Haavisto ja Marin valehtelivat vedotessaan edellisen hallituksen iltakouluun?

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006343444.html

”Hallituksen lokakuisessa iltakoulussa puhuttiin ensisijaisesti al-Holin leirin orpojen tilanteen helpottamisesta, kirjoittaa Lännen Media. Median tietojen mukaan tapaamisessa ei puhuttu kaikkien lasten eikä heidän äitiensä kotiuttamisesta tai linjattu, keitä leiriltä olisi tarkoitus tuoda takaisin.

Lännen Median mukaan ulkoministeriön toimintalinjan hyväksyminen ei tarkoittanut sitä, että sen perustella ryhdyttäisiin heti kotiuttamisiin ja asiaan oli tarkoitus palata.”

Siis Haavisto ilmeisesti valehteli ja Marin  samoin.

Haaviston on aika häipyä ja Marinkin on julkisen anteeksipyynnön velkaa.

Miksi kannattaa itse häärätä Jouluruokien kanssa ?

Niinhän se oli lapsuuden kodissa ja vielä kymmenkunta vuotta sitten Porvoon maalla. Kaikki häärättiin itse alusta lähtien ja lopuksi potkan luulihoista hernekeitto. Pari viikkoa samaa sapuskaa niin että lanttuloorat korvista tuli ja maha venyi, ettei vyö riittänyt.

Nyt emme tee yhtään mitään, kunhan vain syömme hiukan Joulutunnelmaksi ja tuoksuja ilmaan.  Ajattelimme mennä Ikean Joulupöytää maistelemaan. Hinta Ikean kortilla 10 € / henki. Ja kyllä on herkullinen ihan mihinkä navan venytykseen tahansa – alla kuva.

Kerrankin helppo ja halpa Joulu kahdelle aikuiselle, joidenka lasten perheet ovat maailmalla.

https://www.ikea.com/fi/fi/stores/restaurant/

 

Mitähän Kansainliiton – eli Englannin ja Ranskan – olisi kenraali Mattisin mukaan pitänyt tehdä talvisodassa, muuta kuin mitä tekivät?

Mattis on kyllä amerikkalaisena kenraalina vähän jäävi kommentoimaan, sillä Usa ei kuulunut Kansainliittoon, vaikka oli sen perustanut, ja presidentti Wilson oli saanut tästä rauhannobelinkin. Usa olisi koska tahansa voinut liittyä ja sitten vaikuttaa…

Ranskahan olikin tekemässä  muuta, mutta Englanti Churchillin johdolla esti.

Donaldin kerrotaan erottaneen Mattisin puolustusministerin paikalta, koska tämä oli tehtävään liian tyhmä.

Donaldilla ei ole pahoja aukkoja tieoissaan tässä suhteessa: sekä hänen isänsä että setänsä olivat erittäin tärkeitä toimijoita Usan valmistautuessa sammutetuin lyhdyin liittymään sotaan Saksaa ja Japania vastaan. Ja hänestä kasvatettiin klaanin sotilasta.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006343395.html

Yhdysvaltojen entinen puolustusministeri kirjoitti Suomelle kirjeen talvisodan muiston kunniaksi – mukana piikki nykyjohtajille

Yhdysvaltojen entisen puolustusministerin kirjeessä saattoi olla havaittavissa piikki presidentti Donald Trumpille.

Julkaistu: 0:59

Donald Trumpin kanssa riitautunut Jim Mattis veti talvisodan tapahtumista yhteyden nykypäivään.

Suomen Yhdysvaltojen-suurlähetystö järjesti keskiviikkona seminaarin talvisodan alkamisen 80-vuotispäivän muistoksi. Tapahtumassa luettiin ääneen kirje, jonka Yhdysvaltojen entinen puolustusministeri Jim Mattis oli kirjoittanut.

– Talvisota on täynnä opetuksia historian ystävälle, ja se on ollut avainasemassa lukemattomien nuorempien upseerien ja sotataktikkojen kehityksessä. Kaikkien näiden vuosien jälkeenkin sillä on paljon opetettavaa meille, Mattis kirjoitti.

– Ennen kaikkea konflikti on iskulause patriooteille. Se todistaa, että kotimaansa puolesta taistelevan kansan sinnikkyys ja päättäväisyys voi antaa heille voimaa, joka korvaa puutteet aseissa ja henkilömäärissä. Suomalaisten puolustuksen pelottomuus Neuvostoliiton hyökkäyksen edessä on edelleen erittäin vaikuttavaa.

Mattis jatkaa kuvailemalla suomalaisten sotilaiden taktista neuvokkuutta ja kykyä sopeutua vallitseviin olosuhteisiin.

– Lopuksi, talvisodan historia vaatii meitä tunnustamaan Venäjän ja muiden revisionististen valtojen kasvavan sotaisuuden. Silloin, aivan kuin nytkin, heidän toimensa paljastavat ennaltaehkäisevän verkoston rapistumisen, Mattis kirjoitti.

– Kansojen liiton kyvyttömyys torjua Neuvostoliiton aggressiivisuutta vain 20 vuotta ensimmäisen maailmansodan jälkeen oli seurausta maailman johtajien kyvyttömyydestä ymmärtää tuolloisten instituutioiden riittämättömyys nousevien turvallisuusuhkien edessä. Meidän ei tule toistaa tätä virhettä nykypäivänä.

Mattis toimi Yhdysvaltojen puolustusministerinä tammikuusta 2017 joulukuuhun 2018. Hän erosi vastalauseena amerikkalaisjoukkojen vetämiselle Pohjois-Syyriasta. Presidentti Donald Trump suuttui Mattisin erosta ja sanoi antaneensa tälle potkut.

Mikko Marttinen, New York

 

Jokaisella puolueella on olemassa heille itselleen hyviä ihmisiä

Ei heitä silti voi sanoa kukaan olisi yksilöinä ja että he olisi kansakunnalle paras vaihtoehto usein ei ole vaan he kulkevt oman puolueensa kellokkaina

On vaan tosi asiaa se ettei yhdenkään puolueen yksisilmäinen kannatus luo turvaa kun n 20% kansan osalle

Ja se ei ritä koko kansaa määräilemään yhtään missään ja kallupit ovat n 1000-2000 ihmien mielipide ei vaalin tuottamia kannatuslukuja

On oikein että selvä valehtelu otetaan esiin mutta onko siitä muuta kun haitan tekoa kansalle

Emme me Suomessa eletä sokeina maailman tilanteessa jossa monia maita johdetaan vain oman edun tavoitteet mielessä

Niin asia ei ole eikä saa olla vaan asiat pitää katsoa koko kansojen hyvin vointiin se on kuitenkin ainoita maailman rauhan kannalta tärkein

Meidän ei kannata nostella ketään lasitolpan nokkaan sieltä tippuu helposti maanpinnalle ei se putoaminen mitään mutta tuo maa on kovaa

Elikkä yksikään yksittäinen ihminen ei ole tärkeintä vaan ainoastaan vaalien tuottama tulos on se ratkaiseva

Sama pätee myös puolueen ns hyvistä ihmisistä niillä ei suurtakaan merkitystä ole kansan silmissä seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast

Kepu ei ole tosissaan hallituksessa.

16 tuntia sitten

Juuri alkaneessa -raportin julkistustilaisuudessa , ja puhuvat koulutuksesta. Suomalainen on laadukas vientituote, siitä voidaan pyytää reilu markkinahinta. Laatutuotetta ei tarvitse myydä tappiolla.

”Kaikille korkeakoulujen tutkinto-opiskelijoille suunnattaisiin esimerkiksi 2 000 euron lukuvuosimaksu.”

Ei taas. Ei yhtäkään liikettä kohti maksullista koulutusta. Ette nyt rupea romuttamaan meidän ainutlaatuista koulutusjärjestelmää.

Maksuton koulutus on meidän voimavara. Sen avulla varmistetaan, että eri taustoista tulevat uskaltavat hakea korkeakoulutukseen. Meillä on jo vinksahtanut opintotukijärjestelmä, joka on lainapainotteinen. Ei nyt lisätä samankaltaisia elementtejä.

Vastauksena käyttäjille , ja

Suomen paranee kun pätevät poliitikot, kuten Demarit, Keskusta, Vihreät, Vasemmisto, johtaa maata. Suomi on yhteiskunta, maa, kansantalous.

Kenraali Mattis vertaa Talvisotaa ja nykypäivää ja ennustaa tulevaa sotaa.

”Lopuksi, talvisodan historia vaatii meitä tunnustamaan Venäjän ja muiden revisionististen valtojen kasvavan sotaisuuden. Silloin, aivan kuin nytkin, heidän toimensa paljastavat ennaltaehkäisevän verkoston rapistumisen, Mattis kirjoitti.

– Kansojen liiton kyvyttömyys torjua Neuvostoliiton aggressiivisuutta vain 20 vuotta ensimmäisen maailmansodan jälkeen oli seurausta maailman johtajien kyvyttömyydestä ymmärtää tuolloisten instituutioiden riittämättömyys nousevien turvallisuusuhkien edessä. Meidän ei tule toistaa tätä virhettä nykypäivänä.”

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006343395.html

Historialla on ollut tapana toistaa itseään, eikä tämä henkilö vaikuta jauhavan huvikseen mitä voi kohta tapahtua…

 

Palautukset oli suunniteltu tälle viikolle ja PS puoluetta syytettiin valehtelusta hallituksen puolelta. PS oli taas oikeassa.

Kuva

Poliisiylijohtaja on todennut että näin oli, samaan aikaan hallitus väittää että Jussi valehtelee,,,,onko tälläinen edes mahdollista,,,,kyllä näyttää olevan nyky ”demokratiassa” jossa on vain yksi totuus.

Lähde:

Poliisiylijohtaja Ylelle: ISIS-palautukset suunniteltiin tälle viikolle

Miksi Haavisto ajaa Venäjän etuja…?

Ei riitä että Haavisto ajaa ISIS järjestön etuja, hän ajaa myös Venäjän etuja. Katsoin eilen A-Studion jossa oli ”argeologinen löytö” Puna Erkki äänessä, ei voi kuin ihmetellä miksi tämä tyyppi saa olla Demareiden äänitorvena julkisuudelle…se eli ihan eri vuosituhatta kuin muut opponentit…Vihreillä samoja arvoja on Haavistolla, sattumaa, minä kun en usko sattumiin….

”Al-Holin ja Isis-naisten varjoon on jäänyt Haavisto-kohun toinen juonne. Suomi on noudattanut venäläisille myönnettävien viisumien suhteen avokätisempää politiikkaa kuin sen Schengen-maana pitäisi. Suomi on saanut EU:n komissiolta asiasta huomautuksen. Lehtitietojen (esim. IS 2.12.) mukaan ulkoministeri Haavisto painosti myös tässä asiassa konsulipäällikkö Tuomista jatkamaan muusta Schengenistä poikkeavia käytäntöjä. ”

Kuvahaun tulos haulle haavisto venäjä

https://www.suomenuutiset.fi/ulkoministeri-haavisto-edistaa-venajan-etuja-rajakysymyksessa-halla-aho-puntaroi-mahdollisia-motiiveja/

Kuinka pitkään Vasemmisto jaksaa uskoa ilmastohypetykseen?

Time-mag3
EDIT: 13.12.2019 – Lisatty kuva: Kuuluisuudet arvostetun Time-lehden kannessa
EDIT:  klo 23.30 – Lisatty kuva: Greta ja vanhemmat kommaripaidat päällään
Antifa family
Thunberg Antifa family – kommaripaidat

Tosiasiahan on, että ilmaston ja makrosäätilojen muutokset noudattavat pääasiassa luonnon omia syklejä, joissa kehitys ei ole koskaan lineaarista, vaan muistuttaa karkeasti matematiikasta (lisää sitä kouluihin!) tuttua sini-käyrää.: Jos on lämmennyt, sitä on aina seurannut kylmeneminen. Ihmisen osuus muutostekijöissä on myös kerrottua vähäisempi. Tarkastelemme. Kahdessa asiassa yleinen ilmastomielipide on tavallista(kin) enemmän väärässä: Hiilidioksidin vaikutus lämpenemiseen, ihmisen […]

via Kuinka pitkään Vasemmisto jaksaa uskoa ilmastohypetykseen? — Uutisia Hauskasti ja Kiinnostavasti