Hallituksen kaksi yritysjohtajaa

Nykyhallituksessa on kaksi yritysjohtajaa, joilla ei ole riittävästi kokemusta politiikasta Suomessa. Nämä kaksi yritysjohtajaa ovat pääministeri Juha Sipilä ja liikenneministeri Anne Berner.

Kummatkin ministerit ovat lähteneet tekemään Suomeen suuria muutoksia rakenteisiin yritysjohtajan taustalla. He ovat täysin kuutamolla demokratian pelinsäännöistä, he toimivat ikään kuin olisivat Oy Suomi Ab:n johtajia.

Sipilän suuri projekti on sote -ja maakuntauudistus, joka on mennyt Sipilän johdolla kolmessa vuodessa niin solmuun, että kukaan tässä maassa ei tarkalleen tiedä, missä mennään. Koko Sipilän projektin sotkujen selvittäminen vie seuraavalta hallitukselta kauan selvittää sotkut ja saada joku tolkku Suomen sosiaali -ja terveydenhuoltoon.

Bernerin suuri projekti on panna uusiksi koko Suomen taxiliikenne vapauttamalla taxin. Kuka vaan voi vaikka kottikärryillä ryhtyä antamaan kyytejä. Taxiliikenne menee ylihuomisesta (1.7.2018) alkaen niin sekaisin, että kukaan ei tiedä maassa, missä mennään ja kenen taxilla ja mihin hintaan?

Näin nämä kaksi yritysjohtajaa ovat saaneet enemmän pahaa aikaan maassamme, kuin mikään muu hallitus koko itsenäisyytemme aikana.

Miten tämä on ollut mahdollista, kun perustuslain mukaan lait säätää eduskunta. Se on ollut mahdollista siksi, että hallituspuolueiden (kepu,kokoomus ja loikkarit) kansanedustajat ovat kuin lampaita, joita on ollut helppo vetää narusta, kuin pässiä.

4 vastausta artikkeliin “Hallituksen kaksi yritysjohtajaa”

  1. Bernerillä ei ole Suomest oikeasti minkään asteen käsitystä edes, kaiken lisäksi loikkari
    Sipilä on yritys johtaj ja siinäkin kuulemienni mukaan melkoisen yksinvaltiias .
    Ja molemmat ovat politiikan ensimäisellä luokalla .
    Elikkä eskarissa terv tepivaari

  2. Bernerillä on paljon taksejakin pahempia visioita ollut. Yhdistä ahneus absoluuttiseen tiedon puutteeseen niin pahaa tulee.

  3. Ministeri Bernerillä onkin mahdottoman suuri posti. Se käsittää koko liikennekaaren, sisältäen kaiken mikä liikkuu ja kaiken missä liikutaan. Taksiliikenne on vain murto-osa siitä. Ei yksi ihminen voi, eikä edes voi vaatia, että ymmärtäisi kaiken. Ympärillä on ministeriöitä ja virkamiehiä, mutta heistäkin jokainen vetää eri suuntaan, kun kuljetaan merellä, maanteillä ja rautateillä.

    Voi voi sentän!

  4. Pahinta on ettei valtiota voi johtaa yritysmentaliteetilla – ei voida irtisanoa väkeä eikä voida tehdä konkurssia nettoamismielessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *