Yrittäjän kohtalo on joutua ihmisroskaksi, sitten vasta yrittäminen alkaa…yrität olla elossa.

Samaan aikaan kun kepuli haistattaa paxkat ihmisroskille Oulun kaduilla ja toreilla niin sieltä ihmisroskan seasta löytyy yrittäjä.

Eli lyhyesti, kepuleiden ja luultavasti kokkareidenkin mielestä ihmisroskaa on sitten yrittäjä, jolla ei mennyt suunnitelmat niinkuin piti ja nyt on yhteiskunnan pohjasakkaa.

Yritti, mutta ei onnistunut,,,,siitä saatiin ihmisroska.

”Entinen yrittäjä, nykyinen asunnoton Markku Korhonen, 51, ei ole omasta mielestään turvallisuusriski eikä ihmisroska. Yli kolme vuotta Oulun kaduilla asunut mies kaipaa omaa asuntoa ja toimivia päihdepalveluja.”

Lähde:

https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000005832743.html

Eli juuri tämä henkilö oli niissä kuvissa kadulla missä ihmisroskat oleilee kepuleiden mielestä, se oli se yrittäjä siellä.

Toisaalta konkurssien määrät kasvaa Suomessa. Sipilä haluaakin mm että mahdollisimman moni työtön ”työllistäisi” itsensä, ilman mitään oikeaa liikeideaa ja kannattavuuslaskelmia, Sipilä esikuntineen luulee että kun käy yrittäjäkurssin niin siinä se on yrittäjä nyt sitten…

Mitä lottootte, meneekö maaliin vai tuleeko tunti turpaan ja sitten yritetään olla edes elossa.

Kaikille ei tyrkytetä rahaa kuten tälle kepulille:

https://seura.fi/asiat/seuran-selvitys-juha-sipilasta-tuli-miljonaari-valtion-tuella-ja-harskeilla-tutunkaupoilla/

Nämä tulevat ”yrittäjät” on sitten sitä ihmisroskaa turuilla ja toreilla, joiden päälle parempi herraskansa saa syleksiä ja haukkua kokkareillaan. Samoilla kokkareilla Sipilää kiitellään siitä että on vähemmän ja vähemmän työttömiä paperilla, niin, niitä on ihmisroskana poissa tilastoissa.

Kätevää sanoisin.

Tässä hiukan siitä kuinka kannattavaa tämä yrittäminen on, liekkö konkurssien määrät kasvussa kun alalle hakeutuu noviiseja jotka ei oikeasti tule moisesta selviämään.

Konkurssien määrä kasvoi tammi – heinäkuussa 2018 edellisvuodesta 21,8 prosenttia

Tilastokeskuksen tietojen mukaan tammi – heinäkuussa 2018 pantiin vireille 1 539 konkurssia, mikä on 275 konkurssia (21,8 prosenttia) enemmän kuin vastaavana ajankohtana vuotta aiemmin. Henkilökunnan määrä konkurssiin haetuissa yrityksissä oli kaikkiaan 7 499, mikä on 1 438 henkilöä (23,7 prosenttia) enemmän kuin edellisvuonna.  (Tilastokeskus 29.08.2018)

Tälleen näitä houkutellaan:

Kuvitellaan jotta tykkää postimerkkien keräilystä, Matti Mössönen jää työttömäksi, ilman mitään pätevää taustaa hän perustaa ” Postimerkki kaupan, second hand shop” …niin tuli työ joka on harrastus. Tuhannen taalan paikka onkin meneekö se maaliin.

Tottakai yrittäjyys on erittäin tärkeää, ei kaikki voi olla pelkkiä duunareita. Kovin yrittäjä kun sattuu sitten elättämään hyvin ison määrän immeisiä ympärillään ja se on jatkumoa monelle ja tulevaisuutta. Hyvä ja arvostettu yrittäjä on myös arvostettu yhteiskunnassa ja monesti vaikuttaja.

Sitä tässä alleviivaan että siihen pitää olla pätevä sakki joka haluaa siinä menestyä ja on kykyä siihen. Pelkkä kiva harrastus ei riitä.

Vielä palatakseni blogin aiheeseen, lukekaa se linkki ex yrittäjä Korhosesta. Hyvää hänelle toivoo, kova on kohtalo.

Vilpittömän itsekäs avaus.

Hyvät blogiystävät tämä avaus on samaan aikaan sekä täysin turha, että puhtaan itsekäs.

Olen paininut pöytäkoneeni kalibroidun ja aika kalliin näytön kanssa koskien sitä, miltä esim, mustavalkokuvat näyttävät muiden näytöillä.

Laitan malliksi kuvan ja jos mitenkään vaivautuisitte lyhyesti arvioimaan kuvaa omalla näytöllänne, mikä on pielessä?

P.s. kyse on turhuudesta, mutta juuri nyt merkityksellisestä sellaisesta.

Käyttökatko ja moderointihuomio

Kaksi pikaista asiaa.

1. Palvelussa oli käyttökatko klo 21.30 tienoilla. Eräs samalla alustalla pyörivä järjestelmä onnistui jumittamaan pahasti huonon määrityksen vuoksi. Pirkan blogit oli ns. sivustakärsijä tässä, mutta täällä ei sinänsä ollut mitään vialla.

2. Täysin ala-arvoisesta ja hyökkäävästä kielenkäytöstä on jaettu porttikielto.

Sotakorvaus touhu ei Suomea nostanut.

On tullut kuluneeksi 66 vuotta kun viimeinen sotakorvausjuna vei ryöstäjämaa Venäjälle (nimellä Neuvostoliitto tuohon aikaan) viimeisen erän korvauksista.

Rakensimme junia, laivoja, kaikkea kattilasta harjanvarteen sodan jälkeen osana sotakorvauksia jotka ryssä oli meille määrännyt.

Aina on jäljestä päin oltu sitä mieltä että se nosti Suomen talouden ylös ja pelasti Suomen. Paxkan marjat, olimme pulassa tuon ryöstötouhun takia. Olisimme pärjänneet paremmin jos olisimme saaneet rakentaa ja kehittää talouttamme ja teollisuutta ilman roistovaltion ryöväystä.

Oli tyypillistä YYA henkeä väittää että tämä sotakorvaus velka oli meille niinkuin hyväksi.

Ainut tosi asia on että metalliteollisuus saatiin nousuun, mutta voin väittää että olisi saatu ilmankin tätä roistomaata idässä joka söi kuormasta. Oikeasti olimme nääntyä.

Meidän pitäisi vaatia takaisin noita korvauksia.

Jatkosodan välirauha solmitaan Moskovassa 19. syyskuuta 1944. Sopimuksen ehtoihin kuuluvat Neuvostoliitolle toimitettavat sotakorvaukset.

”Välirauhansopimuksen 11. artiklan mukaan Suomen on kuudessa vuodessa toimitettava rajan yli tavaraa 300 miljoonan dollarin edestä vuoden 1938 kurssien mukaan laskettuna.”

”Kenraalieversti Andrei Zhdanovin uhkaus: jos Suomi ei suostu sopimaan sotakorvauksista Neuvostoliiton asettamilla ehdoilla, Neuvostoliitto ottaa muitta mutkitta haltuunsa suomalaisia tehtaita.”

https://seura.fi/asiat/historia/suomi-oli-naantya-sotakorvaustaakan-alla-samalla-saatiin-metalliteollisuus-nousuun/

Syyria ampuu venäläisen koneen alas, Venäjä syyttää siitä Israelia

Venäjä, tuo isojen arojen maa. Ja tunnettu oikeudenmukaisuudestaan ja rehellisyydestään. Nyt kun Syyrian ilmatilassa on itse syyrialaiset eli Venäjän liittolaiset ampuneet il-20 sotilaskoneen alas (venäläinen) on syyllinen sitten Israel. Se on niinkuin provosoitu tilanne.

Kyllä olen kaikenlaisia selityksiä nähnyt mutta onhan tämä yksi oudoimmista.

Lähde:

https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/venajan-puolustusministerio-vahvistaa-syyrian-ampuneen-venalaiskoneen-alas-syyttaa-tapahtumista-israelia/7077272#gs.fks6Rto

Saisivat tiputella enemmän noita ryssän värkkejä.

Ay-liikkeet valehtelevat törkeästi

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/sakn-raju-mainoskampanja-tyrmistyttaa-somessa—onpas-surullista-tallainen-valehtelu-saklta/EBZNZfjF?ref=iltalehti:e416&utm_source=iltalehti.fi&utm_medium=almainternal&utm_campaign=kiintea_kauppalehti_ohjausboksi&utm_content=ohjausboksi&_ga=2.63772527.1918210983.1537258854-1149834432.1537029885

Malliksi ay-sokealle esimerkki ay-pomojen valehtelusta.

Mainilan laukaukset Venäjällä

Tekosyy Toiseen Tshetshenian sotaan

11. syyskuuta muistetaan USAssa tapahtuneista kerrostalojen sortumisesta terroristien lentokoneiden törmättyä niihin. Tämä on sopiva päivä muistella myös kerrostalojen räjäytyksiä Venäjällä.

4.9.1999 Dagestanissa (Venäjän vallan alla olevaa Kaukasusta) räjäytettiin voimakas autopommi asuintalon vieressä – kuoli 64 ihmistä.

9.9.1999 Moskovassa Gurjanovo kadulla tuhoutui yhdeksänkerroksisen kerrostalon kaksi porraskäytävää pommin räjäytyksessä – kuolonuhreja lähes 100.

13.9.1999 räjäytettiin Moskovan kaakkoisosassa kahdeksankerroksinen asuinrakennus – kuolonuhreja 124.

16.9.1999 Volgodinskissa (Etelä-Venäjällä) autopommi räjäytettiin yhdeksänkerroksisen asuinrakennuksen vieressä, kaksi porraskäytävää sortui – kuolonuhreja 19.

22.9.1999 Venäjän FSB yritti räjäyttää 12 kerroksisen asuinrakennuksen Rjazanissa (noin 200 km kaakkoon Moskovasta). Kerrostalon kellariin oli viety erittäin voimakasta räjähdysainetta heksogeeniä sokerisäkeissä, sekä ”helvetinkone” (aikalaukaisin), joka oli säädetty räjäyttämään talo maan tasalle aamulla kello 5.30 aamulla. Tästä yrityksestä on kerrottu tarkemmin tässä artikkelissa.

Venäjä oli hyökännyt Tshetsheniaan vuonna 1994 yrittäen valloittaa koko Tshetshenian, mutta hävisi sen Ensimmäisen Tshetshenian sodan ja joutui allekirjoittamaan Hasavjurtin rauhansopimuksen vuonna 1996.

Venäläisiä otti päähän häviö noin yhden miljoonan asukkaan pikkuvaltiolle Tshetshenia, joten Venäjä järjesti kaikenlaisia provokaatioita ja viimein yllä kerrotut ”Mainilan laukaukset” saadakseen tekosyyn hyökätä uudelleen Tshetsheniaan aloittamaan Toinen Tshetshenian sota.

Sen Toisen Tshetshenian sodan avulla Venäjän FSBn (KGB uudella nimellä) ”pääjohtajasta” Vladimir Putinista tehtiin keulakuva Venäjän KGB-diktatuurille.

Näitä kerrostaloräjäytyksiä tutkineet ihmiset ovat järjestään päässeet hengestään, esimerkiksi myrkytettynä, ammuttuna tai ”auto-onnettomuudessa”. Heitä ovat mm. Anna Politkovskaja, Aleksander Litvinenko, ja kansanedustajat Sergei Jushenkov sekä Juri Štšekotšihhin vain muutamia nimiä mainitakseni.

Malesialaisen matkustaja koneen Ukrainassa pudottaneen BUK-ohjuksen sarjanumero selvitetty

Ohjus on viety vuonna 1986 Ukrainaan, saman vuonna kun tuon ohjustyypin valmistus lopetettiin. Myöhemmin on valmistettu muita tyyppejä, joissa on mm. erilaiset srapnellit. Nämä ohjukset vanhenivat vuonna 2011, luonnollisesti myös Suomessa.

https://www.rt.com/news/438596-mh17-downing-russian-briefing/

Serial numbers of missile that downed MH17 show it was produced in 1986, owned by Ukraine – Russia

Serial numbers of missile that downed MH17 show it was produced in 1986, owned by Ukraine - Russia
The serial numbers found on debris of the Buk missile which downed Malaysian Airlines Flight MH17 over eastern Ukraine show it was produced in 1986, the Russian military said. The projectile was owned by Ukraine, they added.

There are two serial numbers found on fragments of the missile, which shot down the passenger airliner in June 2014 according to an international team of investigators led by the Netherlands. The numbers were marked on the engine and the nozzle of the missile.

The Russian military on Monday said they had traced them to a missile which had the producer serial number 8868720.

Speaking to journalists, Gen. Nikolay Parshin showed a document trail of the Buk missile. According to the documents, some of which have been declassified for the presentation, it was produced at a military plant in Dolgoprudny in the Moscow region in 1986.

The missile was shipped from the plant on December 29, 1986 and delivered to military unit 20152 located in what is now Ukraine. It is now called 223rd anti-aircraft defense regiment of the Ukrainian armed forces, the report said. The unit took part in Kiev’s crackdown on rebels in eastern Ukraine in June 2014, the general said.

The evidence disproves the accusations by Ukraine and some other parties, which claim that a missile fired by a launcher, secretly delivered from Russia, was responsible for the downing of MH17, the Ministry of Defense report said. All the materials have been sent to the Dutch investigators, the Russian military added.

The Russian military also challenges video footage used by the UK-based group Bellingcat, which calls itself a citizen journalism organization, to back its allegations about the delivery of the Buk launcher from Russia. The Defense Ministry showed a video clip with some of the footage, highlighting inconsistencies, which it said proved that the footage had been manipulated to place images of the launcher into background which were not in the original.

The Bellingcat investigation was featured in the latest update by Dutch prosecutors involved in the MH17 investigation, prompting them to directly accuse Russia of providing the launcher and the missile. The Russian military said it decided after this to study the purported trail of photo and video evidence showing the path of the launcher in detail. The Russian video showed an example of how an Abrams tank can be shown to be carried by a trailer in the streets of Ukraine in the same way.

Propagandaa taas?

Katselin loppuosan dokumentista ”Oslon päiväkirjat” Yleltä.  Oslossahan aikoinaan Israelin ja palestiinalaisten arabien välille oltiin lähellä saada rauha.  Aloin tosiaan katsoa tuota vasta loppupuolelta, mutta oletin siinä tulevankin minua eniten kiinnostavan kysymyksen esille ja kenties saavani siihen uusia näkökulmia. Se kysymys oli, miksi Jasser Arafat hylkäsi viime hetkellä tarjotun,  Palestiinan arabeille melko hyvän sopimuksen.  Mutta jouduin pettymään. Koko dokumentti päättyi siihen, kun israelilainen nationalisti murhasi Israelin rauhanneuvottelijan Jitshak Rabinin ja kansallismielinen Benjamin Netanyahu nousi valtaan. Koko rauhanprosessin esitettiin kaatuneen siihen murhaan ja Netanyahuun. Kaikki kaadettiin oikeastaan Israelin syyksi. Aloin ihmetellä, mihin se Arafatin sopimuksen hylkääminen jäi, josta muistin lukeneeni, Ihan Wikipediasta sitten löysin tämän:

”Vuonna 1999 vaalit voittanut työväenpuolueen Ehud Barak jatkoi Rabinin rauhanprosessia korostavalla linjalla. Israel vetäytyi Etelä-Libanonista vuonna 2000 ja pyrki löytämään ratkaisun Palestiinan kriisiin Camp Davidin kokouksessa. Barak oli valmis tarjoamaan palestiinalaisille Gazan kaistan, Itä-Jerusalemin ja 94% Länsirannasta 10-25 vuoden siirtymäajalla ja rahallisia korvauksia palestiinalaispakolaisille, mutta Arafat kieltäytyi tarjouksesta. Epäonnistuneiden rauhanneuvottelujen jälkeen jännitys alueella alkoi lisääntyä uudelleen.”

Dokumentissa tästä ei puhuttu sanaakaan, ainostaan mainittiin lopussa jonkun ”Yossin” rauhanehdotus, jonka Arafat hyväksyi joskus 2000-luvulla, mutta ei Israel.  Sellainen ehdotus, jonka tekee joku ”Yossi” ja jossa maan hallitus ei ole mukana on aika mitätön.

Dokumentin tekijät olivat nähdäkseni paljolti juutalaisia. Ovatko he oman maansa Johan Bäckmaneja vai miksi dokumentti halusi antaa vääristelevän kuvan? Ovelin propaganda ei valehtele suoraan vaan jättää osan kertomatta ja kertoo vain ”sopivat” asiat.

Onko Kepu siirtynyt radio (ja TV) hiljaisuuteen

Se on tavallista ennen hyökkäystä, että pannaan päälle radiohiljaisuus.

Kepusta , joka on johtava hallituspuolue ei ole sanottu halaistua sanaa ammattiliittojen ylityökiellosta. Onko kyse siitä, että kohta kuuluu? Konseksuksen ajat ovat takanapäin, kun Suomessa pystyttiin kokoamaan yhteen kaikki etujärjestöt ja saamaan aikaan hyviä päätöksiä koko maan kannalta. Nyt kun Sipilän hallitus haluaa sooloilla on tilanne jo ajautunut vaaralliseksi ja ennalta arvaamattomaksi. Sadan vuoden takaiset muistot nousevat pintaan ja paljoa ei tarvita provosoida, kun liekki leimahtaa.