Pienestä asiasta tulee poliisille rasismitutkinta

Nyt on joku virkaatekevä konstaapeli joutumassa tutkintalistalle, kun oli vaan huomauttanut ja sanonut mamu-joukolle, että ”opetelkaa käyttäytymään”, ilman sen suurempia rasistisia ilmaisuja sanoissaan.

Mitä poliisi enää uskaltaa kaduilla tehdä ja sanoa??

2 vastausta artikkeliin “Pienestä asiasta tulee poliisille rasismitutkinta”

 1. Koko rasimi laki pitäisi laittaa uuteen käsittelyyn koska se estää jopa rikoksien tutkintaa eikä se ole lain tarkoitus lainkaan terv tepivaari

 2. Olisiko linkkiä?
  Googöetin ja löysin Ylem uutisen jossa tapahtuu paljon muutakin. Poliisin käytös on asiatonta ja rasistisia ilmaisuja viljellään.

  Ylen uutisoima tapaus on kuitenkin kahdeksan vuoden takaa ja tuntuu että halutaan oiken kaivaa rasismia poliisista. Sellainen alkaa myös vaikeuttaa poliisin työtä jos pitää olla varpaillaan ja tulee helposti aiheettomia syytöksiä. Britanniassa pakistanista tullut porukka pyöritti tyttökauppaa kun poliisi ei uskaltanut puuttua pelätessään rasismi syytöksiä.

  Ylen uutisessa on myös pöyristyttäviä tietoja. Joku poliisi oli saanut potkut väitettyään jlkisuudessa ettei poliisin Facebook -ryhmässä ollut rasismia ”vaikka syyttäjä oli ilmaissut että on syytä epäillä rikosta”. Siis epäiltyä ei saa pitää syyttömänä edes silloin kun tuomiotakaan ei ole vielä tullut??
  Lisäksi kyseinen poliisi oli sanonut poliisjohdon taipuneen viher-vasemmistolaiseen painostukseen. Siis poliittinen kannanotto on toinen syy potkuihin?

  Toimittajien mukaan ”erityisesti äärioikeistolaiset puhuvat viher-vasemmistolaisista”. Eli jos käytät tuota ilmaisua olet äärioikeistolainen??
  Toimittajat myös pitävät hyvänä että poliiseja on osallistunut Black Lives Matter mielenosoituksiin. Poliisin ei pitäisi osallistua mihinkään mielenosoituksiin ainakaan poliisina esiintyen, yksityishenkilönä korkeintaan.

  Koko artikkeli on kuin Pravadasta ja vahvistaa sitä ennakkoluuloa että Yle on vihervasemmistolainen propagandatuutti. Itse en sillä kannalla ole ollut koska olen löytänyt hyviäkin artikkeleita. Mutta nuoret toimittajat varmaan toteuttavat agendaansa ja ovat olevinaa kovinkin hyviä ihmisiä.

Kommentoi