Lakot alkavat

Kolmepäiväiset lakot alkavat. Teknologiateollisuus on rintaman kärjessä, perässä seuraa PAM ja muut joukot. Kansa nousee barrikadeille, ruokaa aletaan hamstraamaan kun tiedossa on ruokakauppojen kiinnimenoja lakkojen aikana. Kuinka me nyt selvitään, olemmeko tuhon omat!!!

Niin, samaan aikaan Ukrainassa Venäjä pommittaa, ruoka ja lämpö on ylellisyyttä.

Lakot Suomessa on ”ei mitään”, normaali elämä jatkuu, kukaan ei kuole, turha vinkuminen lakkojen aikana alkaa….

7 vastausta artikkeliin “Lakot alkavat”

 1. Vaikka palkat ovat jo joillain aloilla nousseet x verran on inflaatio noussut y verran. Ostovoima on pienentynyt. Seuraa lama, oli lakkoja tai ei.

 2. Lakkoon meni kuitenkin teollisuus liitto ei tegnolokian liitto joka on työnantajien liitto
  Tuskinpa on viimeinen Taisto varmaan lakkoja tulee vielä lisää terv tepivaari

 3. Lakkoilulla saavutetaan yleensä parempia palkkoja kuin mihin työnantajat vapaaehtoisesti suostuisivat. Yhtenä innokkaimpana lakkoilijana muistaisin AKTn, satamien sulkemisen. Tarkoittaako että jos he aina ovat saaneet vaatimuksiaan läpi että alalla olisi nyt tosi hyvät palkat?

  1. Ahneet ahtaajat ovat aina saaneet muita suuremmt prosentit ja ahtaajan palkka on todella hyvä ainakin terveyspuolen palkkoihin verrattuna.

 4. En herkästi puhu naisvihasta, koska se on teennäinen termi jolla koitetaan useimmiten hiljentää asiallista kritiikkiä.

  Mutta se mitä PAM ja AKT yms. tässä tekevät, se on ennen muuta naisvihaa. Absoluuttista, törkeää, täydellistä, pinttynyttä, pahanhajuista naisvihaa.

  Jos haluaisin harjoittaa voimasanoja em. järjestöjen päätöksentekoa kohtaan, sanoja olisi monta.

Kommentoi