Mummolle myydään

Lapset yrittävät perua – onko tuttua?
– Olisko nyt ihan oikeasti saatava myyntiin jotain rotia?
Moni vanhus on ylipuhuttavissa.
Vanha äitini käytti pyörillä varustettua kelkkaa ulkona liikkumiseen. Kätevä myyjä myi hänelle uuden ja vei vanhan mennessään. Siinä vanhassa ei ollut mitään vikaa. Tuli sitten aikanaan lasku johon ei ollut rahaa.
– Iltalehdessä oli juttu edullisesta sohvakaupasta.

11 vastausta artikkeliin “Mummolle myydään”

  1. On vaan totuus että kaikkea ns tuotteita koitetaan myydä mulle viimeksi koitti myydä rollaattoria .
    No kysyin miksi tuota mulle myyt no kun sulla on jo ikää sanoinkin hänelle ruman sanan ja sanoin pysyn muuten pyörälläkin vielä pystyssä terv tepivaari

  2. Teeveen kauppakanavilla on paljon palturimainontaa.

    Jossakin mainostetaan suunnilleen niinkin, että parin sadan watin pistorasialämmitin lämmittää kivemmin ja edullisemmin huoneen kuin iso siirrettävä lämpöpatteri, joka olisi parasta viedä kaatikselle. Ja muuta vastaavaa ja muuta vastaavaa.

    Voisi olla viisasta poistaa kauppakanavat teeveen suosikkivalikosta. Vaikka voihan ne mainokset ottaa ihanan äklönä viihteenä.

    1. Eniten ottaa kyllä nuppiin puhelinsoitot teeveessä voi vaihtaa kanavaa taikka sulkea kokonaan . terv tepivaari

  3. Ihan kaikkea on yritetty näin omakotitaloasujalle myydä. Siinä on ollut viemäriremontista korsteenin pinnoitukseen ja kaikkea siltä väliltä. On tilattu audienssia esittelyyn ja ilmaista arvion tekoa. Ei vaan ole mikään tarttunut pyydykseen. Nooh, eihän se ole tyhmä joka myy, enkä minä niin tyhmä, joksi luulevat.

  4. Pentti eikös se ole näin ettei se hullu ole joka pyytää vaan se joka maksaa . terv tepivaari

  5. Mutta eiköhän tuossa ole selvää se että kun ei halua jotain asiaa sanoo ei kiinnosta puucentin vertaa .
    Ja jos joku sanoo että on huonoa käytöstä niin sitähän se ei ole vaan aivan muuta .
    Ja e puhelin myyjäkin varmaan tykkää tuosta kun ei tarvii puolta tuntia jaaritella eikä sittenkään saa kauppaa aikaan . terv tepivaari

  6. Silloin kun on kysymys vanhuksesta jolla on lapsia he vois asettaa sellaset asiat vanhuksen puhelimeen salaa joka estää moisen asian mutta ei tuossa ole muuta vaihtoehtoa . terv tepivaari

  7. Minua ei häiritse pätkän vertaa ne puhelinsoitot, joskus vastaan ja joskus en. Minulla on puhelimen muistissa ne numerot joihin on tavallaan pakko vastata. Joskus puheripulin saaneen kauppiaan jätän pöydälle yksin puhumaan, kyllä se siinä joskus kyllästyy. Luuria korvaan en ole lyönyt koskaan, enkä kenellekään, se ei kuulu hyviin tapoihin.

    Mitä tulee siihen vanhojen ihmisten vastuuseen, jos ihminen pystyy marketin eteisessä kiusaamaan pelikoneita, hoitakoon itse vastuunsa.

  8. Pentin idea hyvä, mutta on paljon hyväntahtoisia vanhuksia ja heistäosa jo alun dementoituneita asumassa yksin esim vanhassa omakotitalossa ja heillä useinkin sattuu olemaan muutama tonni pelivaraa jonka kimpussa olijoita riittää.
    – Mielestäni on väärin heidän hyväksikäyttö ja heitä ei saisi jättää oman onnensa nojaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *