Ristillistä kuin MIINA vainaan elämä.

Aivan uskomatonta, että kepu esittää että koko itä rajallemme pystytettäisiin aita.

Ensinnäkin se ei estä maahantunkeitujia, se olisi ainostaan hidaste ja jos ajatellaan kustannuksia siitä näkökulmasta, että kun kaksistaa kilometriä maksaa jo kolmesataa miljoonaa euroa, niin paljonko sitten maksaisi tuhat kilometriä.

Minulla on sellainen käsitys, että kun liityimme miinankielto sopimukseen, niin meillä ei silti miinoja tuhottu, vaan ne on varastoituna puolustusvoimain luolastoissa ja varmoissa paikoissa jos käyttöä myöhemmin ilmenee.

Joten parempi ja halvempi vaihtoehto kuin aita olisi miinojen asettaminen itärajallemme varoitukseksi tulijoille, sillä eihän niihin miinoihin puolustajat astu, jos joku astuu niin se olisi luvaton tulija rajan takaa.

Luulenpa että kukaan ei henkensä kaupalla lähde tunnustelijaksi ja kun selvästi Arabian kielellä lukee koko rajan mitalla tauluissa, että MIINA KENTTÄ,  niin harva jos kukaan lähtee henkiriepuansa uhraamaan  ”Raatteen tielle”.

5 vastausta artikkeliin “Ristillistä kuin MIINA vainaan elämä.”

  1. Jalkaväkimiinat käyttöön aitaa parempi.
    Mutta naapurissa valmistellaan lakia jolla siirtolaisia voidaan käyttää erinäisiin tarkoitusperiin.

  2. Kyllähän aidan toteuttaminen aika hankalaa olisi ja NATO -lankaa olisi taasen vaarallista eläimille, jotka ovat viattomia luontokappaleita ihmisten typeryyden keskellä.

    1. Niin, kyllähän minäkin päästäisi eläimet vapaasti rajan yli liikkumaan, sillä estetään pienien populaatioiden sukurutsaus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *