Pekka nostattaa sateenkaarilipun suomen lipun rinnalle presidentinlinnan salkoon virkaanastujaisissaan.

Pekka Haavistosta tehdään marttyyri jo eläessään.

Eduskunnan suuren salin äänestyksessä Haavisto saa puhtaat paperit ”rikoksestaan” hallituspuolueiden ja usean kokoomuslaisen äänin  ja taas on tie auki taivasta myöden presidentinlinnaan.

Kyllä se vaan niin on miltä näyttää, että Saulin ja Jennin jälkeen kaksi homoa ottaa itsenäisyyspäivänä vieraat vastaan presidentinlinnan kättelyissä ja härkäparina pyörähtelevät valssia elämää juoksuhaudoissa sävelin.

Tämä ei ole mikään kauhuskenaario, vaan vääjäämätön tosiasia ja sille me perussuomalaiset emme mitään voi, että kansalaiset näin haluavat.

 

6 Replies to “Pekka nostattaa sateenkaarilipun suomen lipun rinnalle presidentinlinnan salkoon virkaanastujaisissaan.”

  1. En jaksa uskoa Haaviston mahdollisuuksiin presidentiksi, en vaikka nyt seuraavaksi perustuslakivaliokunnan käsittelyyn menevät rikosepäilyt ovat (yllättys, yllätys) julistettu salaisiksi.

    1. Ulkoministeri Haavisto on kaikkien äitien ja isien unelmavävy ja miniä samaan aikaan ja hänen puolisonsa on Pekan presidenttiyden myötä maan ”ensimmäinen nainen”.

  2. Mitä noista pressajutuista viitsii edes vitsiä vääntää. Haavisto jatkaa virkaansa ja tuskin tuon tasoisesta töppäyksestä tulee edes kuhmua päähän.
    Vittumainen jätkä saattaa olla organisaatiossaan, mutta hoitaa mallikkaasti muuten hommansa.

Kommentoi