Työpaikkakiusaaja johtamassa sosiaali ja terveysvaliokuntaa.

Ja kukapa muukaan se voisi olla kuin Krista Kiuru.

No eihän tuosta osaa yllättyä ja kun samassa valiokunnassa istuu vielä Li Andersson niin siinä sitten onkin oikein miellyttävä työyhteisö taattu.

Joku varmasti arvostaa edellä mainittuja, mutta itse olen työskennellyt niin monta kertaa yhteistyökyvyttömien minä, minä ja vielä kerran minä ihmisten kanssa, että ymmärrän hyvin valiokunnassa tunnetun tuskan ja turhautumisen.

No minkä taakseen jättää sen edestään löytää.

13 vastausta artikkeliin “Työpaikkakiusaaja johtamassa sosiaali ja terveysvaliokuntaa.”

    1. Marko, usko vaan, kohta vasemmistolaiset alkavat itkemään maalittamisesta, ajojahdista jne.jne.

  1. En tiedä miten minulle Krista Kiurusta tulee mieleen Paasilinnan kirja Onnellinen mies.
    Muistelen kohtausta jossa pastori ja piispa sortuvat keskeneräiseltä sillalta jokeen, siinä pastori Roivaan kuolemattomia sanoja piispa Huhtiselle tämän erotettua hänet pastorin virasta:

    – Olet sinä vittumainen mies Huhtinen!

    1. Matti, aivan loistava rinnastus ja ihan yhtä kirja, josta tehtiin aika hyvin onnistunut leffakin.

  2. Ville Meriläinen (SDP) julkaisi ingrastamissa raastavan tekstin sos. ja terv.valiokunnan tulehtuneesta ilmapiiristä: ”Vatsaan sattuu, päähän koskee.”

    – Kuten useassa mediassa on kerrottu, tunnelma sosiaali- ja terveysvaliokunnassa on äärettömän tulehtunut. En ole koskaan kokenut tällaista missään elämässäni. Käsitellään poliittisesti todella merkittäviä asioita, joilla on vaikutuksia satojen tuhansien ihmisten elämiin. Mutta se ei saisi mennä tähän. Tunnelma kuluttaa edustajat ja virkamiehet ja keskittyminen tärkeimpään, siihen asiaan, heikkenee jatkuvasti, Meriläinen kertoo.

    – Vatsaan sattuu. Päähän koskee. Väsymys, kun unta ei saa. Aamulla olo, että me (koskee edustajia hallituksesta ja oppositiosta) ei haluta mennä sinne. Aikataulut muuttuvat kokoajan. Ahdistuksen tunne rinnassa. Näen toisten silmissä kyyneliä. Epätoivoisia ilmeitä. Keskittyminen hajoaa, Merinen luettelee.

    SDP:n kansanedustaja miettii, mikseivät kansanedustajat voi kunnioittaa toisiaan ja työtä, jota tehdään yhdessä.

    Merinen kertoo julkaisussa, kuinka päivittäinen kahden tunnin kokous on venynyt monien tuntien mittaiseksi ja siksi muut työt kärsivät jatkuvasti.

    https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/20aec876-6adb-424f-a514-c118e2ce5815

    Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson puolusti aiemmin sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtajaa Krista Kiurua (sd), jota hallituspuolueet ovat syyttäneet sosiaaliturvapäätösten jarruttamisesta.

    – Tämä on skandaali, Andersson puuskahti eduskunnassa.
    ————————————————————
    Tarkoittaako Andersson skandaalilla sitä, etteivät kaikki toverit hyväksy kaikkia keinoja Orpon hallituksen kaatamiseksi…

    1. Eikä eduskunnasta löydy sellaista pykälää ja momenttia, jolla Kiuru saataisiin valiokunnan puheenohtajuudesta vaihdettua.
      Luulisi nyt ainakin hallituspuolueet enemmistönsä turvin nuijavan asiat eteenpäin näiden vasemmisto Kiurujen ja Anderssonien jarrutuksesta huolimatta, eikä jäädä tuleen makaamaan.

  3. Emme taida nyt tietää syntyjä syviä, mutta eikö asioita pitäisi ajaa demokraattisesti?

    1. Niilo, emme toki tiedä syntyjä syviä, mutta jostain syystä sama kuvio oli Sipilän hallituksen aikana ja kukas olikaan saman valiokunnan puheenjohtajana?

      Mitä asioita eduskunnassa ei ajeta demokraattisesti?

  4. Ei paljon naurattaisi jos joutuisi Kristan kanssa samaan kampaviineripöytään. Porilaiset väisti luodin.

  5. Krista on heikompien puolesta puhuja.
    Totta on että voittajien puolella olisi helpompaa uhota.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *