Pride-viikko alkaa- mikä on pride?

Onko Pride se sama liike, joka alkoi homojen liikkeenä. Jos on, niin onko homojen määrä nyt kasvanut räjähdymäisesti, kun puhutaan suurista ihmismääristä.

Vai onko nyt erikoinen juhla homoilla, kun homopuolue pääsi hallitukseen  ja homo peräti ulkoministeriksi ja jääprinsessa sisäministeriksi.

Meitä tolkun ihmisiä on kuitenkin paljon, paljon enemmän, kuin homoja ja heidän tukijoitaan. Tolkun ihminen on sellainen maan hiljainen, joka tekee  työtään, elättää perheensä, ei pidä  mitään meteliä itsestään ja on lain kuuliainen.

Koskahan meidänkin tolkun ihmisten pitäisi ruveta kulkuelemaan ja pitämään meteliä itsestämme, kun meitä sorsitaan jatkuvasti, kun kaiken maailman tinglel tangel ihmiset vievät kaiken huomion.

Kun kohta ei saa enää sanoa tai kirjoittaa mitään raflaavaa sananvapauden rajoissa, esim. kritisoida ministereitä  ja erikoisesti vihreitä naisministereitä huumorinkaan varjolla, niin onko tulevaisuus sitä, että mennään kaduille, pukeudutaan hassusti ja tyhmästi ja huudetaan suoraa huutoa sekä soitetaan rumpuja, kun halutaan olla aktiivisia.

Saa nähdä, kuinka monta jääprinsessaa on Pride-kulkueissa?

Jaa käyttäen:


3 Replies to “Pride-viikko alkaa- mikä on pride?”

  1. Osasit Tarmo valita aiheen, johon ei enää uskalleta kommentoida, ellei halua leimautua nykyajan harhaoppiseksi!
    Vielä parikymmentävuotta sitten homous oli rikos, mutta nykyään homouden arvosteleminen on ”rikos”!

    Joitakin vuosia sitten Sodoma ja Comorra hävitettiin kyseisen pahuuden tähden, mutta tulevaisuudessa kaikki kyseisen pahuuden arvostelijat noudetaan maan päältä, muut pääsevät tavoittelemaansa helvettiin! Myös kirkko, joka on harhautunut rahantarpeessaan samaan syntiin!

    Sillä niinkuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan tulemus oleva. 38Sillä niinkuin ihmiset olivat niinä päivinä ennen vedenpaisumusta: söivät ja joivat, naivat ja naittivat, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin, 39eivätkä tienneet, ennenkuin vedenpaisumus tuli ja vei heidät kaikki; niin on myös Ihmisen Pojan tulemus oleva.

  2. Veikko, omalla kohdallani kommentoinnin välttäminen ei ole kiinni uskalluksesta vaan siitä, etten koe tarvetta antaa huomiota sen enempää prideviikolle kuin sen huipentavalle friikkisirkukselle, johon poliitikot ja muut julkimot osallistuvat keräämään irtopisteitä.

  3. Minua tämmöiset asiat kuin ihmisen seksuaalnen suuntautuminen ja kirkon osuus asioihin, ei minua kiinnosta mutta kun uutiskuvissakin näillä marsseilla esiintyi jopa lapsia; se kyllä häiritsi. Eivät tämmöisiä asioita lapsille kuulu tuputtaa.

Kommentoi