Luottamuksen mittaus parlamentissa on turhaa

Kun katsoo sitä paikka lukemaa joka parlamentilla on on oikeasti vain teoria pohjasta ettei sitä luottamusta tule kun sitä kysellään itseltä .

Kun edustajia on reilu puolet parlamentin edustajista se luottamus tulee eikä siinä ole mitään epä selvää .

Onko se sitten edes luottamus muuta kun itseltä joka noin tulee vois sanoa että se onkin vain kysely taikka sen hetkisen tilanteen herättelijä

Jonka tarkoitus on painottaa tuota puolue kuria että nyt pysytte hallituksien takana muuta paino arvoa en sille antaisi .

Kokonaan eri juttu on kun pääministerit alkaa uhon minä vien tän asian läpi vaikka nyrkkiä hakkaamalla pöytään .

Se nyt ei vaan kuulu demkratiaan ei sitten missään maassa vaikka noinkin sitä tehdään seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast

3 vastausta artikkeliin “Luottamuksen mittaus parlamentissa on turhaa”

  1. Parlamentissa luottamuksensa antaneet voidaan periaatteessa panna teostaan vastuuseen myöhemmin.

    Väyrynen olisi US:n blogissa mielellään pannut vastuuseen nykyiset perussuomalaiset vuoden 2015 pieleen menneestä pakolaispolitiikasta, koska olivat antamassa Soinille luottamusta.

    Puolueiden puheenjohtajat saattavat olla kuitenkin niin kovia karjuja tai karjuttaria, että ryhtyvät rankaisutoimiin niitä edustajia vastaan, jotka eivät puolueen ministereitä tue.

    Varmaan Väyrynenkin on painanut luottamusnappia, vaikka olisikin ollut keskustan ministereiden kanssa eri mieltä.

    Miten puolueitten johtokarjut ja -karjuttaret saataisiin luopumaan erimielisten rankaisemisesta? Ja olisiko vapaudesta sekasorto seurauksena.

    ——————-

    Voi olla, että esimerkiksi Tolppanen loikkasi persuista demareihin siitä syystä, että oli pakotettu painamaan soinilaisille luottamusnappia vastoin omia käsityksiään. Ei varmaan halunnut tulla erotetuksi eduskuntaryhmästäkään.

  2. Nykyiset perussuomalaiset eivät halunneet hajoittaa vanhaa PS-puoluetta epäluottamuslausein. Heillä oli toinen menettelytapa eli puheenjohtajan vaihto vähemmän vauhdikkaaseen. Hallitussopimuslinjalaiset valitsivat Halla-ahon puheenjohtajakseen. Halla-ahokin kannatti tehdyn hallitussopimuksen noudattamista.
    Hallitussopimuksen noudattaminen ei Soinille kuitenkaan mitenkään käynyt. Jotta PS olisi voinut noudattaa hallitussopimusta, olisi Soini pitänyt korvata puolueelle uskollisella ministerillä. Soini teki oman ratkaisunsa, joka mahdollisti hallitussopimuksen rikkomisen eli Soini erkani seurueineen puolueesta.

  3. Kun hallituksella on enemmistö millä ne vois saada epluottamuksen pelkkää teoriaa se on terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *