Lopetin presidenttiehokkaitten seuraamisen

Uutisilmotukset pois puhelimesta, en kato, en lue enkä kuuntele toistouutisia, astudioita, iltalehtiä enkä muutakhaan ajankohtas-muka-asiaohjelmaa.

Muutamaa toimittajjaa lukkuunottamatta en kuuntele enkä lue suomalaista mediaa tai toimittajjaa, non ala-arvosta amerikkalaista showta, vääristelyä, pelottelua, höntitystä, ilkeyttä ja negatiivisuutta.

Kansalaisten kiihottamista vihaseksi, mielen sotkemista ja ajanhukkaa puolin ja toisin.

Ihan ootin nuita TV1:n presidenttiehokkaitten yksilöhaastatteluja, katoin kolme ja nyt ihmettelen, mihin niissä pyrittiin, viihyttäänkö, vihastuttaan, ilahuttaan.

Ja siisko jan-anderssoneja eijjoo enemmän, joten antaapa olla, mithän uutta tietoa sieltä ei tule.

Ne kahen ensimmäisen ohjelman taputtavat ihmiset säälittää, noli käsketty taputtaan ja kannustaan ja sitte koekanien jälkheen, Väyrysen ja Huhtasaaren jälkheen, hiljenty taputukset vain alkhuun ja loppuun, voi voi kuinka arvotonta menoa kaikkihaan, ei kiitos.

Siis muutamia kirjottajia, toimittajia ja plokkaajia arvostan ja twitterissä tullee tietoa nopeasti ja seuraan sielä kiinostavia, en politiikkojen höykkyytystä enkä politiikkojen ommaa hökellystä.

– Hilkka Laronia

4 vastausta artikkeliin “Lopetin presidenttiehokkaitten seuraamisen”

  1. Ykkösellä valikoitua hyökkäystä ja kolmosella silittelyä. Pressan valta on mitäänsanomaton ellei saada takaisin edes eduskunnan hajottamista aikaiseksi.

  2. Tokihan pressalla valtaa on paljonkin, varsinkin ulkopolitiikassa. Myöskin sisäpolitiikassa, kuten niin hyvin olemme kesällä nähneet.
    Arvojohtajuus on myöskin tärkeää.
    Yleensäkin näyttää että kaikki ääriliikkeet, niin oikealta kuin vasemmalta vihaavat meidän presidentti-instituutiotamme.
    Ääripäitä vituttaa mutta kansan massa on eri mieltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *