Intersektionaalinen sortoteoria liimana islamistien ja wokettajien välillä.

Miksi wokettajien ja islamistien välillä on löytynyt yhteys?

”Miten ihmeessä toisilleen vieraat intressiryhmät liittoutuvat nyt keskenään? Australialainen yhteiskunnallinen elokuvaohjaaja Michael Nayna tarjoaa selityksen mysteeriin. Hänen mukaansa uuden ajan identiteetti-ideologia ja erityisesti intersektionaalisen sortoteoria ovat tehneet perinteisestä länsimaisesta yhteiskuntajärjestyksestä monille yhteisen vihollisen.”

Miksi länsimaiset wokettajat ja islamistit pelaavat yhteen? Intersektionaalinen sortoteoria on ihmeellinen liima

6 vastausta artikkeliin “Intersektionaalinen sortoteoria liimana islamistien ja wokettajien välillä.”

 1. ”Vaikka wokea on jo pitkään arvosteltu sen älyllisistä heikkouksista ja sisäisistä ristiriidoista, uusi maailman tilanne saattaa käydä sille ylitsepääsemättömäksi. Stanfordin ja Harvardin yliopistoissa vaikuttava tutkija ja menestyskirjailija Niall Ferguson arvioi tuoreeltaan, että yliopistopiirien vasemmiston tuki Hamasille voi lopulta tuhota woken.”

  Erään ilosanomaa julistavan pitää takoa kun rauta on vielä kuumaa, jäähtymisen merkkejä on ilmassa.
  😂

  1. Kyuu, ok.

   Olet oikeassa, pyrin parantamaan tapani, mikäli tapani nyt sitten on kipeänä 🤪

   Koko intersektionaalinen sortoteoria taitaa vaan olla monelle aika outo käsite, joten lähinnä siksi artikkelin tuollaisenaan linkitin.

 2. Kansalaisaktivisti Ayaan Hirsi Alin (s.1969 Mogadishu, Somalia, USA:n kansalainen 2013 lähtien) uusin kirja ”Prey: Immigration, Islam, and the Erosion of Women`s Rights” ilmestyi jo heinäkuussa 2021, mutta Suomessa kirjasta on oltu mahdollisimman paljon hiljaa.

  Hirsi Ali on intersektionaalisessa mielessä ihannetapaus: Somaliassa syntynyt muslimi, musta nainen, pakolainen, joka saapui Eurooppaan 1900-luvulla turvapaikanhakijana.

  Miksi valtavirtalehdistö sitten on hiljaa hänen uusimmasta kirjastaan kuin myös naisesta itsestään?
  Koska hänen sanomansa on ristiriidassa kulttuurmarxilaisen ja intersektionaalisen ilosanoman kanssa. Niinpä intersektionaalisessa talutusnuorassa määkivät toimittajat joutuvat teeskentelemään, ettei Ayaan Hirsi Alia ole olemassa.

 3. Hyvä analyysi tuossa oli joka tapauksessa. Myös Israelin vasemmisto on ollut hyvin pettynyt muun maailman vasemmiston tukeen Hamasille.

Kommentoi