Faktaa EU:sta

Viime parlamenttivaaleissa äänesti 21 miljoonaa ihmistä EU-maissa kansallismielisiä  puolueita. Mutta se vielä riitä EU:n suunnan muuttamiseksi, pois liittovaltiouralta.

Kansallismielisten puolueiden kannatus kasvaa kuitenkin kaikkialla ja sitä ei estä mikään. Parasta mainosta kansallismielisten puolesta tekevät kiihkofederalistit, kuten täällä nimim. ”Juhani Karjalainen”.

Kansalaiset EU-maissa eivät halua liittovaltiota vaan he haluavat elää, tehdä työtä ja kasvattaa lapsensa itsenäisessä maassa ja päättää omista asioistaa.

Federalistit tai globalistit tekevät kaikkensa estääkseen kansalismielisten pääsyn EU:n parlamentin valiokuntiin pueenjohtajiksi. Se on härski ja vastoin normaaleja menettelyjä, mutta niin he tekevät. Tulee mieleen Stalinin ajan Neuvostoliitto ja Hitlerin natsi-Saksa, joissa vastustajat jopa tapettiin.

Demokratia on vain muisto menneiltä ajoilta.

2 vastausta artikkeliin “Faktaa EU:sta”

  1. Kovin on vähän 375 miljoonasta äänioikeutetusta. Asukkaita on 500 miljoonaa. Tuolla Italian puolessa tutkitaan ton ”kansallismielisen” puolueen touhuja Venäjän kanssa. Ei ole ainoa Venäjän kanssa veljeillyt. Parempi EU kuin Venäjä. Tunnen asuvani itsenäisessä ja vapaassa maassa. Pohjoismaat ovat maailman parhaat maat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *