Perussuomalaiset ovat kadonneet kuin pieru Saharaan

 • Päättelin, että se puolue on kuollut, kun Halla-aho katosi Brysselin herkkupöytiin Hakkaraisen kaveriksi
 • Hävisivät hallitusneuvottelut, kun kukaan ei huolinut- ei kukaan. Joutuivat kokoomuksen kanssa oppositioon penkin alle naurettaviksi.
 • Hävisivät EU-vaaleissa, kun kukaan ei usko edes sen ECR-rasistiporukkaan, edes Marie le  Pen
 • Kaikki nauravat ja nälvivät, kun mitään ei saatu aikaiseksi ja, vihreätkin hyppivät silmille ja Ohisalo jyllää.
 • Maahanmuutto ja valvonta sai uudet muodot, mutta ei persulogiaa
 •  Miksi joku äänesti persuja ? Ei näy nappeja enää rinnuksissa.
 •  Kuollut puolue ja Halla-aho vaan nauttii ostereita ja persut  Suomessa näkkileipää.

Jaa käyttäen:


39 Replies to “Perussuomalaiset ovat kadonneet kuin pieru Saharaan”

 1. ”…kun Halla-aho katosi Brysselin herkkupöytiin Hakkaraisen kaveriksi.”

  Vakava väärinkäsitys. Halla-aho tulossa juuri pois, kun parlamentin istuntokausi päättyy, ja Hakkarainen ei ole vielä edes lähtenyt, kun seuraava ei ole alakanut.

  Malta odottaa, Heikki. Sulla on kai jo ikävä persuja.

 2. Suomi on laskeutumassa kesään ja se tarkoittaa, että poliititkotkin painuvat hyvin ansaitsemilleen lomilleen. Koko kevät-talvi je kevät oli rankkaa aikaa, kun oli kahdet tärkeät vaalit. Persujen kärki (Halla-aho) painoi niska limassa töitä ja tulos oli loistava eduskuntavaaleissa ja EU-parlamenttivaaleissakin hyvä.

  Nyt on ajettava sisää uusia kansanedustajia ja entisiä kannustettava ottamaan vastuuta.
  Persut on iso puolue. Se tarvitsee kärkeen lisää leveyttä ja sitä varten on hyvä, että Halla-aho antaa tilaa esim. eduskuntaryhmän puhenjohtajalle.

  Ole aiva rauhassa Heikki, persut on voimissaan ja syksy sitten näyttää, kuinka hallitusta pidetään pihdeissä.

  Sitäpaitsi persuilla on puoluekokous nyt aivan pian, jossa valitaa mm. puheenjohtaja seuraavaksi kaudeksi. Persut on ainoa puolue Suomessa, jossa jäsenet valitsevat puheenjohtajansa. Siis tosi demokraattista.

  1. Viimeksi kun äänestivät puheenjohtajastaan meni puolue kahtia että sellasta demokratiaa
   alle kahdella kymmenellä % kannatusta ei pidetä mitään missään pihdeissä terv tepivaari

   1. Puhutko nyt myös SDPeestä.?? Ero puolueiden äänimäärässä oli 7666 ääntä.
    SDP sai 17,7% äänistä. Perussuomalaiset 17,5%.
    Mun mielestä 0,2 % ero ei ole mikään ratkaiseva.
    Mutta näin kerrot mitä Antti käskee.

 3. Halla-aho lupasi vielä hoitaa EU-pöydissä muutamia tärkeitä suomeakin koskevia asioita ja peruskannatus on yhä nousussa..
  – Nyt moni hirvittelee populistimenoa hallitustasolla – monikohan lupaus täyttyy?

 4. Hallitus ei ole vielä montaakaan päivää ollut hommissa, niin valitus on jo hirvittävää.
  Kokoomus sentään älämölöi kaikilla palstoilla ja mediassa, tänään viimeksi Orpo nuoli haavojaan aamun radiossa. Harmittaa, kun kokoomus ei osannut politiikan alkeitakaan, aika Orpo piru.
  … mutta odotetaanhan kun Hakkarainen vetää sinapit rinnoilleen ja halaa Junckeria, niin saahan kaksi veijaria ja median sekaisin. Sellaista media odottaa persuilta.
  … ja, että Halla-aho klumpsauttelee ostereita sitruunalla ja snapsilla höystettyinä lähikuppilassa kauniiden naisten keskellä.

 5. Erään tutkimuksen mukaan vaihtelu on elämän suola. Niinpä useampi kuin yksi naispuolinen ihminen ajattelee työpaikallaan: ”Ihanaa, kello viisi iltapäivällä on riita!”

 6. Yks pölhö esitti täällä, että Pirkanblogeissa on liikaa avauksia Perussuomalaisista – kuka se mahtoi olla?

 7. https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006145101.html
  17.6.2019

  Halla-aho: Populistiset liikkeet tuoneet Eurooppaan pitkä¬kestoisen muutoksen, ”johon kannattaisi henkisesti valmistautua” – HS seurasi Kultaranta-keskustelua

  HALLA-AHO arvosteli puheenvuorossaan ”liberaalin ajattelun hegemoniaa”.

  Hänen mukaansa populistisiin liikkeisiin on suhtauduttu poikkeamina normaalissa kehityksessä ja vain odotettu, että ne katoavat.
  Sen sijaan kyseessä voi hänen mukaansa olla pitkäaikainen muutos.

  ”Se on skenaario, johon kannattaisi henkisesti valmistautua paremmin kuin on nyt tehty”, hän sanoi.

  Hänen mukaansa ihmisillä on kilpailevia näkemyksiä siitä, minkälainen on hyvä yhteiskunta ja turvallisuus.

  ”Pitäisi muistaa se, ettei tässä käydä hyvien voimien ja pimeyden voimien kamppailua.”

  Rinne totesi tähän: ”Minusta ratkaisu ei ole se, mitä Jussin porukka esittää, että rajat kiinni.”
  *
  [ Antti Rinne tunnusti näin hölmöytensä. ’Rajat kiinni on’ on mielenosoituksissa käytetty slogan. Tuskin kukan on tarkoittanut raja-asemien sulkemista.

  Esimerkiksi Tanskan ja Ruotsin rajalla on ollut viimeaikoina käytössä rajatarkastukset. Katsooko Rinne Tanskan ja Ruotsin välisen rajan olevan suljettu?

  Suomenkin pitäisi ottaa normaalit rajatarkastukset käyttöön aina tarpeen vaatiessa – muutoinkin kuin Trumpin ja Putinin vierailun ajaksi.]

 8. Osaatko sinä Heikki Juhani Karjalainen liikkuvana äänestäjänä päättää mikä on hyväksi Suomelle?

  Joskus se on kokoomus, joskus keskusta, joskus vihreät jne. Toki koskaan ei perussuomalaiset, vaikka he esittäisivät aivan samoja ajatuksia kuin edellä mainitsemani puolueet.

  Ongelma sinulla lienee se, että sinä et näe asioita asioina, vaan sinä katsot liikaa viestin tuojaa.

 9. Viestin tuoja ajaa aina omaa asiaansa. Minä en hyväksy miksikään viiteryhmäkseni rasisteja ja Eurooppa vastaisuutta ja rajat kiinni hölmöilyä, joita kaikkia edustaa persut vesilasipolitiikassaan.
  En koskaan kulkisi ylpeydellä persujen nappi rinnassani.
  Hädän tullen voisin kantaa lähes kaikkien muiden kannattajanappia.

  1. Voi voi.
   Eli silloin kun sinun valitsema niin hän aina ajaa omaa asiaansa??
   Mites nää hallituspuolueet sitten??
   Kenen asiaa ne ny sitte muka ajaa?? Omaansa??

   1. Teho, hallitus ajaa vaaleissa Eduskunnan enemmistön hyväksymää politiikkaa ja sillä siisti. Mutta se on tarkoitettu myös koko kansan yhtenäisyyttä parantavaksi (kansanrintama) paitsi persujen ja kokkareidenkin, mutta julkisuudessa täytyy näytellä tympääntynyttä.

 10. ”Eduskunnan enemmistön hyväksymää politiikkaa”

  Paljonko rivikansanedustaja pääsee vaikuttamaan hallituksen politiikkaan yleensä missään puolueessa? Puolueitten eliitti sanele nuotit ja rivikansanedustien on ne hyväksyttävä.
  Kansanedustajien määrää voitaisiin hyvin pudottaa kolmannekseen ilman vaikutusta harjoittavaan politiikkaan.

 11. Karjalainen on näillä blogeilla ainut joka pitää yllä PS puolueesta kirjoittelua. Uskon että kuuluu itse PS puolueen faneihin. Tai sitten trollaaminen on jo alaluokkalaisten tasoa 🤣🤣🤣

 12. https://www.is.fi/politiikka/art-2000006145668.html

  – Kun sanoit, että Schengen pitäisi laittaa kuntoon, niin mitä sillä tarkoitat? Jos 100-200 miljoonaa ihmistä lähtee Afrikasta liikkeelle, niin pistetäänkö rautaa rajalle ja estetään ketään tulemasta vai mitä tarkoitat, mitä meidän pitää tehdä? Rinne tivasi Halla-aholta.

  ***
  Rinteen pitäisi kysymisen sijasta pystyä keksimään vastaksia. Siis mitä toimenpiteitä suosittelisit EU:lle ja maallemme, jos esittämäsi tilanne ’ 100-200 miljoonaa ihmistä lähtee Afrikasta liikkeelle’ tulisi eteen?

  Otettaisiinko Schengen alueelle vain joka sadas vai kaikki 100-200 miljoonaa afrikkalaista?

  ***
  Halla-aho vastasi, että laittoman siirtolaisuuden tapauksissa sisärajavalvonta voitaisiin palauttaa ilman tiukkoja määräaikoja. Hän katsoi nykyisten määräaikojen muotoutuneen aikana ennen vuoden 2015 pakolaiskriisiä.

 13. Jos afrikkalaiset suurena massana lähtevät liikkeelle, meitä helpottavat Tanskan ja Ruotsin demarien tiukentuneet linjat Rinteen hömöilyiltä.

 14. Eduskunnan ”enemmistö” kansalta tukevasti turpiin saaneet kepulit suureen ääneen mukana.
  On Karjalaisella kansan kannatuksesta aika mielenkiintoinen mielipide, mutta se on normaalia freudenthalilaiselle…….

 15. Albanus – kommentoi yksittäisten kans.edust.taholta kuten minäkin samaa että mikä vaikutus yksittäisellä kans.edust.on – loppupelissä.
  Olkoot sitten aihepiiri ”mikä tahansa”_ loppupäätelmään,olkoot sitten vaikka eliitti,joka ”tekee sen loppulaskun”.

  Niin oikeisto ja vasemmisto ”että mitä poliittisiin liberaaleihin ymv.” kuuluukin – kaikki yhdessä tekevät politiikkaa yhteisillä ”vesillä”.

  Joten kettuilu v…lu jatkukoon toisiaan vastaan täälläkin ketunhäntää pidellessä kainalossa,vaikka ”Karjalaan saakka”…huom.sulut !

 16. Silti hallituksen kokoaa suurin vaalien puolue ja ne jotka ei mukaan halua tai ei huolita jää oppositioon
  Suomessa onaika hyvin tuo enemmistö vahvuus hallituksella
  Ja jos isoin vaaien puolue haluaaa vaikka suuresti hävinneen puolueen hallitukseen ei siinä pulinat paljon paina terv tepivaari

 17. Persut ovat nousset ensiksi Soinin politiikan popularisoinnilla yhdeksi suureksi puolueeksi.

  Nyt kaikki kumartavat johtajaansa Halla-ahoa, jolle ei ole kenelläkään siitä rivistä haastajaksi. Ei yhtäkään. Kaikki kumartavat Hallan älyyn ja haluavat olla hänen viiteryhmässään ollakseen tyhmyydessään ja sokaistuksessaan fiksumpia kuin ovat itse.

 18. Perussuomalaisten kannattajien joukossa on älykköjä sekä muutenkin fiksuja ihmisiä vähintään yhtä paljon kuin muissakin puolueissa. Vilkaiskaamme vaikkapa Jukka Hankamäen blogeja ja verkkolehti Sarastusta. Nämä päällimmäisenä.
  Ölykköys ei tietenkään ole meriitti sinänsä, vaan se, ettei ole ripustanut maalaisjärkeä narikkaan, kun on mennyt yliopistoon. Ja leimaa-antavin piirre perussuomaisten poliitrikkojen ja kannattajien keskuudessa onkin juuri realistisuus, mitä ei löydy edes teelusikallista kaiken maailman halaajista, joilla ei sytytä edes sen vertaa, että huomaisivat, että liian pitkään jatkununeelle liialliselle liberalismille on syntynyt jo kymmenisen vuotta sitten vastavoima, joka pistää liiallisen liberalismin ruotuun. Jos se jostakin syystä ei onnistu – länsi uppoaa.

  Muuten olen sitä mieltä, että jokaisen perussuomalisuutta pelkäävän kannattaa lukea kanadalaisen psykologin Jordan Petersen kirja ”12 elämänohjetta, käsikirja kaaosta vastaan ”. Jos osaa riittävän hyvin englantia, kirjan sisältö voi löytyä myös You Tubesta. Ja löytyy näitä järki-ihmisiä lähempääkin, esimerkiksi ruotsalainen tomittaja Pelle Neroth – Pieni varoitus. Jos haluaa säilyttää dualistisdikotomisen liberaalin maailmankuvansa, ei kannata lukea/kuunnella kumpaakaan.

  Jk. Ei tietenkään tarvitse olla suorittanut akateemista loppututkintoa ollakseen älykäs tai viisas. Erno Paasilinna on sanonut;:” Vain itseoppinut on oikea oppinut, muut ovat opetettuja.”
  Ja englantilainen Buckle on sanonut:” Hölmö ei parane yliopistossa. Siellä hänestä tulee vain oppinut hölmö, joka on sata kertaa entistä vaarallisempi.”

  1. Dos.Hankamäen blogit ovat puhdasta puolipiilotettua persupropagandaa.
   Dos. Arto Luukkanen sen sijaan aivan avoin propagandisti.
   Prof. Heikki Tala on sokaistunut ruotsinkielen vastustamiseen, koska itse pelkää, että muut oppisivat sen niin sujuvasti ja loistavasti kuin hän itse.
   Prof. Rostila. samassa kategoriassa.

   Erno Paasinnaa on turha liittää persujen älyköihin, siihen hän ei olisi itse koskaan pöljääntynyt.

 19. Onhan se mukavaa, että persukammoiselle kohta joka neljäs vastaantulija on persujen kannattaja ja se persu majailee oman asuntosi seinän takana.
  On siinä menoa, kun joka neljännen kohdalla pitää vaihtaa kadun puolta…

 20. Halla-ahosta ei vain ole populistipuoluetta johtamaan. Halla-ahon kunniaksi on luettava se, että hän pyrkii usein pitäytymään aiheessa, päinvastoin kuin populistien käsikirjassa kerrotaan.

  Persujen ongelma on myös Venäjä, populistinen äärioikeisto Euroopassa on paljolti Kremlin rahoittama ja tukema. Persut arkailevat lähteä tuohon mukaan, ihan Suomen historiasta ja jatkuvasta taistelusta itsenäisyytemme puolesta johtuen. Halla-aho on ollut toistaiseksi hyvinkin Suomi-mielinen.

  Nyt on persuissa jo ollut huolestuttavia irtiottoja tuosta linjasta, osa persuista vaatii Suomen irtaantumista Venäjän vastaista pakotteista.

 21. Onko joku väittänyt, että Suomen parhaimpiin asiaproosan kirjoittajiin kuuluva Erno Paasilinna kuuluisi perussuomalaisten kannattajiin, jos olisi elossa?
  Ja mistä me muka tiedämme mihin polittiseen lafkaan hän kuuluisi, jos olisi elossa? Vai kuuluisiko mihinkään. Ernohan tulistui 1990-luvulla Paavo Lipposen meinigistä ja sanoi, että hän ei äänestä enää koskaan.

 22. Erno Paasilinna ei sitoutunut mihinkään puolueeseen, vaan piti itsensä vapaana. Mielipiteiltään hän oli vasemmistoon kallistunut niin kuin toiset äärifiksut Taanila ja Salmenkin.

 23. Mikään tieteellinen peruste ei osoita, että vasemmistolaisiin mielipiteisiin kallistuva olisi äärifiksu.
  Nämä mainitsemasi olivat lähinnä omasta mielestään muita fiksumpia – ja toki muutaman vasemmistolaisiin kallistuvan mielestä…

 24. Dos.Hankamäki
  Dos. Arto Luukkanen
  Prof. Heikki Tala
  Prof. Rostila

  Eikö omata mielestä fiksut kelpaa?

 25. Koulutus ei tuo fiksuutta eikä älyä, vain tietoa, jota äly voi käyttää väärin.

  ”Jk. Ei tietenkään tarvitse olla suorittanut akateemista loppututkintoa ollakseen älykäs tai viisas. Erno Paasilinna on sanonut;:” Vain itseoppinut on oikea oppinut, muut ovat opetettuja.”
  Ja englantilainen Buckle on sanonut:” Hölmö ei parane yliopistossa. Siellä hänestä tulee vain oppinut hölmö, joka on sata kertaa entistä vaarallisempi.”

  1. Koulutus ei tuo fiksuutta eikä älyä, vain tietoa, jota äly voi käyttää väärin.

   Jk , tässä olen kansasi täysin samaa mieltä.
   .

 26. ” Älykköys ei tietenkään ole meriitti sinänsä, vaan se, ettei ole ripustanut maalaisjärkeä narikkaan, kun on mennyt yliopistoon.”

Kommentoi