällä 2023 annoin elämäni Jeesukselle, hän kertoo.”

  (YLE)

  1. ”Tunnbrödsrullea Klaukkalassa —

   Hyvinkäältä hurauttaa kolmostietä pitkin Klaukkalaan noin puolessa tunnissa.
   Herkullinen ruuan tuoksu johdattelee kulkijoita Dino’s grillille Klaukkalan torin laidalle.
   Kojussa kokkaa ruotsalaisia grilliherkkuja hyvinkääläinen Dimitri Grönfors. Myös hän on syntynyt Ruotsissa, mutta palannut vanhempiensa kotimaahan – tosin jo yli 30 vuotta sitten.

   Annoksen kylkeen tarjoillaan ruotsalainen kaakaopullo Pucko.
   – Liioittelematta maailman paras juoma, Grönfors kehaisee.
   Grillissä työskentelee nyt kaksi ihmistä. Kevättalvella sama yrittäjä avaa Hyvinkäälle kivijalkaravintolan, joka työllistää kolme lisää.
   Ruotsalainen ravintola Hyvinkäällä voi lievittää paluumuuttajien Ruotsin-kaipuuta, jos joku heistä vielä sitä kokee.
   Hyvinkään romanit muistuttavat mielellään yli viisisataavuotisesta historiastaan Suomessa.
   – Kotimaa on aina kotimaa. Mehän tunnemme aina itsemme suomalaisiksi, vaikka me olemme mustalaisia, Seppo Nyman sanoo.”

   Jäin miettimään, mikä Eurooppalaisen identiteetin omaavalle olisi ”Tunbrödsrullen” vastine. Kerron kun jaksan miettiä asiaa.

 3. Arvi on kyllä siinä oikeassa, että Suomessa ihmisoikeusfundamentalisti määrittävät miten niitä kuuluisia kansainvälisiä sopimuksia meillä tulkitaan.

  Ja korostan MEILLÄ TULKITAAN, ihan samoihin sopimuksiin sitoutuneissa maissa kuten Baltian maissa, samoja sopimuksia tulkitaan merkittävästi eri tavalla.

  Kun poliitikot ja ja varsinkin vihervasemmistolaiset poliitikot vetoavat siihen, että he olisivat valmiita sopimusten tulkintojen uudelleen tarkasteluun kansainvälisissä yhteyksissä tarkoittavat he todellisuudessa, että he eivät ole valmiita laittamaan asiassa tikkua ristiin asian eteen.

  Puhuvat siis täyttä skepeliä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *