Kirjautuminen vaikeaa, jos ei peräti mahdotonta

Minä olen käyttänyt koko tämän kymmenen vuotta, tai hiukian enemmän sitä alkuperäistä henkilötunnusta ja salasanaa. Ne ovat erittäin hyvin toimineet, pois lukien pienet katkokset jostain syystä. Nillä on ollut erittäin nopea liittyä  tänne ja kiirekös meillä on aina muka, ei ainakaan minulla.

Nyt on sitten ollut ihan toinen tilanne jo monta päivää. Minä en ole edes yrittänyt niinä päivinä, kun huomaan että kaikki ei toimi. Yritän siis kirjautua sillä alkuperäisellä tunnuksella ja välillä se toimii. Silloin näytölle jää teksti, ”kirjaudu ulos”, jos yritän kirjoittaa vaikkapa kommenttia, niin se heittää minut ulos tekstillä ”kirjaudu sisään”. Joskus onnistuu, kun tarpeeksi pitkään yrittää ja joskus ei mikääan auta. Joskus joutuu jopa laskuharjoituksiin salasanan kanssa. Tätä ei viitsi kovin kauan yrittää, monta kertaa jää päiviä väliin.

Eipä sitä näin kesällä muutenkaan, mutta saishan sitten toimiakin, jos vaikka joskus sataakin.

Jos et töitä tee, niin ei pidä sinun syömänkään.

Vihersosialistit puhuvat että tämä on Purran hallitus, että Kokoomus ja Orpo ovat  perussuomalaisten panttivankina.

Mutta kyllä tämä on Orpo I.nen ja niinhän sitä sanotaan ja pitää nytkin paikkansa, että menestyvän miehen takana seisoo aina voimakas nainen ( Purra )

Kyllä vakka kantensa valitsee ja jos Orpo olisi valinnut toisin, eli ottanut kannekseen sosialistin, niin ei liene maailmassa ainoatakaan kolkaa, jossa valtion rahakirstun vartijana olisi sosialisti tuottanut muuta kuin kurjuutta kansalle, kun omat taskut ovat sitävastoin täyttyneet.

Viime hallituskaudella vasemmisto valitsi vakakseen kepun ja Saarikon ja jos nyt joku kykenee minulle sanomaan että mikä erotti sosialistit ja kepun toisistaan, niin ei mikään muu kuin ja sana.

Täytyy vain toivoa, että kyllä kansa tietää ja toivottavasti myös muistaa kolmen vuoden kuluttua, että palaaminen siihen mihin Marin lopetti, jätti kuin koira paskansa muiden siivottavaksi.

Se työ minkä Orpon hallitus nyt tekee hyvinvointivaltion pelastamiseksi valuu hukkaan kuin vesi hanhen selästä siinä vaiheessa, kun punain viiva ( viima ) julistetaan vaalien voittajaksi.

Ja jos nyt hallitus  vuoden vallassa oltuaan lähtee peloissaan jakelemaan velaksi ostettuja porkkanoita kansalle kepin sijaan, niin sen jälkeen tulevat sukupolvet kiittävät entistäkin raskaamasta velkakuormasta repussaan.

Niin pitkään kun Suomessa voi terve työikäinen ihminen elää säällistä elämää, vaikka hän ei laittaisi tikkua ristiin koko elämänsä aikana verojen tuottajana, ainoastaan kuluttajana, niin yhtä pitkään voidaan sanoa, että hyvinvointivaltion sijaan elämme moraalisessa rappiossa, sillä kun moraali katoaa, niin samalla ovenavauksella lentää ovesta myös taloudellinen turva.

Hyvin menee mutta menköön…… kunhan pidetään siniristi liput salossa sateenkaarilippujen sijaan.

En pysty kalastamaan enkä uimaan kun aikaisintaan heinäkuun lopussa

Tämänkin joudun kirjoittamaan vasemmalla kädellä. Kesäkuun 3. päivä murtui poikki oikean käden yläosasta olkavarren luu. Sitä ei  voitu kipsata vaan kantositeellä ja vahvoilla särkylääkkeillä olen mennyt ja sängyssä nukkumisesta ei ole tullut mitään vaan olen joutunut nukkumaan yöt nojatuolissa.

Tapaturma sattui kun nousin veneestä teivaan satamassa ja kompastuin ja iskin itseni pahasti laiturin kulmaan. Seuranta-röntgen on viikon välein ja fysioterapeutti ottaa jossain vaiheessa yhteyttä.

Hyvää juhannusta kaikille

Tasa-arvoa juhannukseen

Nyt kun on palattu kuskaamasta ihmisiä grillailemaan ja saunomaan, haluaisin käyttää päivän ruokakokemuksia avukseni suututtaakseni mm. kaikki. Etsi vain se asia jolle haluat suuttua, valikoimaa on.

Suututan lihansyöjät

Olen jo pitkän aikaa sitten vaihtanut grillihampurilaisissa lihapihvit hernepohjaiseen Muu Royale -burgerpihviin. Sen maku ei ole yhtä hyvä kuin parhaan lihapihvin, vaan on siitä valovuoden edellä. Liha on hävinnyt tämän taiston täydellisesti.

Suututan vegaanit

Kasvispohjaiset juustonkorvikkeet ovat rikos ihmisyyttä vastaan. Jos burgerilla ei ole kunnollista, ehtaa kotimaista lehmänmaidosta tehtyä juustoa, mieluiten Kuusamosta, niin ollaan sitten ilman juustoa.

Suututan suomalaisen sinapin ystävät

Auran sinapille on siunattu paikkansa hernekeitossa mutta pitäkää se poissa minun hampurilaisista! Amerikkalainen tuontisinappi toimii tuossa vain niin paljon paremmin.

Suututan sitten ensi kerralla lisää ihmisiä kun vain ehdin.

Tampere on naisten

– ansiosta noussut suureksi!
Tampereen Pumpuli-vapriikki ottaa palvelukseensa 300 naista iältään 10-24 vuotiaita.
Kolmetoista vuotias Kristiina tuli Kuopiosta ja sai paikan 1850-luvulla.
Pyynikin kirkkopuistossa on hänen muistomerkkinsä yhä.

Rydmanin epäluottamus ministerinä

Epäluottamuslause Rydmanille. Tällaistako pääministeri Orpo suojelee, joka ei olisi kevannut ministeriksi kokoomukselle, ei myöskään RKP:lle. Ans katsoa jatko ? Miksi Rydman nyt kelpaa kaksinaamaiselle kokoomukselle ?

SDP:n ryhmäpuhe 20.6.24 välikysymyksessä ministeri Rydmanin asemasta.

Arvoisa puhemies,
Eduskunta ei ole tuomioistuin.
Me emme käsittele täällä sitä, miten kansanedustaja Rydman kohteli alaikäisiä tyttöjä, jotka kertoivat ahdistelusta Helsingin Sanomille kesällä 22. Emme käsittele edes kansanedustaja Rydmanin tuolloin käynnistämää pyhää mediasotaa.
Me käsittelemme Rydmanin toimintaa sen jälkeen, kun hänestä tuli valtioneuvoston jäsen. Me käsittelemme vain poliittista luottamusta, onko pääministerillä luottamus omaan ministeriinsä, onko eduskunnalla luottamus, onko kansakunnalla.

Valtioneuvoston jäsen käyttää suurinta valtaa Suomessa. Vuosikymmenien ajan tasavallassa noudatettiin kultaista vallanjakoa. Poliittisen vallan käyttäjä ei saa painostaa vapaata lehdistöä, ei riippumatonta oikeuslaitosta, ei viranomaisia, saati yksittäisiä kansalaisia. Länsimaisessa demokratiassa poliitikon raja menee tässä: vapaa lehdistö, riippumaton oikeuslaitos, virkakunta.
Ja ministerinä Wille Rydman on loukannut kaikkia näitä kolmea. Jokaista.
Aloitetaan vapaasta lehdistöstä, demokratian kulmakivestä. Viime heinäkuussa, kun Rydmanista tuli valtioneuvoston jäsen pääministeri Orpon esityksestä, hän olisi voinut ymmärtää sen vastuun joka valtaan kuuluu. Mutta ei: hän kiihdytti tahtia.
Vuoden aikana ministeri Rydman on julkaissut sosiaalisessa mediassa yli 50 X-päivitystä, joissa hän murentaa vapaata mediaa ja hakee vainolleen kannattajia. Siis keskimäärin kerran viikossa, parhaana kahdesti. Puolet näistä julkaisuista koskee Helsingin Sanomia, lehden ”perättömiä häväistyksiä”, ”härskejä”, ”räikeitä” ”lokajuttuja”, ”maanpetosta kannattavaa” ”moottoripyöräjengin” ”sadismia”. Ja myös Iltalehti, Karjalainen, Yle, MTV ovat ”ala-arvoisia”, ”epärehellisiä”, ”epäeettisiä”.
Joka ikinen viikko ministerin arvovallalla.
Toimittajan kokemuksella voin myös sanoa, että poliittinen painostus valitettavasti tuottaa tulosta, johtaa toimituksissa sensuuriin ja arkuuteen. Meidän vallankäyttäjien velvollisuus on varjella tiedonvälitystä, ei heikentää sitä, varsinkaan näinä aikoina.
Myös ne naiset, jotka ovat edustaja Rydmanin ahdistelusta aikanaan kertoneet, ovat joutuneet uuden henkisen väkivallan kohteeksi. Se painostaa naisia vaikenemaan ja olemaan hakematta oikeutta. En voi ymmärtää, miten kukaan tasa-arvon kannattaja voi antaa tälle käytökselle luottamuksen.

Wille Rydman teki kaksi vuotta sitten Helsingin Sanomista rikosilmoituksen. Viime viikolla tuli syyttämättä jättämispäätös, niin Rydmanin oman toiminnan kuin lehden osalta.
Ei hän edelleenkään ole ottanut opikseen, vaan arvostelee syyttäjää väärästä ratkaisusta, kuten aiemmin eräässä toisessa poliitikon saamassa syytteessä. Rydman siis astuu toisenkin rajan yli: painostamaan riippumatonta oikeuslaitosta.
Joulun alla Korkeimman hallinto-oikeuden presidentti Kari Kuusiniemi vaati painokkaasti hallitusta lopettamaan oikeusvaltion horjuttamisen. Kukas muukaan kuin ministeri Rydman kyseenalaisti julkisesti KHO:n presidentin huolen– ja suorastaan todisti että oikeuslaitoksella on syytä pelätä poliittista painostusta.
Rydmanin omasta puolueesta oli julkisesti vaadittu potkuja apulaisoikeuskanslerille, siis hallituksen omalle laillisuusvalvojalle. Tämä oli Rydmanin mielestä täysin harmitonta ja oikeuslaitos turhan herkkänahkainen. Näin se kolmaskin vallanjaon raja rikkoutui, virkamiesten suoja.
Kun seuraavaa virkamiestä uhkailtiin, silloin täyttyi ex-pääministeri Matti Vanhasen mitta. Hän jyrähti huhtikuussa – lainaus: ”Tällainen painostus sisältää sietämättömän piirteen eikä kerta kaikkiaan sovi suomalaiseen hallintoon.” Piste.

Viime kädessä vastuu on pääministeri Orpolla.
Orpon hallitus sallii sen, että hallituspuolueiden johtavat edustajat pelottelevat, vaientavat ja uhkailevat jokaista, joka rohkenee sitä arvostella. Suomeen on laskeutunut pelon ja väkivallan lyijynraskas ilmapiiri.
Pääministeri Orpo, sanoitte äskettäin, että Wille Rydman ei voisi olla kokoomuksen ministeri. Olette kuitenkin esittänyt häntä hallituksenne ministeriksi. Tämä on tapahtunut perustuslain 61 § mukaan, tätä vastuuta ette voi paeta kenenkään muun selän taakse.
Mikä ministeri Rydmanin toiminnassa on sellaista, ettei hän voisi olla teidän oma ministerinne? Nyt teiltä vaaditaan siihen vastaus.
Hyväksyttekö kaiken ministeri Rydmanin toiminnan?
Nauttiiko elinkeinoministeri pääministerin täyttä luottamusta, aitoa luottamusta?

Eduskunta ei ole tuomioistuin. Nyt käsittelemme Wille Rydmanin luottamusta – sitä, jonka hän jo kertaalleen menetti ilman tuomiota tai edes syytettä pääministerin omalta puolueelta. Ei hän vieläkään sitä ansaitse.
Edustaja, joka tänään antaa ministerille luottamuksen, antaa hyväksynnän sille, että oikeusvaltion perusteita nakerretaan: sekä tärkeimpiä instituutioita että yksityisten ihmisten turvaa. Tästä syystä sosialidemokraattinen eduskuntaryhmä yhtyy epäluottamuslauseeseen.
Jos poliittiset vallankäyttäjät vainoavat tiedotusvälineitä, tuomioistuimia ja virkakuntaa, siirrymme askel askeleelta poispäin oikeusvaltiosta, joka takaa suomalaisille yhdenvertaisen turvallisuuden. Lyhytkin askel Orbanin tiellä on liian pitkä askel.

Tapaus Wille Rydman: -Opposition mielestä Rydmanin kenttäteloitus pitää viedä loppuun kunnon stalinistisella näytelmällä

Totuusmedia on leiponut ministeri WIlle Rydmanista (ps) pahuuden symbolin valkoisena, lihaa syövänä heteromiehenä.

Wille Rydmanin ajojahdista voisi kirjoittaa paksun romaanin, mutta mennään nyt lyhyen kaavan mukaan:
”- Ministeri Rydman on joutunut tilanteeseen, jossa häntä on syytetty erinäisistä teoista, ja nämä syytökset ovat levinneet laajalle median kautta. Nyt on esitetty väitteitä, että hän olisi mustamaalannut yksityishenkilöitä ja mediaa.”

Vasemmistoliitto, vihreät ja SDP jättivät tiistaina välikysymyksen. Keskusta ei ollut mukana välikysymyksessä, mutta esittää myös epäluottamusta Rydmanille.
Välikysymys, tämä arvoton näytelmä on paraillaan eduskunnan käsiteltävänä.

Oppositio eli Vasemmistoliitto, Vihreät, SDP ja Keskusta haluavat osoittaa epäilijöille, että jos metoo-porukka ja v-media asettavat valkoiselle heteromiehelle fatwan, vastaan on turha pyristellä olkoon fatwan saanut sitten syyllinen tai syytön.
Lisäksi: Koska Wille Rydman on uskaltanut ja kehdannut puolustautua totuusmedian syytöksiä vastaan, Wille Rydmanista pitää tehdä varoittava esimerkki!

Meneillään on kenttäteloitus kunnon stalinistiseen tyyliin – ”oikeusvaltio” Suomi näyttää hampaitaan niin että Vladimir Putinkin on yhtä hymyä!
Lähteet: Suomen uutiset 20.6., Iltalehti20.6.

Kaupunkijuhannus on Juhannuksista paras-meille !

… nuorena Hesassa, Kaivopuiston rannassa, otimme pannugrillin, purut ja tulitikut ja pätkityn lohen  kassiin, samppanjaa riittävästi ja pikarit muillekin. Kohta oli tuoksu levinnyt lähistölle ja maistelijoita riitti. Poks ! Ja siten syttyi valtava Juhannuskokko meren rantaan. Hauskaa, hauskaa !

… sitten muina Juhannuksina ne ”meriseikkailut”- Albatross vesille, nuoriso mukaan ja Pihlajasaareen ankkuriin. Savukalaa, oleilua, yhdessäoloa. Helsinki on kaunis mereltä päinkin.

… myöhemmin Porvoon maalla vieraita tuppasi tulemaan läheltä ja kaukaa aina Luxemburgista saakka pelkäämään venettä ja rantasaunaa kokkoineen. No, pari viikkoa siinä meni trahteeratessa, kun niin tykkäsivät.

.. ja sitä samaa jatkui vuodesta toiseen. Ei enää. Penskat ovat maailmalla, me jo useamman vuoden täällä Pyynikin kupeessa, mäntymetsän siimeksessä, Pyhäjärven maisemissa. Kokon aikaan hyppäämme rattiin ja pyörimme pitkin järvimaisemia Pispalan harjulle, Tampellaan, Rauhanimeen, Pirkkalan Haikkaan ja katselemme kauneutta.

Vanhanakaista on läträtä –ainakaan K-marketin litkuja !

Pitäkää muista huolta !