Ainoastaan perussuomalaisten voitto takaisi yhteiskunnan sisäisen turvallisuuden.

Anteeksi nyt sivistymättömyyteni ja maalaisuuteni, mutta vaikka kuinka tiheällä kammalla yritän löytää eroja vasemmiston ja kokoomuksen politiikasta niiltä osin, jotka ovat perussuomalaisen politiikan keskiössä, niin en hyvällä tahdollakaan niistä tällä kolupohjallani eroja löydä ja jos jotain onkin, niin ne ovat kokoomuksella vieläkin epäedullisemmassa  katsannossa perussuomalaisiin nähden

Ilmastojihadismi, haittamaahanmuutto, EU.n muuttaminen fiskaaliunioniksi ja sisäinen turvallisuus jne  jne nyt ensiksi mainitakseni ja vaikka kokoomus nyt ennen vaaleja lähestyykin perussuomalaisten arvoja, niin minua, joka katson aina peilin taaksekkin puolueiden lausumia tarkastellessani, niin löydän kyllä kokoomuksen neulan heinäsuovasta.  Kokoomuksen ainut ja sanon ainut poinnin lähestyä perussuomalaisuutta on pelko siitä, että jos he avoimesti sanoisivat kuten vasemmistokin, että he eivät perussuomalaisten kanssa ”leiki”, niin se tietäisi varmuudella koko suomessa tuhansien kansallismielisien  ”Rydmanien” lähtöä ja ottamaan poliittiseksi kodikseen perussuomalaiset.

Minä en usko pätkääkään kokoomuksen lähtevän perussuomalaisten kanssa yhteiseen hallitukseen, jos he ovat pääministeripuolue ja vaikka he nyt vielä ennen vaaleja sitä pitävätkin pramilla, niin edellä jo mainitsinkin syyn heidän kaksien rattaidensa sumutuksessa.

Ainut vaihtoehto ja muutos tähän nykyiseen talonpojan tappolinjaan ja suomineidon alistamiseen on äänestää PerusS  ykköseksi ja sehän on kaikille vähänkin asiaan vihkityneille selvää, että jonoa kyllä on perussuomalaisten oven takana mankuamassa hallitukseen pääsyä.

Tässä olen tuolla kylänraitilla muutaman demariäänestäjän kanssa keskustellut ja he ovat kovasti paheksuneet Marinin ulostuloa, kun hän liputti perussuomalaiset ulos mahdollisesta hallitusyhteistyöstä, vaikka yhtään ääntäkään ei vielä ole annettu ja sanoivat vielä, että perussuomalaiset heidän mielestään olisi kuitenkin parempi vaihtoehto kuin kokoomus, kun suomalaisten palkansaajien ja heikompiosaisten ihmisyyttä puolustetaan.

Ja jos niin kävisi, että kukaan ei perussuomalaisten hallitukseen kutsua noudattaisi, niin mielenkiintoista olisikin nähdä mikä olisi kansalaisten reaktiot sen jälkeen, kun kansan tahtoa ei kunnioitettaisi.  Tämä on hypoteesi, enkä  usko näin käyvän, sillä kyllä siinä arvot liukenevat ja takki nopeasti kääntyy, kun vaihtoehtona on neljän vuoden karkoitus nahkurin orsille tai valtioneuvoston iltakoulut kampaviinereineen.

Sen verran vielä jatkan tätä pitkää sisäistä puhdistusriittiäni, että kyllä tälle maalle olisi katastrofaaliset seuraukset, jos nykyinen hallituspolitiikka saisi uuden jatkumonsa, sitten se vasta rasismi puhkeaisikin kukkaansa tässä maassa, kun kantaväestöä ruoskittaisiin kansainvälisillä ihmisoikeuksilla, jossa suomalaisten historiallis/kulttuuris/taloudelliset tavat ja tottumukset rakastettaisiin hengiltä, eli niille annettaisiin viimeinen kuoleman suudelma, se on varma.

 

 

 

 

 

31 vastausta artikkeliin “Ainoastaan perussuomalaisten voitto takaisi yhteiskunnan sisäisen turvallisuuden.”

 1. ….jäi vielä se mainitsematta, että nämä kaksi työläistaustaista demaria joiden kannsa kylänraitilla haastelin niin sanoivat, että heidän katsannossaan paras hallitusvaihtoehto olisi perussuomalaisten, demareiden ja kokoomuksen hallituskoalitio, jossa perussuomalaiset olisivat tasoittavana tekijänä kokoomuksen ja demareiden nokka-pokassa ja pitäisivat työrauhaa yllä.

  1. Taitaa vaan olla ettei demarit tule samaan hallitukseen perusuomalaisten kanssa
   Tuo hallitus pohja olisi kansalle typerin terv tepivaari

   1. Demarit eivät siedä työläisen hajua. Se on selvä se. Mielipuolisena marxistina on hsuskempaa.

 2. Purra – perustavoite irti EUsta? Tässä tilanteessa ajaisimme itsemme alttiiksi sudelle.

  1. Melkein osasin ennakoida, että tähän täkyyn tartutaan, mutta ei siitä kyllä paljoa villoja kerry, kun seurataan kuinka jatkuvasti roikumme EU.n löyhässä taloushirressä ja olemme pohjoinen periferia ja haarakonttori Euroopan sivistysvaltioiden apteekkina, josta haetaan tropit suurimpaan ilmasto,-ja korruptio ähkyyn.
   EU on läpipaska, syötyään se juoksee kiireesti riulle.

    1. Pitkätähtäimen strateginen tavoite, ja ihan ymmärrettävä sellainen. Itse asiassa pitkässä tähtäimessä koko EU:n olemassaolo voi olla kysymysmerkki, nimittäin näennäinen yhtenäisyys on todellakin näennäistä, mikä aiheuttaa suunnattoman kiireen mahdollisimman syvään integraation ja siinä leikissä Suomi ei kyllä ole välttämättä voittaja.

     Onko se sitä edes nyt ?

  2. Löyhempi liitto EU:n kanssa Eftan ja ETA:n avulla Norjan tapaan voisi olla parempi.

   Unionin pakkovallan suosiminen lähenee valtiopetosta perustuslakimme rikkomisen kautta.

   PS on pitkään vaatinut perustuslakituomioistuimen perustamista, jotta Suomesta saataisiin oikeusvaltio.

 3. Persut ohjelminnen ovat kuin kuorittuun jämävehnäjauhoon hiivalla ja levinjauheella nopesti nostattu pullataikina. Se ei tarvitse kuin leipähaarukan piston, niin läsähtää vellinä kasaan. Sillä ei kukaan elä.

  Perinteiset kepu, kokkarit, demarit, vasurit ja vihreät ovat kuin tuhtiin myllyn ruisjauhoon juurella hitaasti nostatettu taikina, josta on leivottu moneen kertaan vaivatut uunilimput.
  Ne kun syö, voi päästää mehevät pie….t persuille.

  1. Heikki,- oletko jo unohtanut ne perussuomalaisten hautajaiset, joita olet märissä päiväunissasi toivonut pranellihousujesi etumus keltaisena ja takaa ruskeana.

   1. Arvi, vai olisiko se sittenkin hame? Ei noista Marinia jumaloivista välttämättä tiedä🤣

   2. Minulle PS tarkoitti joskus Soinin PS:ää.
    Nyt se on valenimellä joku sekalainen riekkujalauma kaikkea vastaan, kaikkialla, aina ja joka asiassa.
    Täytyy ihmetellä kyllä niitä suomalaisia, joiden puolueen nimen etuliitteenä on joku ”perus”.
    Onko peruskoulu tai valeperustus vai mikä ihmeen persu ?

    1. Koitas nyt Heikki vähän tsempata, tuo on ihan perussettia ja toisaalta mitä merkitystä sillä on mitä sinä ajattelet Perussuomalaisista?

     Ketä se liikuttaa?

      1. Heikki, sinä varmasti ihan oikeasti uskot, että mielipiteelläsi Perussuomalaisista olisi jotain merkitystä.

    2. Pohjois-Koreassa ja Kiinassa ei ole edustuksellista eikä suoraa demokratiaa. Sinne?

 4. Perustuslaki ei edellytä että suurimman puolueen edustajasta tulisi ilman muuta hallituksen muödostaja, ainoastaan hallitusneuvottelujen avaaja. Niiden lopputulos voi olla mikä tahansa. Ottamatta kantaa ja sen vaikuttamatta mikä puolue olisi suurin voi todeta että kansanvallan kannalta olisi tervettä muodostaa hallitus ja nimetä pääministeri politiikkaa tekemällä, puolueiden välisillä neuvotteluilla suurimman puolueen kategorisen automaation asemesta. Jos neuvottelujen tuloksena eduskunnan enemmistön hyväksymän hallituksen muodostaa joku muu kuin suurin puolue, ei tätä voi mitenkään sanoa äänestäjien tahdon vastaiseksi. Tällöinhän muodostettavan hallituksen takana on eduskunnan enemmistö – eikä ainoastaan suurin puolue. Suurin puolue ei monipuoluejärjestelmässämme voi näkyvissä olevassa todellisuudessa olla yksin eduskunnan enemmistö, vaan enemmistö päättää. Eduskuntavaali ei ole, ei voi olla, mikään suora pääministerivaali vaan kansanvaltaisen eduskunnan sisäisen politikoinnin lähtökohta.

  1. Helsingin heppu.
   Kun puolueiden kesken on päätetty, että suurin puolue aloittaa hallitustunnustelut ja kun tähän asti se on ollut automaatio pääministeriyteen, niin nytkö sitten kun perussuomalaiset näyttävät edetä suurimmaksi puolueeksi, niin se asetetaankin kyseenalaiseksi ja höpistään, että ne ei olekkaan pääministerivaalit ja puhutaan että hallitusneuvottelut ratkaisevat. Totta helvetissä ne ratkaisevat ohjelman, mutta pääministeriksi tulee nousta suurimman puolueen puheenjohtaja, muuten kansalaisilta menee loppukin usko äänestämiseen ja demokratiaan.

 5. Se on silkkaa utopiaa ei Suomea johda n 20 % väestön osanen terv tepivaari

 6. Ei niin tepi, Suomea johtaa 5 % väestön osanen. Kysy vaikka RKP:ltä – tai VTV:ltä siitä montako veroaukon tukkimista ovat estäneet.

 7. ”Pohjois-Koreassa ja Kiinassa ei ole edustuksellista eikä suoraa demokratiaa. Sinne?”

  Tarkoitin tuon demokratiaa kammoavan Heikki Karjalaisen tekstin alle.

 8. HK
  Olisi se kahva suomalaisten käsissä kuitenkin, eikä Brysselin mamsellien.

 9. Silloin Suomea johtaisi n 20 % kansan osa olispa se demokratiaa en vaan tiedä mistä kohtaa terv tepivaari

 10. Kokoomus ja kepu ovat nousseet persuja vastaan Purran EU-eron tavoitteen vuoksi. Myös työperäinen maahanmuutto ja sosiaalileikkaukset pahasti ristiriidassa.
  Eikä kukaan muukaan lähde persujen pettävään marjametsään
  Google bye persut hukkaputeen valuvine ääninenne !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *