EU:n kaksinaamaisuus on kuvottava

 

EU on osoittanuta kyvyttömyytensä noudattaa omia sääntöjään. Ja toisaalta EU on osittanut olevansa puoulueellinen tuomari, kun se ärhentelee jatkuvasti ITä-Euroopan maille EU:n sääntöjen rikkomisesta, mutta ei tee mitään Espanjan sääntörikkomuksille. Espanjan hallitus muistutta jo Turkin hallintoa, kun toisinajattelijoita teljetää vankiloihin poliittisista syistä

Barcelonassa marssittiin separatistijohtajien puolesta

Maanantai 16.4.2018 klo 01.54

 

Uutistoimisto Reutersin mukaan marssilla oli mukana yli 300 000 ihmistä.

Tuhansien ihmisten virta liikkui Barcelonan kaduilla sunnuntaina. Mielenosoittajat vaativat separatistijohtajien vapauttamista.

Tuhansien ihmisten virta liikkui Barcelonan kaduilla sunnuntaina. Mielenosoittajat vaativat separatistijohtajien vapauttamista. (EPA/AOP)

Barcelonassa vaadittiin sunnuntaina separatistijohtajien vapauttamista. Marssilla oli mukana noin 350 000 ihmistä. Asiasta kertoi uutistoimisto Reuters.

Pitkin Barcelonan katuja marssineet keltaisiin pukeutuneet mielenosoittajat heiluttivat lippuja ja vaativat vapautta poliittisille vangeille.

Kuva ja juttu lainaus IS:stä.

Jaa käyttäen:


8 vastausta artikkeliin “EU:n kaksinaamaisuus on kuvottava”

 1. Mutta Euroopan Unionin maiden pakkonaittajat tallustelevat Suomenkin eduskunnan salissa ja käytävillä. Eivät osaa pelätä, että unioni mossahtaisi pakkonaittamisen seurauksena. Ja mikä maa tai kuka jeppe olisi sen haaremin emiiri? Junkkeri vai?

 2. Espnjassa loukataan selväsi ihmisoikeuksia ja sananapautta ja se ei huoleta lainkaan EU.ta eikä sen jäsenmaita.
  Kun samoja asioita loukataan esim. Unkarissa ja Puolassa, niin EU uhkää vetää tuet pois näiltä mailta. Mutta ESpanjan suhteen EU:lla ei ole mitään sanottavaa.
  Ihmisoikeudet ja sananvapaus ovat EU:n peruspilareita, vaikka siltä ei tunnukaan kaikkien osalta.
  Francon haamu Epanjan yllä on niin vahva,että nykyinen oikeistohallitus Espanjassa on sokaistunut siihen haamun varjoon.
  Jos ei Espanjan hallitus pian ymmärrä päästää poliittisia vankeja vapauteen, on EU:n pantava toimeen sanktioita Epanjalle. Aluksi kaikki tuet pois ja jos se ei auta, niin erottaminen EU:sta.

 3. Niilon kommenttiin viitaten, kysyn vain, miksi me ylläpidämme mammuttimaista organisaatiota, joka nielee miljardeja vuosittain, kun se ei saa aikaan mitään todella merkittävää. Vain pikkunäperetelyä direktiivien suoltamisessa, jotka ovat monesti jopa naurettavia, kuten se kuuluisa väärä kurkku.

Vastaa