Hallitus on romuttamassa yhteiskuntasopimuksen

Päätoimittaja Kari Kannala perustelee vahvasti, miksi hallitus munii yrittäessään murtaa vahvan itsenäisen hallintajärjestelmän  perusteet: kollektiivisen, markkinaperusteisen ja julkisen.

Seurauksena yhteiskuntarauhan rikkoutuminen, kun sitä yhteistä tahtoa tarvittaisiin enemmän kuin koskaan.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/kari-kannala/hallitus-heittamassa-bensaa-liekkeihin/

7 vastausta artikkeliin “Hallitus on romuttamassa yhteiskuntasopimuksen”

  1. H K

   Keväällä, kun lumet alkavat sulaa, aletaan marjapensaiden kehittäminen eli leikkaaminen tulevaa satoa ja kasvun parhainta jatkuvuutta tavoitellen.

 1. Olisi tosiaan hyvä jos puhuttaisiin asioista suoraan jaa kanistelematta. Mutta epäilenpä että ikävistä asioista puhuvat ihan kaikki hallitukset omalla tavallaan kierrellen. Sama vikaa on myös useimmilla meistä arjessamme.

  Kukin hallitus tähtää johonkin mielestään tavoittelemisen arvoiseen pidemmällä juoksulla, ei hallitus voi tai ei sen ainakaan pitäisi elää yksin tässä päivässä ja korjailla ongelmia laastarilla.

  Purnata pitää ja saa, hyviä neuvoja ja vaihtoehtoja antaa, ei yksin monotonisesti tyrmäten, näin niin blogien kirjoittajat kuin kaiken median. Kansa aina vaaleissa sitten viisaudessaan päättää oltiinko oikealla tiellä vai pitääkö päättäjät vaihtaa parempiin.

 2. Päivän lakot työpaikoilla ovat alkusoittoa.
  Ollaan menossa yleislakkoa kohti?
  Demograattinen sopiminen ei mahdu hallituksen työkalupakkiin?
  Sanakäänteet eivät asiaa muuta.

  1. Niklo

   ”Näyteylistämisellä” ei luulisi olevan mitää tekemistä sopimisen kanssa.

Kommentoi