Kun laiskuus yllättää

Olemme tässä saaneet jokin aika sitten maksuvelvoitteen omien laskujemme maksuun  koska ei Pankki viitsi niitä hoitaa .

No nyt tulee sitte tuo oma vero mikä se oikeasti sitten on no ilmeisesti vero virasto ei viitsi laiskuuttaan hoitaa omaansa .

Se siirtää ne asiat verovelvollisen hoitoon,  joka ei osaa sitten oikeasti yhtään mitään varotuksesta .

Ja se joka on veronmaksajalle paras no mitä niistä kantaa huolta pistetään oma vero niin ne ei sitten tietämättömyyttään tee yhtään mitään

Ja verottajan ilmaiseksi saamat miljardit jää verottajalle itselle tuntuu jotenkin huijaamiselta onko se sitä enpä ossaa siihen vastata .

Jotenkin tuntuu että tuosta ei hyödy kun ammatti veronkiertäjät joita Suomessakin kyllä löytyy melkoisen paljon .

Onko se oikeaa asiaa ei varmaan ole näin ne vaan  menee  omaa rataansa ja kansalle sanotaan nyt saatte itse hoitaa verotuksenne

Mutta tuota laiskuutta usein kuuleee kertomuksissa muka kansan laiskuudeksi tosi laiskat teettää omat työnsä muilla ja ne suurimmat laiskurit .

Ne istuu mm pankkien verottajan johtoportaassa

Mutta kuka sen oa verotuksen osaa tehdä mielestäni liian harva kuitenkin . seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast

27 vastausta artikkeliin “Kun laiskuus yllättää”

  1. Säästösyistä siirretään kaikki ja virasto valvoo vain pikkurikollisia sillä isot konnat osaa välttää kiinnijoutumisen – niin ja verolakeja on muutettu isoja suosivaksi.

    1. Taitavat isot rosvot olla valtion suojeluksessa ja haukkuvat työkansaa laiskaksi ei itseään terv tepivaari

    1. No asia on aivan selvää tekstiä kaikille on vaan suljettu joiltakin en laita linkkejä asioihin joita on media taikka verottaja itse julki tuonut terv tepivaari

  2. Tämän uuden verojärjestelmän ja tulorekisterin myötä jouduin itsekin käyttämään yritysten palveluja uudessa portaalissa.

    Vanha järjestelmä oli huono. Se pätki, se oli epälooginen, siinä meni pikkuriikkisen klikkauksen tekoon puoli tuntia

    Uusi on täysi junaturma. Siinä tulee vuoroin virhettä ja kuittausta, mutta lopputulos on sama. Jokainen aliasetus pitää säätää yksi kerrallaan, vanha kertamuutos on poistettu. Se on hidas, se on sekava ja sivun ulkoasu muuttuu joka klikkauksella.

    Kehityksen alamäki on niin nopeaa että pelottaa.

  3. Kun nyt edes ymmärtäisi, kuten Heikki sanoo mistä on kysymys. Kyllä ainakin minulla pankki hoitaa sen minkä pitääkin. Ja verottaja aina ottaa enemmänkin, mitä minä toivoisin. No, nyt se kyllä antaa muutaman euron takaisin. Ei näiden takia ole tarvinnut yhtään päätä vaivata.

  4. No pankki ei hoida oikeasti enää mitään vaan itse ainakin minä teen pankin tärkeintä työtä kun maksan laskuni kotona että sellasta laiskuutta sekinvaan on heiltä .
    Nyt verottaja aikoo samaa että tuolla omalla verotuksella verovelvollinen hoitaisi verojuttunsa itse kustantamallaan koneella .
    Sitä pidän suurimpana laiskuutena kun ei viitsi edes vero tulojaan hoitaa rahan jonka saavat aivan ilmaiseksi terv tepivaari

  5. Paljon sälytetään tavallisen veronmaksajan/-asiakkaan syliin ja siitä huolimatta suuretkin pankkiaulat vaan huokuvat ”tietynlaista kylmyyttä” :
    Asiakas vastuussa mitä teet tai jätät tekemättä.

    Nyt en ”syyllistä” pank.virk.vaan pankkien tiettyä ökyilyjä johtoportaissa – lasitorneissaan !

    Palvele itseäsi omassa nurkassasi… ja pankit vaan ns.isottelevat saleillaan kun on vaan niin kiva – työympäristö.

    No,verohallinto… yhteydet eri viitteineen pelaavat mm.puhelimenkin kautta että tarvittavia mahd.kaavakkeita saa kuin myös kuntien toimipisteista yht.palv.

    Täytyy nyt vain muistaa että eri virkailijat lienevät ns.syyttömiä muuttuneisiin globaalisiin ilmiöihin mitä yht.kunn.tapahtuu _ ei kaiketi hylkää mutta koettelevat että ollaanko kotosalla tapaan.

    Eihän valtio kansalaisia kansalaisiamme heitteille jätä – vai Mitä Pääm.Sipilä Keskustoineen ja Kokoomuksineen_ menikö oikein ?

  6. Meni tuo Seppo pääpiirteittäin oikein ja en ole syyttänyt vero enkä pankki neitejä vaan osoitan sormella noihin johtajiin joille oman työnsä sälyttäminen muille on ainoa muka oikea asia .
    En vaan pidä suuntaa ihan terveenä terv tepivaari

  7. Ainahan verovelvollinen on joutunut esim. oman veroilmoituksensa täyttämään. Aina on joutunut uuden verokortin anomaan, jos tarvetta on ollut.

    Nyt tuo kaikki hoituu netissä. Sähköisesti Ei tarvitse henkilökohtaisesti vaivautua verotoimistoon tai soitella sinne puhelimella.

    Omavero -palvelussa kaikki verotukseen liittyvät asiat on helppo hoitaa. Palvelun on tarkoitus helpottaa ihmisten elämää, ei hankaloittaa. Mutta kuten mainitsin, niin perinteisetkin käytännöt jäävät vielä käyttöön niille, joista sähköinen asioiminen tuntuu hankalalta.

    1. Saattavat jäädä tai sitten eivät ja ynseästi tullaan katsomaan, jos henkilökohtaisesti virastolle menet asioita kysymään.

  8. No eikös se sitten ole pelkästään hyvä, että veroasiat voi hoitaa sähköisesti? Oma tietokonenäyttö ei ynseile.

  9. Monikohan osaa ne hoidella oikein suuresti epäilen asiaa ,
    Ja jospa se ynseyskin on noiden isojen pääliköiden aikaan saannosta terv tepivaari

  10. Paljon helpompi on hoitaa veroilmoitus perinteisellä tavalla, Soitan sitten veroneuvontaan, jos on ongelmia ja tsekkaan, että tulkitsinko oikein. Netissä ei ole vuorovaikutusta nopeasti, vaan kaiken maailman chatit.

    1. Kun saa ihan lahjaksi rahaa ja puhutaan kymmenissä miljardeissa, on kyllä velvollinen itsekkin siinä jotain tekemään eikkä teettää muilla töitään . terv tepivaari

  11. Heikiltä oli juuri oikea tapa lähestyä asioita niin minäkin tekisin ja pistäisin verottajankin tekeen omat työnsä terv tepivaari

  12. No nyt löysin minäkin tuolta netistä, sekö ”Oma Vero” nyt sitten ahdistaa. Onhan siihen hiukan tullut muutoksia viime vuodesta, siis jos on jotain muutettavaa. Minä pidän sitä ihan hyvänä asiana, ei tarvi mitään papereita postitella ja siellähän on ihan hyvät ja valmiit lomakkeet puoliksi täytettynä. Se on ihan jokaisen oma asia, jos pitää hankalana, ainahan ne makuasioita.

    1. No se ahdistaa ja ei ole muutoksista kyse vaan miksi minun pitäisi korjailla sellasta joka kuuluu toisen työnkuvaan kun asiasta ilmoitan .
      En pidä hankalana mutta eipä ne silti ole kaikille selviä asioita ja verottajan ne kuuluu tehdä eikä minun kotona terv tepivaari

  13. Palaan asiaan vielä. Jos on epäselvää, soita veroneuvonnan puhelinnumeroon. Yhdellä soitolla löytyvät heti verotietosi. Voit puhelimessa muuttaa veroilmoituksen tietoja, jos on oikeat perusteet. Se on siinä ja muutamassa minuutissa sen sijaan kun räpläät jotain nettisaittia ja teet itse vääriä johtopäätöksiä.

  14. En tee mitään vääriä päätelmiä jos pidät toisien työn teosta noin paljon mene verovrastoon tekeen palkatta töitä
    Sillä sitä nuot ovat niin pankille kun verovirastolle ostat itse koneen ja teet heidän viranmukaisia töitä kun he ei viitsi hoitaa omia töitään .
    Muuten muutamassa minuutissa ei tehdä kun lasipäisiä mukuloita terv tepivaari

  15. Tuota kommenttia ei edes Einsteinkaan ymmärtäisi eli, nyt et ole kärryillä alkuunkaan.
    Minä teen muutokset yhdellä puhelinsoitolla veroneuvontaan ja, olen sen aina tehnyt näin. Ja toimii !

  16. Minä olen kärryillä muttta eräät on tippuneet sieltä jo alkumetreillä .
    Onko oikein saada ilmaista rahaa eikä viitsi verottaja tehdä töitään vaan sälyttää ne verovelvolliselle laiskuuttaan .
    Sama koskee myös pankkeja minä hommaan koneen ja teen pankin työn ja en saa siitä oikeasti mitään .
    Puhelin soitolla minäkin olen verottajalle asiat hoitanut ja se on oikea tapa käynnin lisäksi .
    Mutta itse en suostu korjauksia tekeen se ei ole mun työn kuvaan kuuluvaa asiaa olkoot mikä hyvänsä oma vero
    Ei eduskunnassa mitään neroja olekkaan Einsteinista puhumattakaan terv tepivaari

  17. No minä en tuosta puhelin asiasta ole kirjoittanut mitään vaan oma verosta jossa itse teet muutoksia vero jutuissasi .
    Minkä vuoksi minun pitää hoidella verottajan töitä ilmaiseksi kaiken lisäksi terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *