Suomi on rikas maa

Meillä syntyy miljonäärejä parikymmentä vuodessa.
No emme tietenkään ole kateellisia
ja toivokaamme että jonakin päivänä meistä itse kustakin
voi tulla vielä miljonääri?
Vanhusten hoiva-ala on ollut monelle kultakaivos,
sillä on ollut viisasta perustaa hoivabisnes ja myydä se
pörssiyhtiölle ja sitten voi lähteä vaikka ulkomaille
viettämään leppoisia päiviä.
Kyllä omatunto hiljenee kun ei jää katselemaan kituvia vanhuksia.
Aikanaan vanhuksen itsemurha oli koko suvulle suuri häpeä.
Nyt heitä on laitoksissa kuivumassa ja hiljaiseksi lääkittyinä,
mutta se on hidas lähtö sillä vanhuksemme ovat sitkeitä
ja kovia kokeneita jo nuoresta pitäen.
– Nauttikaamme kuitenkin sillä kaikilla ei mene huonosti
ja itse emme usko vanhenevamme.
– IS ja Taloussanomatkin kirjoittavat heistä joilla menee bisnesmaailmassa hyvin.
https://www.is.fi/taloussanomat/yrittaja/art-2000005983733.html?fbclid=IwAR1PR4A7MYgwlviIfqsoxcL5Ls0E0JjfUOkXpZnKoxhVZ-dq-ZssRyLU4AE

3 Replies to “Suomi on rikas maa”

  1. Mijonäärejä syntynee enemmänkin kuin parikymmentä vuodessa, on nämä keplottelemalla tai ihan oikeilla ansioilla rikastuneet liike-elämän miljonäärit, lottomiljonäärit, jääkiekon tai jonkun muun urheilulajin valiot, artisteistakin parhaista tulee rikkaita ja sitten vaikka tuhlaajapoika perilliset, kai niitä muillakin tavoilla tulee, ihan vaikka rikollisuuden kautta. Mutta olkaamme tasapuolisesti kadehtimatta heitä kaikkia, paheksua toki voi ja pitääkin jos on omasta mielestä väärällä tavalla miljonääriksi tullut joku.

    Jos juuri huomenna olisivat vaalit niin taitaisipa Kokoomus kärsiä pahan tappion, tiedä sitten mikä on lööpeissä vaalia ratkaisemassa aivan h-hetkellä. Lyhytjännitteinen ja huonomuistinen, kädestä suuhun eläjä on moni äänestäjä ja valtamedioiden osoittamassa laumassa kulkija.

  2. Todella maamme on tosi rikas kuin pieni Roope Ankka joka voi vaikka myydä omaisuuttaan,siitä mitään voittoa saamatta – sopivalle sijoittajalle/”ostajalle” – joka nostaa siitä itselleen paratiisi tuloja _ bisnes aistii vielä suuremman bisneksen _ vaikka näin vaalienkin alla !

    Omaisuuksien realisointia ”loppupeleissä” ja hyvässä tapauksessa voinee päästä vaikka maamme talousjohtoonkin tekemään pakotettuja piruetteja budjettikuvioon kuin mm.vaikka Kreikkaa väistellen,jotta voisimme olla itsenäinen kansakunta.

  3. Kokoomuksen kannatuslukuja otannoissa en miellä – merkitystä sillä miten se otanta tehdään, mutta hyviä lukuja näyttämällä saadaan perässähiihtäjiä.

Kommentoi