Onneksi poliisihallituksessa on tervettä järkeä – kottaraispönttöintoilijalta se näyttää puuttuvan

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2ee78195-f7ee-43a2-b28f-b46b7f4bedaf?utm_campaign=kiinte%C3%A4_iltalehti_uutisboksi_201808&utm_medium=almainternal&utm_source=aamulehti.fi

”Poliisihallitus pani pisteen väännölle lumisista liikennemerkeistä: Autoilijan ei tarvitse lähteä putsaamaan merkkejä”

On se kumma, että yksi kottaraispönttöintoilija muka saisi päättää, miten lakia tulkitaan.

Eihän tämä Pasterstein edes suostunut myöntämään, että pönttökameroiden tarkkuus/kelvollisuus on kaukana vaaditusta, vaikka toimittajan kanssa tarkalla mittauksella merkittävä määrä kameroita välähti selvästi alle sallitussa nopeudessa.

Onneksi asiantuntijat ovat eri mieltä ja poliisihallituksessa ymmärretään sekin, että pysähtyminen ja merkin putsaaminen saattaisi aiheuttaa suuremman vaaran.

Entä kun omaishoitaja sairastuu…

Moni omaishoitaja on itse jo hoidon tarpeessa, jopa 90 vuotiaat hoitaa tuttavaa tai omaista. Tämäkö on Suomen tulevaisuus…

Lähde:

Jopa yhdeksänkymppiset sinnittelevät omaishoitajina – ”Ei pysty enää sanomaan, kumpi on hoitaja ja kumpi hoidettava” https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005929488.html

YK – toiveiden tyhjä tynnyri

*1)

https://www.ykliitto.fi/node/1689

17.10. Kansainvälinen päivä köyhyyden poistamiseksi – International Day for the Eradication of Poverty

Vuonna 1992 YK:n yleiskokous julisti lokakuun 17. kansainväliseksi päiväksi köyhyyden poistamiseksi. Vuosituhannen huippukokouksessa vuonna 2000 YK:n jäsenvaltiot uudistivat sitoumuksensa köyhyyden vähentämiseksi ja ihmisten elinolojen kohentamiseksi kaikkialla maailmassa.

Äärimmäisessä köyhyydessä elää edelleen yli 760 miljoonaa ihmistä. Maailmanpankin mukaan noin 10,7 prosenttia maailman väestöstä elää äärimmäisessä köyhyydessä, alle 1,90 dollarin päiväbudjetilla. Äärimmäisessä köyhyydessä elävien määrä, kuten myös heidän osuutensa maapallon väestöstä, on kuitenkin laskenut selvästi: vuonna 1990 heitä oli 35 prosenttia maailman väestöstä (1,1 miljardia ihmistä). YK:n vuosituhattavoitteiden ensimmäinen tavoite olikin köyhyyden puolittaminen vuoteen 2000 mennessä.

YK:n uuden kestävän kehityksen ohjelman ensimmäinen tavoite on köyhyyden poistaminen maailmasta sen kaikissa muodoissa. Köyhyyden vähentäminen on edelleen Agenda 2030:n päätavoite. Köyhyyden poistaminen edellyttää maailman valtioilta monia toimia. Panostusta tarvitaan niin koulutuksen, terveydenhuollon, talouden kuin poliittisten järjestelmien tasolla. Budjetti ja bruttokansantuote ei aina kerro koko totuutta.

YK:n International Day for the Eradication of Poverty -sivuilta löydät lisätietoa kunkin vuoden erityisteemasta.

*******

* 2)

YK:n kestävän kehityksen paneelin raportti

YK:n touhu vaikuttaa joskus varsin koomiselta.

*

Laadukkaiden ja edullisten lisääntymisoikeuspalveluiden yleismaailmallisen saatavuuden varmistamista.

Kestävä kehitystä – ainakin  Afrikassa käytetään lisääntymisoikeutta tehokkaasti : väkiluku kasvaa kolmella kymmenellä miljoonalla vuosittain. Toimintaan liittyvissä palveluissa saattaa olla puutteita.

*

http://www.presidentti.fi/halonen/Public/default7e93.html?contentid=239972&nodeid=44101&contentlan=1&culture=fi-FI

(c) Laadukkaiden ja edullisten perhesuunnittelu- ja muiden seksuaalioikeus- ja lisääntymisoikeus- ja terveyspalveluiden yleismaailmallisen saatavuuden varmistamista.

*

http://www.presidentti.fi/halonen/Public/default0166.html?nodeid=44101

Yhdistyneiden kansakuntien pääsihteeri Ban Ki-moon asetti elokuussa 2010 kestävän kehityksen korkean tason paneelin. Hän kutsui puheenjohtajiksi tasavallan presidentti Tarja Halosen ja Etelä-Afrikan presidentin Jacob Zuman.

Kansainvälisessä paneelissa on 21-jäsentä. Paneelin tehtävänä on pohtia kestävää kehitystä ja vähähiilistä taloutta etenkin ilmastonmuutoksen näkökulmasta. Kestävän kehityksen paneeli luovuttaa loppuraporttinsa pääsihteerille vuoden 2011 lopussa.

*

Etelä-Afrikan presidentin Jacob Zuman

https://fi.wikipedia.org/wiki/Jacob_Zuma

Alkuvuodesta 2010 uutisoitiin että Zuma saa lokakuussa 20. lapsensa. Äiti on Sonono Khoza, joka ei ole yksikään Zuman nykyisestä kolmesta vaimosta.

*

http://www.hs.fi/ulkomaat/a1459391723404

31.3.2016

Etelä-Afrikan presidentti Zuma isossa lirissä – määrättiin maksamaan kartanon remontti valtiolle

*

http://fi.wikipedia.org/wiki/Jacob_Zuma

Jacob Gedleyihlekisa Zuma (s. 12. huhtikuuta 1942 Inkandla, KwaZulu-Natal) on Etelä-Afrikan presidentti vuodesta 2009, ANC-puolueen johtaja ja maan aiempi varapresidentti.

Zuma ei ole saanut mitään muodollista koulutusta. Hänen isänsä oli poliisi, joka kuoli Zuman ollessa vielä lapsi.

ll

…ja yksi hänen vaimoistaan teki itsemurhan vuonna 2000. Joulukuussa 2007 Zuma otti neljänneksi vaimokseen Nompumelelo Ntulin, joka oli jo siihen mennessä tehnyt hänelle kaksi lasta. Eri tietolähteet kertovat avioliittojen määristä eri tavoin. AP:n mukaan avioliittoja olisi ollut neljä, joista kaksi on yhä voimassa, ja kolmanneksi vaimoksi hän on ottamassa Tobeka Madiban. Avioliitto solmittiin 4. tammikuuta 2010. Zumaa syytettiin joulukuussa 2005 raiskauksesta, mutta oikeus totesi hänet syyttömäksi 8. toukokuuta 2006. Alkuvuodesta 2010 uutisoitiin että Zuma saa lokakuussa 20. lapsensa. Äiti on Sonono Khoza, joka ei ole yksikään Zuman nykyisestä kolmesta vaimosta. Zuman huolimattomuus kondomin käytössä aiheutti jälleen skandaalin maassa, joka on AIDS-epidemian riivaama. Zuma maksoi myös ystävänsä Irvin Khozan perheelle rahallista korvausta eli inhlawulo avioliiton ulkopuolisesta raskaudesta

*

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201802142200745995_ul.shtml

14.2.2018

Etelä-Afrikan presidentti Jacob Zuma eroaa virastaan

75-vuotias Zuma on toiminut Etelä-Afrikan presidenttinä vuodesta 2009 lähtien. 

.

Zuma sanoo eroavansa virastaan välittömästi.

Etelä-Afrikan presidentti Jacob Zuma on ilmoittanut eroavansa virastaan välittömästi. Hän ilmoitti asiasta keskiviikkoiltana televisiolähetyksessä.

Aiemmin Zuman edustama ANC-puolue oli kehottanut häntä eroamaan tai muuten maan parlamentti olisi äänestänyt hänen luottamuksestaan torstaina.

Eipä ole paljon sanottavaa tänäänkään.

Mutta kirjoitan silti…

Turhemmistakin asioista kirjoitetaan ja puhutaan.

Kirosanakin on sanottava niinkuin se on.

Ei vaiteskaan, on kai mulla sanottavaa, vaikka turhauttaa kyllä oikeastaan koko vasemmistolainen liike Suomessa…ja maailmalla.

Ranskassa sentään tehdään jotain, heillä on munaa.

Entäpä meillä Suomessa? Nooh, SAK jyrähti aktiivimallista, mutta ei sitä sitten viety eteenpäin, eikä pyritty kaatamaan, vaikka voimaa olisi ollut.

Aktiivimalli on niitä yksiä nykyhallituksen kukkasia, joissa ei järki ole paljon päätä pakottanut.

Runnottiin läpi, seurauksista välittämättä.

Jos Suomessa työpaikat vain vähenevät, ei pakottamalla työttömiä lisää työpaikkoja saada.

Työnantajat työpaikkoja tarjoavat, ei työttömät, kuten hallitus nerokkuudessaan kuvitteleekin.

Työnantajat ovat avainasemassa, nekin, jotka valtiolta saavat tukiaisia.

Pienet yritykset, jospa he saisivat tukiaisia työllistämiseen, voisi työttömyys todellakin vähetä, mutta tukiaisia annetaan isoille, jotka niitä ei tarvitse, paitsi suurentamaan sijoittajien osinkoja…

Aktiivimalli kyykyttää, kyykyttää niin helevetisti, työttömiä. Ei ole mahdollista mitenkään vaikuttaa työttömyyskorvauksen leikkaamiseen, vaikka olisi kuinka aktiivinen.

Korpeaa sekin, että ne, jotka ovat eläkeputkessa, jotka eivät ihan varmasti työllisty, leikataan heiltäkin.

Köyhyys lisääntyy, kurjuus kasvaa, jako epätasaistuu rikkaiden hyväksi.

Meillä nykyhallitus on kuin pukki kaalimaan vartiana, rikkaille enemmän jotka eivät entisiäkään ole syöneet, ja köyhille jaetaan vähemmän, joilla ei muutenkaan ole enää yhtään mitään.

Vanhushuolto on ajettua alas ja yksityistetty lähes täysin.

Hyvää hvyyyttäni olin taannoin jakamassa vanhuksille ruokaa, joka oli yksityistetty sekin.

Näin jotain niin karmeaa, että aluksi itkeä tihuutin kotona jälkeenpäin.

Vanhukset oli jätetty heitteille. Usein koko päivänä olin ainoa ihmiskontakti.

Huusollit olivat kuin sikolättejä, kun vanhus itse ei kyennyt siivoamaan. Jne…

Kaikki palvelu oli hinnoiteltu joita vanhuksille tarjottiin, yksityisten toimijoiden tahoilta, kynsien leikkuusta lähtien. Jos oli rahaa sai palveluja, jos rahaa ei ollut…?

Kun meillä oli vahva vasemmisto, se heikoinkin lenkki pärjäsi.

Nyt meillä ei ole vahvaa vasemmistoa, vaan hyvin hajanainen, ja heikko.

Porvari nukkuu kylläisenä, rauhassa, sen edustajat ovat hallitusvastuussa, joka leikkaa juuri sopivasti porvarin taskuun lisää. Omat miehet hallituksessa, jotka ovat itse valinneet, rahalla.

Terveydenhuolto tullaan saattamaan USA:n mallin mukaan yksityisen bisneksen piiriin,

josta tehdään yhtä kallis ja toimimaton.

Suomalaiset ylpeydenaiheet ovat vähenemässä. Olemme jäämässä jälkeen pohjoismaisen hyvinvointimallin maana, muista pohjoismaista. Selvästi.

Olemme ainoana pohjoismaana EMU:ssa (rahaliitto), ihan meidän heikon vasemmiston ja tyhmän porvariston takia.

Mitään syytä meillä ei ole olla EMU:ssa, tai edes EU:ssa.

EU:sta meidän Suomen porvareita ohjaillaan, annetaan ohjeita ja direktiivejä.

Englanti ymmärsti lähteä, ja hyvä niin. Aluksi se kirpaisee, mutta hyvinkin lyhyessä ajassa se kannattaa…ja Englanti nousee suostaan, johon EU sen vei.

Meitä Suomessa pelotellaan ettemme vaan eroaisi, mutta kyllä…meidän pitää erota EU:sta. Tyhmin liitto ikinä.

Irti EU:sta ja markka takaisin!!!!!

Toivoo Lempäälän elämäntapakommunisti Markku Huhtala

Katudemokratia toimii muualla, miksi ei meillä?

Kansa kaduille vaatimaan valtaeliitiltä parempaa politiikkaa. Nyt on nähty ja kuultu miten Ranskassa kansa (keltaliivit) lähtivät kaduille vastustamaan presidentin ehdottamia uudistuksia, Sitten tuli mukaan mm. polttoaineiden hinnat ym. Mielenosoitukset ovat nyt jatkuneet jo epätavallisen kauan, joten on uskottava, että kansa on tosissaan.

Milloin suomalaiset pääsevät ylikorostuneesta ujoudestaan ja lähtevät myös kaduille vaatimaan päättäjiltä parempia päätöksiä. Aiheita olisi vaikka kuinka paljon . Otetaan esimerkiksi dieselin hinta, joka on noussut nousemistaan ja on jo ainakin täällä maan lounaiskolkalla kalliimpaa, kuin bensa. Joulu tulee ja kauppa ilakoi ja mässäilee kauniilla mainoskuvilla. Mutta kaikille ei tule hyvää eikä rauhallista joulua. Suomessa on paljon köyhyyttä ja se poikii helposti muita ongelmia, kuten alkoholismia. Köyhien osuus väestöstä on kasvanut ja jatkaa kasvuaan ja mitä tekee porvarihallitus? Hallitus näpertelee toisarvoisten asioiden kimpussa, kun pitäisi tehdä kaikkensa koko kansan elämänlaadun parantamiseksi.

Siinä olisi yksi tärkeä syy katudemokratiaan – köyhyyden poistaminen Suomesta nopealla aikataululla.

Jäämme odottamaan, että jokin köyhien asioista kiinnostunut taho masinoisi näyttävän mielenosoituksen eduskuntatalon eteen  täysi-istuntopäivänä, jotta voisi luovuttaa eduskuntaryhmille vetoomuksen köyhien puolesta.

Ville Tavio suututti eduskunnan.

Ville Tavio suututti eduskunnan EU:ta koskevassa ajankohtaiskeskustelussa esittämällä vertauksen siitä, että EU:ssa edustaa uusfasismia ja rakentaa uutta natsisaksaa ja siitähän ”pöyristymiset ja irtisanoutumiset” alkoivat.

No totuuden jyvä jos toinenkin Tavion lausumasta kyllä löytyy ja ikäväähän se on kun se ääneen sanotaan.

Päivystävät dosentit on jo varmasti hälyytetty ja odotettavissa on keskivakavia kakkahalvauksia pitkin mediaa, somea ja poliitikoiden kannanottoja.

 

Kuka kuuntelisi meitä karvakuonoja

Olen sievä karvakuono plikka Tampereelta ja mulla olis toive uudeksi vuodeksi ei ne pelkät kovat pamahdukset oikeesti ole ilotulitteita lainkaan .

Voisittekos olla niitä ostamatta ja käyttämättä kiitos niille jotka niin tekee .

Meikä plikka pelkää niitä aivan tolkuttomasti eikä minulla ole mitään hinkua ulos kun joka kulmalla paukkuu taikka vinkuu .

Toivottavasti pidettäs kiinni sallituista kellon ajoista eikä niissä paljon mentäs ali eikä yli .

On niitä hyvän näköisiä koira herrojakin jotka pelkäää paukahtelua, mutta onneksi tuo tepivaari ei vaadi mua ulos silloin kun siellä paukutellaan .

oikein hyvää joulua ja tulee uutta vuotta kaikille karvakuonoille seommoro terv iraplikka Kirjoitti Teuvo Mast

Valtamedia- mikä se on ja, mikä se ei ole ?

Täällä röyhyävät näppylöitä saaneet erään yhdeksänprosentin liikkeen kannattajat syyttäen valtamediaa edes ymmärtämättä sitä, mistä se valtamedia koostuu.

Ensinkin,  mistä valtamedia ei koostu:

  • Puoluelehdistöstä sekä siihen liittyvistä web-sivustoista,  joita syntyy tuhkatiheään. Ne ovat kaukana vallan ytimestä ja, siksi ne ovat ottaneet hampaisiinsa puolueihin sitoutumattoman median.

Mitkä mediat kuuluvat valtamediaan:

  • Yle, Mtv ja riippumattomat sanomalehdet huolimatta siitä, että ovat pitkälti paikallisiakin.
  • Suuri osa valtakunnallisista aikakauslehdistä, jopa teemalehdistä tieteineen, talouksineen ja muine teemoineen. Nämä ovat yhdessä valtamediaa.

Kaikkia näitä yhdistävät journalistin ohjeet:

https://www.jsn.fi/journalistin_ohjeet/

Täällä on joukko heitä, jotka saavat näppylöitä tuosta yhdeksänprosentin liikkeen arvostelusta. Tämäkään PB- sivusto ei täytä edes pieneltä osaltaan mitään sellaista, jota voitaisiin siteerata valtamediassa – tästä on tullut aikamoinen yhdeksänprosentin liikkeen kannattajasivusto, kun katsoo kommentoijien sitä tukevien määrää ja  mielipiteitä- valitettavaa !

… siksi täällä on pakko olla puolustamassa muita riippumattomia arvoja.