Rajavalvonta ja kreikkalainen luova kirjanpito.

Ihanassa EU:ssa olemme aiemminkin saaneet nauttia kreikkalaisesta luovasta kirjanpidosta, eikä Kreikka petä meitä edelleenkään mitä luovuuteen tulee:

https://www.kansalainen.fi/saksaan-15-000-turvapaikanhakijaa-balkanin-reittia-pitkin-joka-kuukausi-kreikka-peittelee-asiaa/

Hei, rakennetaan tosiaan liittovaltio, pankkiunioni, yhteinen valtionvarainministeriö ja mitä ikinä näiden ”yhteiset arvot jakavien kanssa” ja tullaan visaammiksi näin ?

Tai mitä jos vaihtoehtoisesti kerrottaisiin mitä mieltä me olemme ja äänestettäisiin omaa etuamme vastaan olevien esitysten kohdalla EI ?

Tämä toki saattaisi olla vallankumouksellista ja tuhota sen ”poliittisen pääoman”, jota hankitaan nöyristelemällä ihan joka asiassa, mutta mitä vittua se poliittinen pääoma Suomelle tärkeissä asioissa on, kun se ei koskaan näy missään?

Keskustan nolo moka ja viestintälaki

Sähköisen viestinnän tietosuojalaki

5 § Vaitiolovelvollisuus ja hyväksikäyttökielto

”Se, joka on ottanut vastaan tai muutoin saanut tiedon luottamuksellisesta viestistä tai tunnistamistiedosta, jota ei ole hänelle tarkoitettu, ei saa ilman viestinnän osapuolen suostumusta ilmaista tai käyttää hyväksi viestin sisältöä, tunnistamistietoa tai tietoa viestin olemassaolosta, ellei laissa toisin säädetä.”

Kuka eduskunnassa on rikkonut lakia?

Kohu sai maanantaina lisää kierroksia, kun keskustan sisäiseksi tarkoitetut viestit Sipilän ”kiukuttelusta” levisivät kaikkiin eduskuntaryhmiin ja sieltä julkisuuteen.

Lähde: Keskustan nolo moka oli ”rajua kieltä” pääministeristä – Arvio: vuotanut viesti kertoo Sipilästä johtajana | Uusi Suomi

En ihmettele silti kuolemat ovat turhia

Kun on nähnyt monia alueita jossa pääpuustona on monasti näitä ns öljypensaita voi tuo maastopalokin olla tuhova kaikessa .

Kun talojen seinillä annetaan kasvaa näitä samoja,  ei ole ihme että kuivana lämpöisenä aikana ne myös syttyy helpolla .

Ne onkin aika usein sitten myös sytytetty tahallisesti,  onko tavoiteena ihmisuhrit sitäkään ei pidä pois pyyhkiä .

Mutta poistamalla nuot ns öljypensaat,  voitas päästä jo paljon isompaan turvallisuuteen  paloja kohtaan .

Meillä ei nuot maastopalot,  taikka kuten meillä sanotaan metsäpaloja ole paljonkaan ihmisiä tappaneet .

Siksi nuot yhdysvaltojenja espanjan palot on meillä ihmettelyn kohteena,  oliskos nuot pensaat turhamaisuutta vai väärää laatua .

Vai onko kyseessä laiskuus kun niitä ei poisteta vaarallisina,  koskapa sitähän ne ovat seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast

Junkers Ju 88

Oli syöksy- ja vaakapommittaja, joka on jäänyt historiassa epäansaitusti vähemmälle huomiolle, kuin junkers 87(stuka).

Ju 88 oli teknisesti reilusti aikaansa edellä, ja niitä oli jatkosodassa myös Suomen ilmavoimilla.

50-luvulla kaikki määrättiin romutettavaksi. Suuri harmi ettei yhtäkään jätetty ilmailumuseota varten.

”Roiskeläppiä”

Ostin nipun Atrian pikkupitsoja Prismasta. 67 centtiä/kappale. Ementaljuustoraastetta ja jalapeno-viipaleita päälle ja kun paistaa uunissa reunoiltaan rapeaksi, niin menettelevät ne. Mikrossa en pitsoja lämmitä, kun sillee ne jää jotenkin lössöiksi, vaan ehdottomasti uuniin.

Niinistön vaalikampanja

Sauli Niinistö lisää panoksia vaalikampanjassaan uusia pressan virka. Kun vaalivauva ei riitä, on apuun kutsuttu Euroopan kuningashuoneet. Vaalivauva ei pitkään jaksanut kiinnostaa suomalaisia, mutta nyt tulee Suomeen vierailuille prinssejä ainakin kahdesta kuningashuoneesta. Ja isäntänä tietty itse Sauli Niinistö vaikka kysymyksessä ei olekaan valtion päämiesten vierailu. Mutta prinssit vetävät huomiota puoleensa, missä ikinä kulkevatkin ja Niinistö peesaa heitä, kuin ”linssilude”.

Niinistöllä vaikuttaa olevan tarve voittaa vaalit jo ensimmäisellä kierroksella. Siksi hänen kampanjaansa panostetaan nyt paljon. Naiset ainakin kansoittaa kadut ja torit missä prinssit vierailevat ja Niinistö heidän varjossaan.

Onpahan prinsseilläkin edes jotain virkaa.

Nerg pitää pistää kierrätykseen

Uutisissa on kerrottu että sisäministeriön kansliapäällikkö Päivi Nergin mukaan on tehty uusi varautumissuunnitelma kun ”Pakolaisuus ei ole maailmasta mihinkään kadonnut”. Varaudutaan majoittamaan Suomeen seuraava ”pakolaisaalto” – esimerkiksi Keuruun varuskuntaan.

Minun mielestäni se Nerg on jo aiheuttanut Suomelle ja suomalaisille vähintään tarpeeksi vahinkoa – on jo viimeinkin aika pistää hänet kierrätykseen, eli kilometritehtaalle.

Sen kansainvaelluksen majoittamisen, ruokkimisen ja paapomisen sijaan pitää:

  1. Suomen rajojen sisäpuolelle saa päästää vain oikealla voimassa olevalla passilla. Ellei sellaista ole, niin saman tien käännytys rajalta.
  2. Jos kyseisen maan kansalaisilta vaaditaan viisumi, eikä sitä ole, niin saman tien käännytys rajalta.
  3. Edellämainittuihin kohtiin 1 ja 2 ei saa tulla poikkeusta vaikka tulija osaisi sopertaa melkein oikein sanan asulym. Turvapaikkaprosessi tarkoitettiin aikoinaan suunnilleen yksittäisille aikuisten oikeasti vainotuille henkilöille – eikä kansainvaellukseen osallistuville ketkuille keinoksi päästä EUn alueelle.
  4. Suomen alueelle jo päässeet laittomasti Suomessa oleskelevat pitää kammata tiheällä kammalla lukkojen taakse ja poistaa maasta tehokkaasti ja nopeasti.

Seuraava iso hanke Tampereella on vedenputsaamo ja sen aika tulee v 2020

Kun nyt vietämme v 2017 loppua niin v 2020 tulee melkoista vauhtia jo esiin silloin pitäisi uutta vedenputsaamoa alkaa tekeen .

Ja jos sen ilmaisee sitten vaikkapa ei kyllä yhtään liian aikasin, loppuu tuo Tamperen ympäristölle ja koko kokemäenjoen vesistölle .

Jatkunut saasteen levitys sieltä se kulkeutuu tuonne itämerelle jonne se varmuudella päätyy .

Voimme silloin sanoa kaupunkina olemme tehneet sen mikä olisi pitänyt ohittaa turhat tunnelit .

Mutta tunneli oli muka paljon tärkeämpi,  en vaan kyllä voi olla ihmettelemättä missä kohdin se olisi ollut puhdasta pyhäjärveä tärkeämpi .

Sitä vois miettiä vaikkapa Tampereen vihreät jos eivät sitä asiaa ole huomanneet  mikä olisi ollut tärkeä .

Mutta noin käy kun ei osata taikka ei haluta nähdä kokonaisuutta,  mikä olisi ihmisen kannalta tärkeintä  .

Mieleeni tulee kaksi elementtiä,   niitä on puhdas vesistömme ja puhdas ilmamme, vai olenko väärässä . seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast

Yksityinen monopoli

 

 

 

 

 

 

 

Valinnanvapaus, tuo ihanuus, on vihdoin koittamassa maakuntahallinnon myötä vasemmistolaisen julkisen sektorin pakkovallan jälkeen, kiitos ja kumarrus kokoomuksen sitkeydelle. Ettei ole ollut valinnanvapautta, miten ihmeessä suomalaiset ovat selvinneet hengissä? Ennen kaikkea, voi niitä yksityisiä lääkäriasemia ja terveyspalveluiden tuottajia, kun ovat joutuneet kitumaan vain rikkaiden ja hyväosaisten käyntien varassa, miljardien lipuessa ohi, massojen täyttäessä julkisten palveluiden odotustilat.

 

Mikäs hätä meillä Parkanon – Kihniön talousalueella on. Pitkän julkisen sektorin korpivaelluksen jälkeen, on meille vihdoin koittanut onnen aika – hieno ja mahtava valinnanvapaus. Kuten tiedämme sosiaali – ja terveyspalvelumme tuottaa Kolmostien terveys Oy, jonka suuromistaja on Pihlajalinna konserni.

 

Paikallislehdestä saimme lukea kuinka Parkanoon on avattu uusi lääkäriasema, ah sitä valinnanvapauden riemua, nyt on mistä valita. Uuden lääkäriaseman perusti Pihlajalinna konserni. Voiko ihminen enempää toivoa terveyspalveluilta, saa valita käyttääkö Pihlajalinnan omistavaa Kolmostien terveyden palveluita vai Pihlajalinnan lääkäriaseman palveluita.

 

Valitettavasti emme voi leuhkia olevamme edelläkävijöitä. Mänttä – Vilppula ennätti tehdä saman jo aiemmin. Sosiaali ja terveyspalvelut hoitaa Pihlajalinna, josta taas ohjataan esim. työterveydenhuoltoa Pihlajalinnan lääkäriasemalle. Kyllä valinnanvapaus on saanut ihmeitä aikaan ja mitä tulee aikaansaamaan jos maakuntahallinto pyörähtää käyntiin.

 

Markkinauskovaisilla ja rehelliseen kilpailuun luottavilla on vahva usko, että vajaan 10 000 talousalueella toimivan Kolmostien terveyden ja Pihlajalinnan rinnalle perustetaan uusia lääkäriasemia kuin sieniä sateella. Attendo, Terveystalo, Mehiläinen ja mitä heitä onkaan, rientävät maltaita maksavine lääkäriasemineen tuomaan valinnanvapauden ilosanomaa Parkanon ja Kihniön terveyspalveluiden käyttäjille. Vai onko yksi toimija luonut määrätietoisella toiminnalla alueellemme monopolin johon ei muiden palveluntuottajien kannata tulla kilpailemaan. Hetkinen, missä paikka julkisen sektorin toiminnalle?? Jokainen voi sitä miettiä tykönään – valinnanvapauden kiemuroita ihmetellessään.