Demujen kannatus laskee

Demujan kannatus siis laskee ja persut ovat jo tasoissa nousten koko ajan.

Eduskunnassa demut räkyttivät katkeruuttaan kykenemättä esittämään mitään selkeää ehdotusta asioiden ratkaisemiseksi.

Se toki ei ole uutta, ettei demujen pahimpien räksyttäjien älykkyys riitä, kuin ehdotuksiin lisävelan ottamisesta ja kaiken uudistamien vastustamisiin, mutta sillehän ei mahda mitään.

Älytön juttu

Tekoäly ihmiskunnan suurin uhka?
Loppu on lähellä ennemmin 5 kuin 50 vuotta.
Itse maailmanloppua on ennustettu ajan saatossa.
Ainakin se on varmaa että ihminen ei elä ikuisuutta,
mutta me tehdään jälkeläisiä ja he tekevät edelleen…
Tekoäly voisi olla hyvä renki mutta huono isäntä.
Tulesta on sanottu samaa.
Tekoäly on monessa hyväksi, mutta
osaako tekoälyn koodaajat rakentaa sen riittävän älykkääksi
vai käykö niin kuin aina että se jää puutteelliseksi
ja sen vuoksi tekoäly ajaa ihmiskunnan tuhoon?
https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/a/066f1d37-742a-456c-832d-984f9606e9dd

Vasemmiston hevonen kun oppi olemaan syömättä, niin se kuoli.

Tänään kun eduskunnassa keskustellaan vasemmiston tekemästä välikysymyksestä hallitukselle, niin saadaan kuunnella ja katsella kuinka vasemman laitapuolen kulkijoissa tyhmyys tiivistyy,  missä vasemmisto oppositio ottaa vähävaraiset keppihevosekseen, puolustaakseen norsunluutorninsa norsuja lasikaupassa.

Ja pitäisikö hallituksen antaa tälle ulkoparlamentaariselle AY sirkukselle vielä valta päättää koko valtakunnan hyvinvoinnista, kun ovat aiheuttamassa jo nyt miljardien menetykset vientivetoiselle valtiontaloudelle, istumalla  perseensä ruvelle lakkoilemalla ja  vaatimalla työttömille oikeutta olla työtön ja kuvitellen että Kelaan investoiminen on satsaus tulevaisuuteen.

Se on uskomatonta, että niin suuri on vielä Galluppien mukaan se jokkio niitä, jotka uskovat että hyvinvointivaltiomme pysyy pystyssä sillä, että työnnetään pää pensaaseen ja hoetaan, että älä tule paha kakku……

Jos nyt tehdään niin kuin rosvot määräilee, niin voittajia ovat ne jotka saavat jatkaa kyykyssä oloaan valtion siihen puuttumatta toisten elättinä ja häviäjinä ovat tulevat sukupolvet, jotka näiden kyykyssäolijoiden velat ja laskut kuittaa korkoineen.

Jos nyt muistellaan, että kokoomus pidettiin neljännesvuosisata pois niistä pöydistä jossa päätöksiä tehtiin, niin toivon totisesti, että vasemmisto lyö kokoomuksen ennätyksen, jotta valtio nimeltä Suomi säästyy valvontakommission tulolta ”Hotelli Torniin”.

 

 

Persut rähjäävät, nälvivät, tyhmentävät, koska se on sen porukan ainoa osaamisalue

Tampereen kaupunginvaltuusto kävi maanantain kokouksessaan kiivaan keskustelun nuorisorikollisuudesta.

TAMPEREEN kaupunginvaltuusto yltyi maanantai-iltana keskustelemaan nuorisorikollisuudesta sellaisella kiihkolla, että puheenjohtaja Ilmari Nurminen (sd.) joutui esittämään toiveen asiassa pysymisestä. Perussuomalaiset otti yhteen vihreiden sekä sdp:n ja vasemmiston kanssa vimmalla, joka kärjistyi ajoittain henkilökohtaiseksi nälvimiseksi.

”Olemme Tampereen valtuustossa, mutta ongelma hiipii tänne. Tiedän että on vaikeaa Iiris myöntää, että on itse ollut aiheuttamassa tätä”, valtuutettu Veikko Vallin (ps.) sanoi puheenvuorossaan ja viittasi valtuutettu Iiris Suomelaan (vihr.)

Perussuomalaisten puheenvuoroissa nuorisorikollisuuden torjuntaan esitettiin maahanmuuttoon liittyviä keinoja. Joakim Vigelius (ps.) ei voinut käsittää, miksi lapsista ja nuorista ei saisi puhua kovaan sävyyn. Hänen mukaansa alle 15-vuotiaat toimivat häikäilemättömästi, kun he käyttävät 15 vuoden ikärajaa hyväkseen.

Vigeliuksen mukaan Tampereella ei tule odottaa, että Ruotsin kaltainen rikollisuus rantautuu Suomeen.”Kovat keinot pahentavat”

Kummola kiteytti nasevasti, mitä on kysymys :

On häikäilemätöntä…

Pormestari Kalervo Kummola (kok.) kertoi puheenvuorossaan, että kaupungin ja poliisin ylin johto pitävät säännöllisesti neuvotteluja. Kummolan mukaan neuvotteluissa on käynyt selväksi, miksi alle 15-vuotiaiden rikollisuus on lisääntynyt huomattavasti.

”Se johtuu pelkästään huumekaupasta ja siitä, että Suomen rikoslain mukaan alle 15-vuotiaat eivät ole teoistaan vastuussa. Se on tähän syy”, Kummola sanoi.

Kovat keinot pahentavat:

Valtuutettu Ilkka Porttikivi (sd.) kertoi työskentelevänsä rikosseuraamuslaitoksella ja tietävänsä kokemuksesta, että nuorisorikollisuutta ei ratkaista poliisin, kameroiden ja vartijoiden avulla.

”Kun nuoria laitetaan vankilaan, ei siellä oikeasti panosteta heihin, niin kuin pitäisi. Kun he vapautuvat, mitä sitten?”

Tampereen valtuuston kokous kärjistyi nälvimiseksi ja päälle puhumiseksi – keskustelu nuorten rikollisuudesta otti kovia kierroksia – Tampere – Aamulehti

Oli odotettavissa kun tuki loppuu, Ukraina vaarassa kaatua

”Ukrainan vetäytyminen menetetystä Avdijivkasta tapahtui nopeasti ja armottomasti, kuvailee yhdysvaltalaiskanava CNN, joka on käynyt läpi muun muassa kaupungissa taistelleiden ukrainalaissotilaiden viestejä.”

”- Tie Avdijivkaan on päällystetty ukrainalaisten ruumiilla.

CNN:n mukaan sotilaalle ilmoitettiin myös, ettei haavoittuneita evakuoitaisi.”

Lähde:

Tällainen oli vetäytyminen Avdijivkasta: vahingoittuneet jätettiin venäläisille
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010226268.html

Näyttää siltä että Avdijivkaa puolustettiin viimeiseen saakka. Arvio on että noin 47 000 venäläistä kaatui alueen haltuunoton yhteydessä.

Huolestuttavaa on että taistelukentälle jääneet ukrainalaiset vangit on tietojen mukaan teloitettu venäläisten toimesta. Siitä on paljon videomateriaalia dronien  kautta saatu.

Vetäytyminen ei näytä olleen hallittua, ”läpijuoksu” pois alueelta, paniikki, ei johdon kontrollissa. Nyt on ratkaisevaa millaiset vara-asemat ukrainalaisilla löytyy, toimiiko huolto, onko tarpeeksi laadukasta arsenaalia ja a-tarvikkeita, onko vereksiä joukkoja vai samoilla kulutetuilla joukoillako yritetään? Sillä jos ei ole, on noilla tiedoilla venäläisillä menossa läpimurto? Venäläiset tulee myös muualta lohkoista eteenpäin jos tämä pettää. Ovat saaneet muilta mailta aseistusta ja ensi kertaa  ilmaherruuden pitkin taistelukenttiä. Ei näytä hyvältä.

Osana tähän vaikuttaa juuri republikaanien täystyrmäys Ukrainan aseavulle, kaikki vain Trumpin vaalien takia. Trump on itse sanonut että hän haluaa käyttää Meksikon rajakiistaa vaaliaseenaan ja se meinaa sitä että Ukraina ei tule saamaan tarvittavaa apua. Putin nauttii.

Valmistautukaa olemaan elämänne kunnossa 2025. Ukrainan sota ei pysähdy tuohon…

Niin ja hyvää huomenta. Aikainen meno, auto on jo pakattu.

Uhkaa, uhkaa joka puolella uhkaa, mutta pahiten uhkaa luonnon köyhyys !

Meidän hallitus se uhkaa köyhiä ja kipeitä vain rahan kiilto silmissään.  Yksi kahjo uhkaa idästä, toinen ”trumpetti” lännestä. Yksi satelliitti pilvien päältä avaruudesta.  Jotain uhkaa nokkosen, hyttysen, käärmeen, orapihlajan tai kipusiskon pisto. Uhka siellä uhka täällä !

….mutta pahin uhka se on tässä alla: se uhkaa joka tasolla ja kaikkia; monipuolisen luonnon köyhyys.

Olen väittänyt sitä, että luonto on monen sairauden ja taudin puskuri viruksien ihmiseen leviämistä vastaan. Siitä on näyttöä, että jotkut eliöt ja eläimet pystyvät tappamaan viruksia niin kauan kun niitä on.

Tarvittaisiin tosivihreitä- ne taitaa kuolleen jo sukupuuttoon.

Luonnon köyhtyminen uhkaa taloutta, terveyttä, huoltovarmuutta ja yhteiskunnan vakautta – ”Vapaaehtoisuus ei riitä”, sanoo yli 40 tutkijaa | Luonto | Yle

Sisäministeri Rantanen (PS): Vastaanottoraha minimiin 👍

Loppuu se motivaatio tulla tänne makoilemaan kun ei aleta tarjoamaan luksusta vaan tuodaan järjestelmä mikä ei ainakaan kannusta tänne tulemaan. Vielä siellä rajalla haltuunotto ja häkkiin ennen palautusta. Parasta on se pushback saada myös toimimaan. Sitä tarvitaan kohta.