16 vastausta artikkeliin “Velkaa velan päälle”

  1. Lapsena elin sodanjälkeisessä puutteessa,
    jolloin isävainaa sanoi, että laitetaan paikka paikan päälle…

  2. Menisikö se niin että jos otettaisiin vähemmän velkaa niin leikattaisiin vielä enemmän?

  3. Nykyisen hallituksen työtä on fiksua arvioida seuraavan hallituksen aikaan. Aika moni talouden iso laiva on juuri nyt kääntynyt siihen asentoon mihin sitä ohjattiin 2-3 vuotta sitten.

  4. Se on Niilo katsos niin, että nyt on maksettava ne edellisten hallitusten velkojen korot ja viimeisen hallituksen päättämät miljardien lisämenot, joille se edellinen hallitus ei keksinyt vastaavia tuloja.
    Tilanteen parantaminen kirpaisee ja kestää jokusen vuoden, mutta koitapa ihan itseksesi kuvitella, missäollaan, jos nyt ei tehdä muuta, kuin otetaan edellisen hallituksen malliin holtittomasti lisää velkaa?

    1. Pää pensaaseen,
      ”täällä edellinen hallitus ! ”

      Tämä kun on jo amputoinut vasemman käden, sitten vasen jalka, sitten leikataan köyhien äijiltä pallit, ettei tulisi lisää penskoja maksuun.
      Sen sijaan rakennentaan turkuuseen Orpopojan edustusvaunuille lisää kiskoja lahoille pölleille niinkuin matkustajakin ja kutsutaan pimeitä mamuja aliurakoimaan se 4€:n tuntipalkalla.
      Annetaan potkut ay:n jäsenille, kun ne maksaa itse maksunsa ja pakolla Loimaalle julkisvaroin.
      Kasvatetaan muutenkin 50 mrd:n julkisostoja
      ja persun mersuille ja kokkarin kökkömobiilille vapaat tankkaukset. Hankitaan kalliita yksityispalveluja köyhillle korvaamaan säälittävän hintaiset julkiset kilpailuttamatta.

      Näin se kusi lainehtii tämän kauhukabibettin päissä, kunnes Oy Suomi Ab hukkuu siihen.

  5. Heikki se ei näe mitään syytä edellisessä hallituksessa se on fakta mitä vastaan hänelle on turha väittää, ajan tuhlausta on.

    Mutta aamun ISstä luin ilosanoman hänelle, Purra sanoo että myös eläkeläisiltä pitää leikata ja heidän verojaan korotella.
    Luuletko Heikki että osaat tämänkin uutisen jotenkin kääntää persujen virheeksi että esimerkiksi väärin varmaan leikkaavat ja liian vähän veroja korottavat.

    Älä nyt Heikki tästä ota nokkiisi vaan toivon että keksit mahdollisimman terävän vastauksen taattuun tyllisi

    1. Se edellinen, sitä edellinen ja sitä sitä edellinen ovat annettuja faktoja tämän hallituksen ohjelman lähtötilanteeksi ml. mitä lupasivat vaalikansalle.
      Mutta, mutta, aina sama jaaritus, kun se edellinen…
      No, tämä hallitus sen sijaan ei ole saanut mitään aikaiseksi, miten työllisyys lisääntyy, miten sitä tuetaan jne. Päinvastoin kaikki toimet vievät päivastaiseen suuntaan, kun luullaan, että puskemalla päin seinää työllisyys kasvaa ja onnistuu kurjistamalla vähätuloisia perheitä ja sosisaalituet valtavaan nousuun ja työpaikat halpalusmureille.
      Tämä on faktaa. Kai sen voit itsekin todeta.

      1. Kyllä mielestäni neljä edellistä vuotta vallassa olleesta hallituksesta saa puhua arvostelevastikin ja tietysti myös hyvää kun sellaiseen havaitaan aihetta.

          1. Nyt on nyt ja edellisen hallituksen aiheuttamia kuluja koitetaan maksaa.

              1. Olenhan minä tätä koittanut sinulle jo pitkät ajat selittää, mutta ei ole mennyt perille tuon huulipunaviisikon hypetyksen läpi.

  6. Tämän päivän velka on tehty eilen. Edellinen hallitus teki väärin. Itse en syytä Marinia siitä henkilönä, kyllä ne taisi hallituksen kepulaiset olla siellä ne todelliset paskiaiset, kun demarit koittivat pitää maata muutoin kasassa.

    Mutta nykyhallitusta on turha haukkua velkatilanteesta. Heitä sen sijaan voi tarvittaessa haukkua keinoista joilla ongelmaan tartutaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *