Mikä se setä mies on

En nyt heti muista mitenkä suuri ikä ero mulla ja vanheman veljen vanhemmalla lapsella on

Mutta jos sanon että taitaa jäädä alle viiden vuoden niin ei heitä paljon ja silloin kun tuo Tapio syntyi minusta tuli setämies

Voihan setä nimikettä tosin käyttää myös haukkuma nimenä mutta vailla totuus pohjaa

Olen minä enokin ollut mekoisen pitkään kun siskoni sai poikansa minusa tuli eno en ole silti tippunut veneestä

Vaikka eno olen ollutkin aina kuuskymmenluvun alusta Olis varmaan parempi kun kaikilla varsinkin naisilla olis nimi esillä niin vois sitten kutsua nimeltä

No kai siitäkin tulisi palautetta että sellanen olis sopimatonta taikka väärin seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast

Lelu sotahistorioitsijat

Täälläkin voi lukea lelu sotahistorioitsijien  tulkintoja historiasta mikä on muiden kirjoittamaa. Tälläiset ei ole sotaa nähneetkään, saatikka olleet koskaan edes Suomen armeijan sijoitettuja tai armeijan palveluksessa. Se on lähinnä sama kuin minä väittäisin sokeille tietäväni asiat paremmin sokeana olosta kuin he itse…

Ei voi kuin nauraa!

Suomalaiset miehet femakkojen mukaan väkivaltaisia – femakkojen ”totuus” on kaikkea muuta kuin totta

https://www.is.fi/seksi-parisuhde/art-2000006142702.html

”Naiset ovat ihmissuhteissaan väkivaltaisia yhtä usein kuin miehetkin.

Poliisille tulleiden tietojen mukaan naiset käyttävät vakavaa väkivaltaa yhtä paljon kuin miehet. Sekä tekijät että uhrit kuitenkin vaikenevat aiheesta herkästi, joten etenkin lievät naisten tekemät pahoinpitelyt jäävät usein ilmoittamatta, arvioi naisten väkivaltaa tutkinut Pia Keiski Tampereen yliopistosta.”

Valitettavasti tosiasiat eivät tue tuota roskaa.

Naisten väkivaltaisuudesta ei vain puhuta ja femakkotutkimukset tehdään niin, että saadaan tulokseksi paljon naisuhreja.

Ollako propagandaa, vai ei ? Siinäpä kysymys.

Kun vasemmisto puhuu jotain, on se propagandaa, mutta kun porvari tuuppaa tuutin täydeltä eri omistamissaan medioissaan propagandaa, ei se olekaan propagandaa, vaan vastuullista journalismia.

Mikä mättää?

Propaganda tapahtuu varsin fiksusti porvareilla. Tietämättömyyttä käytetään häikäilemättä hyväkseen.

Ihmiset eivät ole tyhmiä, mutta eivät välttämättä tiedä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu.

Otetaan esimerkki: Venetsuelasta paetaan, Venetsuelassa on pulaa elintarvikkeista ja lääkkeistä.

Miksi Venetsuelassa on pulaa elintarvikkeista ja lääkkeistä, sitä porvarimediamme ei kerro.

Siksi porvarimediamme ”journalismi” on propagandaa, ei mitenkään vastuullista.

USA on laittanut Venetsuelan talousaartoon, totaaliseen sellaiseen, jota ei voida juurikaan kiertää.

Onhan USA suurvalta, väkivaltainen ja sotaisa sellainen.

Suomen porvaristo kiltisti kirjoittaa mitä USA tahtoo, eikä sanakaan miksi Venetsuelassa on elintarvikepula ja pulaa lääkkeistä ym.

Miksi sitten Venetsuela on kauppasaarrossa?

Siksi, että Venetsuela on valinnut oikeasti demokraattisen tien, jossa todella pyritään vähentämään äärimmäinen köyhyys ja asunnottomuus, jakoa demokraattisemmin, joka on otettu pois rikkaalta eliitiltä , porvaristolta Venetsuelassa.

Sitä ei USA voi sietää.

Öljytuotanto on kansallistettu, ja öljytuloilla on parannettu köyhien asemaa, ja todella huimasti.

Siksi Venetsuelan kansan enemmistö on Maduron takana.

Tämä vain ei käy USA:lle.

Monissa muissakin maissa, joissa on ollut toisenlainen järjestelmä, jota USA ei ole hyväksynyt, on USA pyrkinyt nujertamaan, kaikin keinoin, ja USA:n määrävä asema sen, mitä kilteissä maissa USA:lle, mitä kirjoitetaan valtamedioissa. Näin myös Suomessa.

Venäjä on yksi USA:n hampaissa. Mutta ei halaistua sanaakaan, miksi niin tapahtuu, mutta propagandaa sitäkin enemmän.

Venäjä on yksi Bricks maista, joista meillä Suomessakaan ei ole juuri mitään tietoa tai ei mitään tietoa.

Raha on tässä (kin) keskeinen. Bricks maat ovat (Venäjä, Kiina, Intia, Etelä-Afrikka ja Brasilia) suunnitelleet muunmuassa toisenlaista valuuttarahastoa, joka on paljon oikeudenmukaisempi, kuin USA:n johtama IMF, eli kansainvälinen valuutta rahasto.

Venäjä on yksi johtava maa tässä blokissa, ja siksi se on USA:n hampaissa, ja keinolla millä hyvänsä luodaan uhkakuvia Venäjästä.

Brasilia koetetaan irroittaa Bricks maista, jossa onkin jo valta vaihtunut, USA:n toimesta tottakai.

Rumaa on USA:n peli.

Se koetti puuttua aivan Venäjän takapihalla, Ukrainen sisäisiin asioihin, mutta asiat eivät menneet ihan niin kuin oli suunniteltu USA:ssa.

Krimin kansa oli jo neljästi aiemmin koettanut irtautua Ukrainasta (äänestämällä jossa enemmistö äänesti irtautumisen puolesta), mutta siinä onnistumatta, nyt Ukrainan sisäisen sekaannuksen ansiosta siihen koitti uusi mahdollisuus ja onnistui, ja haki välittömästi Venäjään liittymistä.

Suomen porvaristo, USA:n toimesta haluaa puhua että Venäjä miehitti Krimin, joka ei pidä paikkaansa, vaan on puhdasta propagandaa.

Tässä vain ihan pieni vähäinen määrä perusteluja, voisin puhua Libyasta, Irakista, Syyriasti, Afganistanista, Vietnam tai Chile aikoinaan ym.

Entäpä ihan kotoisesta Suomen sisäpolitiikasta, jossa porvaristo on hyökännyt täydeltä laidalta uutta vasemmistolaisempaa hallitusta vastaan, jossa kaikki argumentit ovat puhdasta propagandaa, jossa tietoa ei anneta, porvarihallituksen omista toimista?

Kuten esim. valtion velka.

Miksi Kokoomus ei pienentänyt valtion velkaa, 12 vuoden hallituksessa olon aikana, vaikka siihen oli mahdollisuus, vaan peräti yli kaksinkertaist valtion velan, mutta nyt Rinteen hallitusta parjatessa ei siitä kokoomus mainitse?

Propagandasta on kyse, ei vastuullisesta journalismista.

”Ottakaa varas kiinni, sanoo varas”. Kiinnittääkseen huomion muualle.

Niin porvarit toimii, ja on aina toiminut.

Valtamedian omistaa porvaristo, ja päättää omistamissaan medioissa mitä kirjoittavat.

Demokratian, tai vastuullisen journalismin kanssa sillä ei ole tekemistä.

Perussuomalaiset ovat kadonneet kuin pieru Saharaan

  • Päättelin, että se puolue on kuollut, kun Halla-aho katosi Brysselin herkkupöytiin Hakkaraisen kaveriksi
  • Hävisivät hallitusneuvottelut, kun kukaan ei huolinut- ei kukaan. Joutuivat kokoomuksen kanssa oppositioon penkin alle naurettaviksi.
  • Hävisivät EU-vaaleissa, kun kukaan ei usko edes sen ECR-rasistiporukkaan, edes Marie le  Pen
  • Kaikki nauravat ja nälvivät, kun mitään ei saatu aikaiseksi ja, vihreätkin hyppivät silmille ja Ohisalo jyllää.
  • Maahanmuutto ja valvonta sai uudet muodot, mutta ei persulogiaa
  •  Miksi joku äänesti persuja ? Ei näy nappeja enää rinnuksissa.
  •  Kuollut puolue ja Halla-aho vaan nauttii ostereita ja persut  Suomessa näkkileipää.

Energia uudistus takkuaa Saksassa

AL 16.6.2019 sivu A23

ENERGIATEKNIIKAN PROFESSORI Sanna Syri Aalto-yliopistosta on ollut huolissaan Saksan energiantuotannon tilasta vuodesta 2011, kun Saksassa päätettiin ajaa loputkin ydinvoimalat alas.
– Olen huolissani sen takia, että päätös vaikeuttaa ilmastotavoitteiden täyttymistä ja hiilidioksidipäästöjen vähentämistä.
Syri toteaa, että ruskohiilestä on tullut energiantuotannon selkäranka sen jälkeen, kun ydinvoimaa on vähennetty. Hän muistuttaa, että Saksan hiilidioksidipäästöt eivät ole juuri vähentyneet enää 2010-luvulla. Aurinko- ja tuulivoimaa on rakennettu paljon. Taustalla ovat Syrin mukaan avokätiset syöttötariffimaksut. Maksajiksi ovat päätyneet Syrin mukaan yksityiset sähkönkuluttajat. Saksassa on Tanskan ohella EU:n kalleinta sähköä.

ENERGIA-ASIOIHIN perehtynyt talousasian-tuntija Claudia Kemfert sanoo, että Saksa on menettänyt asemansa esikuvana, mitä tulee ilmastonmuutoksen torjumiseen ja energiapolitiikkaan.
– Jotta energiamurros- ja ilmastonmuutostavoitteet saataisiin toteutettua, uusiutuvaa energiaa pitäisi rakentaa tuplaten nykyiseen verrattuna seuraavien kymmenen vuoden aikana. Hiilen käyttö taas tulee puolittaa samassa ajassa, Kemfert sanoo. Kiisteltyä Itämeren maakaasuputkea Kemfert ei puolla.

****

Wikipedi:

Nuclear power in Germany accounted for 11.63% of electricity supply in 2017 compared to 22.4% in 2010. German nuclear power began with research reactors in the 1950s and 1960s with the first commercial plant coming online in 1969.

Wind power in Germany is a growing industry. The installed capacity was 55.6 gigawatt (GW) at the end of 2017, with 5.2 GW from offshore installations. The wind power share of the country’s total electricity generation was estimated at 9.3% in 2010, 10.6% in 2011, 13.3% in 2015, and 18.7% in 2017.

Solar contributed 5.1 percent of Germany’s electricity last week, biomass 7.6 percent, and hydropower 3.5 percent. Germany recently increased its renewable energy goal from 55 to 65 percent by 2030 to compensate for the decommissioning of aging nuclear and coal plants.

Germany’s carbon emissions have stagnated at roughly their 2009 level. The country remains Europe’s largest producer and burner of coal, which generates more than one-third of Germany’s power supply.13.12.2018

****

https://en.wikipedia.org/wiki/Renewable_energy_in_Germany

Sähköenergian tuotanto Saksassa 2017

Ydin energia 13,2%
Ruskohiili 24,5%
Hiili 14,9%
Luonnonkaasu 9,0%
Tuuli 18,9 %
Aurinko 7,0 %
Biomassa 8,7 %
Vesi 3,7 %

Joskus oman joukkueen häviö on liian rankaa – jopa järjestysmiehille

https://yle.fi/urheilu/3-10834089

15.6.2019

Järjestyksenvalvojat käyttivät kovia keinoja Suomen Cupin finaalissa juhlinutta yleisöä kohtaan

Tampereen Ilves voitti Suomen Cupin Maarianhaminassa pelatussa ottelussa.

Järjestyksenvalvojat turvautuivat koviin keinoihin jalkapallon Suomen Cupin loppuottelun jälkeen juhlinutta yleisöä kohtaan.

Videolta näkyy, kuinka järjestyksenvalvojat sumuttivat yleisöä kohti. Useampi yleisön eturivissä olevista ihmisistä piteli sumutuksen jälkeen kasvojaan.

https://twitter.com/HalmeJuha/status/1139915282821144576

 

Maria Ohisalo: Meidän tulee tavoitella feminististä yhteiskunta

Niinpä niin. KunVihreiden vastavalitun puheenjohtajan päätavoite on feministinen Suomi, niin minkälainen Suomi silloin on.

Ovatko miehet vain naisten orjia ja  ”siitosoria” vai mitä Ohisalo tavoittelee.

Feminismi on käsitteenä hieman epäselvä, mutta se on selvää, että femismillä tarkoitetaan naisten yhteiskunnallisen aseman parantamista. Ohisalon innosta tavoitella feminististä Suomea saa sen käsityksen, että meillä olisi naisten asema jotenkin huonosti tai peräti sorrettu. Näinhän ei ole.

Suomessa on paljon tolkun naisia, jotka pitävät näitä ”ohisaloja” itsekkäinä ja omahyväisinä.

On tärkeätä muistaa, että naiset ovat naisia ja miehet miehiä ja heillä on pieni ero, eläköön se ero.

Taksilla 400 metriä

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/52459385-9080-4cbc-9f9e-44a39de89b38
– Kyllä Antin edustajakunta työllistää ainakin taksia.
– Pitäiskö edustaja-ehdokkaaksi pääsylle asettaa kuntoisuustesti
ettei taksia tarvittaisi joka nurkalle ja lyhyille matkoille?
– Ilmastonmuutos oli yksi asia hallituksen ohjelmassa.