Kokoomuksen Mykkänen: Ei tarvitse äänestää perussuomalaisia saadakseen turvapaikkajärjestelmän hallintaan

https://fi.wikipedia.org/wiki/Sipil%C3%A4n_hallitus

Sipilän hallitus:

Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Kai Mykkänen : 22. kesäkuuta 2016 – 12. helmikuuta 2018

*

Eiköhän Kai Mykkäsen taidot ole jo tulleet punnittua turvapokkajärjestelmien hallinnassa.

Kun on kuullut hänen kommenttejaan yleensä maahanmuutosta, niin oikein hirvittää.

*

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/kokoomuksen-mykkanen-perussuomalaisia-ei-tarvitse-aanestaa-vain-saadakseen-turvapaikkajarjestelman-hallintaan/2b29b41c-7814-4131-94e2-d26622fc703b

8.11.2019

Kokoomuksen Mykkänen: Ei tarvitse äänestää perussuomalaisia saadakseen turvapaikkajärjestelmän hallintaan

Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kai Mykkänen pitää puoluettaan hallituksen ykköshaastajana, vaikka perussuomalaiset ovat uusimpien kannatuslukujen valossa karkaamassa omille teilleen.

Kai Mykkänen kuvaa Kauppalehden ja Uuden Suomen ”Aamiainen Jari Korkin kanssa” -videohaastattelussa perussuomalaisia yhden asian puolueeksi, joka kääntää eduskunnassa asian kuin asian maahanmuuttokysymyksiin.

”Ei tarvitse eikä ole syytä äänestää perussuomalaisia vain siksi, etteikö täällä kukaan muu osaisi hoitaa turvapaikkajärjestelmää hallituksi. [ Ei ainakaan Kai Mykkänen ] Jos perussuomalaiset haluavat todistaa tämän vääräksi, niin tervetuloa sitten väittelemään keinoista”, Mykkänen napauttaa. [ Siis möläyttää – Keinoja on kyllä esitetty, mutta ne eivät ole kelvanneet ainakaan edelliselle hallitukselle.]

Kai Mykkäsen haastattelu julkaistaan kokonaan Kauppalehden ja Uuden Suomen verkkosivuilla lauantaina 9. marraskuuta kello 8.

[ Video taita olla jo kadonnut netistä.]

16 Replies to “Kokoomuksen Mykkänen: Ei tarvitse äänestää perussuomalaisia saadakseen turvapaikkajärjestelmän hallintaan”

 1. Mykkänen sisäministerinä jatkoi Orvon aloittamaa holtitonta linjaa.
  Ja nyt uskomaton takinkäännös, kun persujen kannatus kasvaa.
  Missä se kuuluisa arvopohja?

  1. Tätä Kokoomuksen arvopohjaa, seuraavana äänestävät Putinia kun vain rahaa tulee…

 2. Mykkänenhän on ihan oikeassa. Persut eivät ole saaneet mitään aikaan asian suhteen, vain suunsoittoa. Eivätkä saa, koska kukaan ei ota hallituskumppanikseen yhdenasianliikettä.
  Vihreät sen sijaan voivat saada hallituskumppanit heräämään poikkeavilla kannoillaan- ei persut.

 3. Perussuomalaiset, kuten kaikki pakolaisten maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuvat puolueen Euroopassa, ovat saaneet aikaan muutoksen valtapuolueiden politiikassa – ne eivät voi loputtomiin kestää kansansuosion laskua, jotain on heiden olut pakko tehdä.
  .
  Niin, vihreät olisivat voineet … no olkoon ..

 4. Tulihan video loputa nettiin

  https://www.uusisuomi.fi/uutiset/undefined/315b29b0-6fab-44d2-bcf9-0334718cb58b

  Alusta 05:30 , Mykkänen :”tai kilpailla Perussuomalaisten kanssa, miten voisi ihmisarvoa alentavasti leimata ihmisiä demonisoidusti . .[Onko puhujalla kaikki paikallaan?]
  .
  Kai Mykkänen kertoo, että hän ei aio haastaa kokoomuksen nykyistä puheenjohtajaa, Petteri Orpoa. ”Minulla ei ole mitään intohimoa siihen, että lähtisimme hakemaan puheenjohtajavaihdoksesta uutta vaihdetta”.
  .
  [ Jos Mykkänen pääsisi kokoomuksen puheenjohtajaksi, puolueella olisi edessään voimakas kannatuksen lasku.]

   1. Minkä kansan ? Ei ainakaan meikäläisten eikä 77 % muidenkaan Suomen kansalaisten.
    Persujoukko on pääosin hyvä esimerkki siitä, mihin sokeasti uskovat yksinkertaiset kansalaiset voivat joutua liian fiksun johtajansa manipuloimina – maailmalla niitä synkkiä esimerkkejä riittää.

  1. Niin, Suomessa ja koko maailmassahan on kaksi näkemystä asioista, persut ja sitten on ne muut.

Kommentoi