Nyt minulle riitti !!

Elisan kännykkäyhteys ei ole toiminut 5 päivään ja ei toimi  vieläkään täällä sykekadulla, vaikka vikailmoitukset tehty. Laitoin äsken reklamaation  Elisalle pankkitilinumeroni kanssa jossa vaadin rahallista korvausta haitasta josta on ollut minulle vahinkoa, varsinkin kun olen odottanut tärkeitä puheluita kelasta, sosiaalitoimesta sekä koulutuskeskus salpauksesta, niin on kohtuutonta että olen joutunut menemään yli 2km päähän osoitteestani joka päivä jotta olen voinut soittaa ja vastaanottaa tärkeitä puheluita ja tekstiviestejä.

Nyt jos joku sanoo , että minulla on liian iso luu vastassa, niin voin tässä kohtaa kertoa että voitin aikoinaan oikeusjutun Lahden kaupunkiakin vastaan, niin osaan kyllä painia isojen ”äijien ” kanssa.

9 vastausta artikkeliin “Nyt minulle riitti !!”

 1. Ysinkertaisinta on vaihtaa operaattoria, kyllä sitten palvelevat ja soittavat perässä.

 2. Olen saanut Elisalta hyvää ja huonoa palvelua. Viimeksi sain hyvää palvelua kun jaksoin jonottaa puhelimessa n 25 minuuttia. Samaa asiaa en saanut hoidettua palvelutiskillä…

 3. Yhdessä kännyssä oli elisa ja toista ei tule ja vaikka sanotaan ettei koskaan niin tuossa asiassa se on juuri noin terv tepivaari

 4. Meillä oli aikanaan kelvollinen elisan kenttä.
  Vaan sitten tekivät mastossa antennitöitä ja kenttä huononi surkeaksi.
  Puoli vuotta kyselyihin vastasivat, että korjaantuu seuraavassa asennustyössä ja sen jälkeen vain totesivat, että teillä nyt on katve.
  Vaihdoin Dna:han ja homma pelittää jopa 5g.llä.

 5. Olen huomannut että näitä pitää yhtenään vaihdella, sama firmalla. Aivan sama miten iso asiakas olet, jossain kohtaa palvelu vaan katoaa.

 6. Olen liikkunut alueilla, jossa eri operaattorit ovat vuorollaan katveessa. Siksi minulla on Telian, DNA:n ja Elisan liittymät.

  Esimerkiksi Telia on käyttänyt matalia mastoja.
  Käytäntö periytyy ajalta, jolloin taajuuksia oli vähän käytössä. Kun mastot olivat matalia, niin mastot eivät häirinneet toisiaan.
  Natalie nastojen takia Telian toiminnassa oli katveita ylänköalueilla.

  Lapissa Telialla taisi olla paras kuuluvuus.

  Nykyään Telia ja DNA käyttävät yhteisiä laitteita, jos pimenee toinen, niin usein pimenee toinenkin.

  ——

  Viime aikoina puhelut ovat toimineet G3:n kautta. Eri operaattorit lopettavat G3 -palveluja eri tahtiin.
  G3:n lopettaessa useimmat puhelimet siirtyvät vanhempaan G2:teen, jonka kantavuus ei välttämättä ole yhtä hyvä ja taajuudet saattavat ruuhkautua. G2 -palvelu saattaa kestää ensi vuoden loppuun.

  G4 -puhelimet ovat käyttäneet G3 -palvelua puheluissa, joten siirtynevät myös G2:teen.

  G4 -puhelin voidaan ohjata käyttämään G4:ää myös puheluihin, mutta G4:n peitto tuntuu olevan heikompi kuin poistuvan G3:n.

  Operaattorien sivuilta löytynee tietoa siitä, missä tahdissa G3 -palvelut miltäkin alueelta lakkaavat.

  Voisi olettaa, että esimerkiksi Isojärven alueella katvealueet kasvavat korkeiden mäkien takia.

  En ole asiantuntija, vaan olettaja.

 7. Laittoivat elisalta jonkun harjoittelijan ottamaan yhteyttä minuun ja latasivat vähän saldoa prepaid-liittymääni joka minulla on. Olisin voinut kieltäytyä ja vaatia isompaa korvausta, mutta annan nyt olla, kunhan häiriö ei jatku enää pitkään.

 8. Nyt on häiriö vihdoin korjattu linkkimastolla ja yhteys toimii taas. Elisalta soitettiin juuri äsken että minun kannattaa sulkea kännykkä ja käynnistää uudelleen. Nyt voin taas soittaa ja vastata puheluihin kotonani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *