Juupa juu, millähän rahkeilla?

https://www.aamulehti.fi/uutiset/jukka-oksaharju-otti-finanssikriisin-aikana-300-000-euron-lainan-ja-sijoitti-koko-potin-nyt-30-vuotias-miljonaari-kertoo-miten-han-teki-hurjan-tempun-200463491/

”Jukka Oksaharju otti parikymppisenä 300 000 euron lainan ja sijoitti koko potin – Nyt nuori miljonääri kertoo, miten teki hurjan tempun”

Kuinkahan monelle parikymppiselle tuollaisen riskilainan joku pankki olisi myöntänyt ilman kunnon takuita – jostakin muualta…

3 vastausta artikkeliin “Juupa juu, millähän rahkeilla?”

  1. Eipä tämä nuori mies mitenkään laiskasti tai saamattomasti ollut tuohonkaan asti elänyt. Kun on luottokelpoisuutta, saa luottoa.

    Mielestäni ihan fiksu kaveri tämä. Ei pröystäile eikä oleta että kukaan muu maksaa hänen kikkailut, tai että kenenkään muun tarvisi kärsiä jos hän tekee virheet.

  2. [Oksaharjun] ”–Sijoituslaina oli muodoltaan arvopaperinvälittäjän myöntämä luottolimiitti, jossa vakuutena olivat aiemmat omalla pääomalla ostetut osakkeet ja toiseksi lainalla hankitut osakkeet. Koska olin sijoittanut pääosin suuriin ja paljon vaihdettuihin osakkeisiin, sain merkittävän luoton vakuusarvojen ollessa korkeat, Oksaharju selvittää.”

    Lisäksi huomattakoon, että hän oli jo silloin ao. meklariliikkeen palveluksessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *