Orpo / Purra menee vasemmiston yli että heilahtaa.

En nyt enään sen kummemmin halua vanhoja muistella, kun Petteri Orpolle perussuomalaiset olivat ”liian hapokkaita”, kun tarjolla oli Soinin makeaa mahan täydeltä.

Nyt perussuomalaiset ovat ne jotka mahdollistivat sen, että Petteri välttyi koputelemasta vasemmiston ovea ja Soinilla opetuslapsineen on takanaan loistava menneisyys.

Se on selvä että seuraavat neljä vuotta perussuomalaiset saavat kaikesta, tehtiinpä niin tai näin, niin vasemmistopaskaa tuulettimeen ja varmasti kannatuksestakin osa siirtyy katsomoon, mutta sen ei pidä säikäyttää, sillä jos nyt jätetään tekemättä, niin vasemmisto kyllä tekee ja jatkaa siitä mihin nyt jäivät, eli kakun syöntiä ennen sen leipomista.

Nyt jo kaikensortin helppoheikit ennustelevat, että Orpon / Purran hallitus kaatuu ensimmäiseen välikysymykseen, mutta sen tiedän varmasti, että tämä hallitus tulee olemaan virassaan koko nelivuotis kvarttaalinsa ajan ja jo se tieto siitä, että vaihtoehto on vasemmisto, niin se kyllä pitää rivit suorana.

Minä odotan jo vesi kielellä sitä, kun pääsen seuraamaan kuinka kepu ja vasemmisto tekevät yhteistyötä oppositiossa hallituksen kaataakseen.

Perussuomalaiset lienevät aatteellisesti ja tavoitteellisesti eduskunnan yhtenäisin puolue ( Harkimon jälkeen ) ja kun hyvin on muistissa mihin johtaa Soinismi, niin vaikeimpienkin päätösten myötä me henki ei muutu enään minäksi.

Saas nähdä että valitaanko Jussi Halla-aho hierarkisesti valtakunnan kaapin päälle eduskunnan puhemieheksi, vai ministeriksi, mutta Jussin tuntien hän ei ole tittelien kipeä.

Riikka Purra rahaminst.- Mari Rantanen sisäminst.-  Leena Meri oikeusmist.-  Arja Juvonen sos.terv,minist.- Lulu Ranne  kaup.ja teol.minist.  sitten Ville Tavio ja Sakari Puisto miehistä.   Eli 5 naista ja 2 miestä, se on perussuomalaista äijäpuolueen tasa-arvoa.

45 vastausta artikkeliin “Orpo / Purra menee vasemmiston yli että heilahtaa.”

 1. No saatiin nyt jo esiin se mikä on perusuomalaisten asenne mekko kääntyy aika helpolla
  Tuo maahan muutto kun piti olla kiveen kirjoitettuna ettei maahan muutoissa kanta muutu
  Mutta niin vaan kävi terv tepivaari

 2. Mitään hallitusta ei ole nimitetty saati ministeripaikkoja jaettu, ei edes hallitusohjelmaa kirjoitettu.
  Se on ihan se ja sama, millainen sortinsakki siellä istuu. Sillä tulee olemaan kovat paikat ennnen kuin se kaadetaan.
  Koko RKP ei ole sen takana, ei myöskään persujen änkyrät. Kokoomusta ”kuljettaa” ja johtaa Purra ja se ei tule miellyttämään sivistysporvareita. Orposta tulee taustakuoron johtaja.
  Onnettomin mahdollinen sakki Suomen kansainvälisen maineen pilaajana.

 3. Odotetaanhan, kun kansainvälinen media pääsee mahdollisen Suomen äärioikeistohallitituksen kimppuun, niin on siinä naurulla ja itkulla pitelemistä.
  Sanan ”jättiläinen” Orpo urpoilee, kun paljon kiinnostavampi, ”uusii Suomineito” kiinnostaa.
  Ja aina kuitenkin saavat selittää, missä Suomen oikea pääministeri, Marin on ?

  1. Kuten koira koiran niin höyrypää höyrypään tuntee.

   Woketapahtumassa Marini, suu vaahdossa paasasi”kaikkien on valittava puolensa, keskitietä ei ole”, tämä havahdutti monet ymmärtämään millainen ihminen hän oikeasti on, mutta toki marginaalin marginaalissa on samankaltaisia.

   Intohimoisesti itseään rakastavia ja raivoisasti eri mieltä viihavia ihmisiä.

  2. Miten Suomen suurin työväenpuolue voi muka olla äärioikeistolainen! Pitäisi eliitin puolestapuhujalla olla sentään jotain toleranssia arkirealismiin!😉

   1. Lasse, kun maailmaa katsoo äärivasemmalta, keskellä olevat vaikuttavat olevan äärioikealla.😁

     1. ”Persut eivät edusta Suomesta kuin vajaata 20 %. Me kaikki muut kuulumme enemmistöön. Parempi persujen pitää mölyt mahassaan.”

      Heh…

      Enemmistöllä ei ole ongelmia vaalituloksen hyväksymisen kanssa, enemmistöön kuuluvat eivät ole kyvyttömiä hyväksymään eriäviä mielipiteitä jne.jne.

      Marginaalin marginaali, ei ole enemmistö.

      1. Pitää vaan hyväksyä kansan antama mandaatti ei vaalin jälkeen kannata mölistä ihan mitä vaan
       Olipa se kannatus yhdelle puolueelle vaikka viis prosenttia
       Nämät vaalit meni noin kun meni se vaan on sitten hyväksyttävä asia terv tepivaari

     2. Kaikki olemme persuja enemmän tai vähemmän. Kummasti Karjalaiseen ovat kasautuneet persumaisuuden ikävimmät ominaisuudet.

      1. Emme ole emmekä sellasiksi tule minä ainakin olen Suomalainen terv tepivaari

 4. No ratkesi maahantulon pulma se vaikein ja nyt on helppo lätkiä leikkauksia kunhan ei koske oikeistoa. Kannustinloukut pois ja siellä olevat Hurstin leipäjonoon. Tämä on hyvinvointivaltio. Työttömät loukkuvapaat eivät voi lakkoilla, mutta menevätkö istumaan Hämeenkadulle…

   1. Hevonpaskaa itse jaat aamusta iltaan. Et ole missään asemassa mölisemään täällä toisinajattelijoille. Elämme Suomessa emme Venäjällä, jos Juhak, Lasse Kallo, Kyuu Eturautti ja yli-ihmispopulaatio eivät vielä ole asiaa ymmärtäneet. Suomessa on myöskin laki, jota tulee noudattaa, ja vaikka olisikin elämänsä tottunut leijumaan kuplassa nauttien erityisasemastaan niissä määrin, että kritiikinsietokyky on nolla, niin tämä ei oikeuta omankädenoikeuksiin.

    MINÄ NIIN KAIPAILEN VAALEANPUNAISTA IPOD-MINI SOITINTANI, JONKA NAAPURINI ROSKAVÄKI MINULTA VARASTI. SILLLÄ SOITTIMELLA OLI TUNNE-ARVOA ITSELLENI.

 5. Noinkos luulet mutta kyllä Purran mekko käänty aika nopeesti kun maahanmuutto oli asia josta ei neuvotella niin vaan kävi
  Että neuvoteltiin ja loppu tulos mekko kääntyi terv tepivaari

  1. Pitää oikein miettiä, että tietääköhän neuvottelevat henkilöt paremmin asian laidan kuin kansalaisfoorumien sisäpiiriläiset?

   Hmm…?

   1. No jos noinkin luulet tuntematta ihmisiä jotka eivät viittoile samaa mölinää
    Sinusta vois sanoa että olet vietävissä vähän joka asiassa kun luulet että ole joka asiassa oikeassa
    kyllä kansassa on osa jolla on aivan fakta tietoa eikä luuloja terv tepivaari

 6. Henriksson:

  ”– Mikään ei ole valmista ennen kuin kaikki on valmista, Henriksson lisää.

  Hänen mukaansa neuvoteltavaa on vielä paljon. Esimerkiksi laajat sosiaali- ja terveydenhuoltoa koskevat kysymykset ovat edelleen neuvottelupöydissä kesken.”

  Mitään uutta hallitusta ei ole, ei hallituspuolueita eikä ohjelmaa, jos yleensä edes tulee tästä sortinsakista.

  1. ”Mitään uutta hallitusta ei ole, ei hallituspuolueita eikä ohjelmaa..-”

   Nytkö vasta tämän ymmärsit?

 7. Persujen pitäisi varmaan tasa-arvon nimissä kaivaa niitä ministereitä syrjäseuduiltakin, tuo lista on melko eteläpainotteinen. Siinä vaan voi olla ongelma löytää sen verran vähemmän sakeata tyyppiä, ainakaan ääniharavaosastolta noilta seuduilta, jonka Purra kehtaa ministeriaitioon istuttaa.

   1. Mika,- Mistähän laitoksesta lie nämä persupelkoiset karanneet ihmisten ilmoille ?

 8. Minä en pelkää persuja enkä tule pelkään koska se ei asiaan kuulu mistään kohtaa terv tepivaari

   1. Heh…onneksi meillä on marginaalin marginaali maakuvaa kirkastuttamassa.

   2. HK:

    ”Niissä ei ole mitään muuta pelättävää ja hävettävää kuin Suomen maakuvan kannalta.”

    Karoliinien rotututkijat arvelivat aikoinaan, että fennoille on ominaista orjamoraali ja germaaneille on ominaista herramoraali.

    Ymmärrän tuon tarkoittavan sitä, etteivät fennot uskalla ottaa vastuuta omasta tulevaisuudestaan.

    Mielestäni edellä oleva ajatuksesi on orjamoraalin ilmentymä.

 9. ”Mitähän meistä maailmalla ajatellaan” – perisuomalainen ajatus jossa murehdimme maakuvasta yhtenään, aivan kuin sillä olisi mitään merkitystä muuta kuin korvien välissä.

  Paras kuva tulee sillä kun hoidetaan oma pesämme siististi, pidetään paikat puhtaana, ihmiset terveenä ja talous tasapainossa. Jätetään imagokampanjointi diktatuureille.

  1. Jos hyvän maakuvan voi muuttaa rahaksi niin siitä tykättäisiin. Vaikuttaako maakuva ulkolaiseen huippuosaajaan tai lähihoitajaan joka suunnittelee muuttoa ulkomaille. Mistä kaikesta maakuva tulee, kuinka suuri merkitys on tähdillä kuten Marin, Selänne, Käärijä jne.

   Niin tai näin mutta hyvä olisi jos suomalaisten itsetunto kohenisi.

 10. Maakuva on brandi, jonka on vastattava todellisuutta toiminnan tasolla ja aikaansaanoksissa. Se ei voi olla bluffia. Maakuvaa vievät yritykset tuotteineen, hyvät vientikykyiset ihmisret, poliitikot, urheilijat, tiedemiehet.
  Mutta taantumuksellinen puoluepolitiikka ja osaamattomat, kielitaidottomat tankerot, jussipaidoissaan ja tuppipuukoissaan romahduttavat sen.

  1. Samaa tekevät ne, jotka koko ajan mollaavat suomalaisia ja toisia puolueita suureen ääneen.

 11. Maakuva korjautuisi sillä, kun pästettäisiin ruotsalaiset kesälomalle ja otettaisiin Keskusta tilalle. Siinä kirkastuisi kummasti keskustan puoluekuva ja pakkohan siinä puolueessa sitäkin on olla. Samalla Orpokin saisi aikaan kunnon oikeistohallituksen.

 12. Orpon housuissa kiittäisin Henun etnopuoluetta mielenkiintoisista ajatuksista ja tarjoisin monoa pepulle, jos eivät itse ymmärrä häipyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *