Rahan voimalla kansanvaltaan…….vai.

Kun ajatellaan kuinka suuria summia puolueet ( suurimmat ) käyttävät ennen vaaleja kaikkeen siihen, millä he uskovat saavansa äänestäjien tiputtamaan valtakirjansa juuri heidän uurnaansa.

Perussuomalaisilla on suurista puolueista noin puolen miljoonan vaalibudjetti, mutta kokoomus ja demarit pistävät vielä nelinkertaisesti suuremman määrän ”haisemaan” ja tämä on ymmärretävää, koska heillä on molemmilla ulkoparlamentaarinen korporaatio ( AY – EK ) joka on kuin valtio valtiossa ja useasti eduskuntapäätöksiä ei sanele koira, vaan koiran häntä. Kuinka paljon sitten demarit ja kokoomus saavat ”maakunnan miehiltä” tukea ikäänkuin tiskin alta, niin sitä ei kukaan ulkopuolinen tule titämään, mutta sekään ei liene vähäistä.

Sitä minä ihmettelen, että onko tämä satsaus sen väärtti, kun itse teen äänestyspäätökseni sen perusteella, kuinka puolue on toiminut menneen nelivuotiskauden periodissa, enkä lankea valtaviin mainos, julkisuus ja vaalikone ”ansoihin”.

Kuinkahan suuri on se joukko, joka äänestyspäätöksensä tekee viimeisten viikkojen vaalipaneeleiden ja massiivisten mainokampanjoiden perusteella, en usko että suurikaan ja se osuus joka niitä on, niin niillä tuuliviireillä ei kuitenkaan vaaleja ratkaista saatikka voiteta.

Näin ennen vaaleja kaikki nykyiset hallituspuolueet yrittävät tietenkin koittaa mustan muuttaa valkoiseksi, vaikka kansalainen pienellä vaivannäöllä voisi katsoa eduskunnan pöytäkirjoista, että mustaa ei valkoiseksi valehtelemalla muuteta.

Oppositio tietenkin haukkuu hallituksen alinpaan helvettiin, se on heidän ”virkansa” ja oppositiosta käsin on helppoa laukoa viisauksia, kun niistä ei tarvitse vastuuta kantaa.  Valveutuneet kansalaiset kyllä osaavat toisistaan erottaa ne, joiden puheet ja teot eroavat toisistaan kuin yö ja päivä ja jos politikko sanoo kantavansa päätöksistään poliittisen vastuun, niin suomessa se on lähinnä vitsi, jolle nauraa naurismaan aidatkin.

Itse en ole enään viime vuosina seurannut poliittisia vaalikeskusteluja lainkaan, sillä rinnastaisin ne valehtelijoiden klubiin ja sehän niistä tekee vielä surullista, että aika monet vielä uskovat kun suorassa lähetyksessä puhutaan paskaa, eli muunneltua totuutta totisella naamalla.

 

7 vastausta artikkeliin “Rahan voimalla kansanvaltaan…….vai.”

  1. Perussuomalaisten budjetti on tosiaan huomattavasti muiden isompien puolueiden budjetteja pienempi, mutta niin on myös rahoituslähteet.

    Perussuomalaisilla ei ole tällaisia lähteitä:

    https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/664d12ac-dbfd-4d87-bfc7-575ee36b7df7

    ”hus:in arvion mukaan järjestelyn poliittista hyväksyttävyyttä edesauttaa se, että yhtiökumppaniksi järjestelyyn tulee tradeka. tradeka on vasemmistojärjestöjen ja -säätiöiden hallitsema konserni, joka kanavoi voitoistaan rahaa sdp:n, vasemmistoliiton ja skp:n sekä niitä lähellä olevien organisaatioiden toimintaan. ”

    Ja näitähän Suomessa riittää, kuten aikaisemmassa avauksessani totesin, Suomi on rakenteellisen korruption luvattu maa.

    1. Laillisestiko ”korruptoitunut” puoluetukineenkin ?
      Jos PS:n aate on niin hyvä yrittäjille, luulisi sieltä rahaa tulevan rutkasti vaalikampanjointiin. Vaan ei ole !
      Niin kokoomus kuin demarit ovat uskottavampia siinäkin.

      1. Ei kukaan ole edes mihinkään laittomuuteen viitannut vaan rakenteellisen korruptioon, joka on Suomessa, laillista jopa suojeltua.

        Luulisi sinun tietävän, että pienyrittäjille on aika vähän mahdollisuuksia puolueiden rahoittamiseen, ai niin eihän Suomessa ole pienyrittäjiä vaan ainoastaan kasvottomia rosvokapitalisteja 🤣

        Mihinkä tuon demarien luotettavuuden yrittäjien keskuudessa perustat, mielikuvituksesi lisäksi ?

  2. AY jakaa jäsenmaksujaan vain vasemmisto puoleille miljoonia vaalikaudessa, vaikka ammattiliittojen jäsenistä tovereita on vain murto osa.Suosittelen siirtymistä ”Loimaan kassaan” jo ihan moraalisessakin mielessä.
    Nyt kun saadaan toverit huutamaan tuskaansa oppositioon, niin jatketaan siitä mihin Sipilän kesken jäänyt työ jäi AY-korporaation vaikutusvallan minimoimiseksi.

      1. Työlainsäädäntöä pitää muuttaa vähän ”Ruotsin mallia” matkivaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *