Kassleria ja rosamundaa

Leikkaan rosamundat lohkoiksi ja laitan ne ja lihat ja sipulilohkot valurautapataan. Annan olla padan uunissa 150 asteessa noin 2 tuntia. Mausteeksi vielä valkosipulimurskaa.

3 vastausta artikkeliin “Kassleria ja rosamundaa”

  1. Se minullekkin tuli mieleeni koska silloin mehut pysyy lihassa sisällä ja siitää tulee mehevämpi
    PS valko sipuli on makuasia kaksi kertaa hyi hitto terv tepivaari

  2. Minä söin tänään Tampere-talon kanttiinissa. Riistakäristystä oli. Varsin mainiota. Tuo on kyllä niitä paikkoja josta ei vain nälkäisenä poistuta. Ihmekö niin moni haluaa vapaaehtoishommiin tulla kun luvassa on ruokailu siellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *