Itärajan sulkeminen ja apulaisoikeuskanslerin päätöksen arvostelu on epäisänmaallista

Näin toteaa SDP: n kansanedustaja ja puolueen varapuheenjohtaja Razmyar.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010020479.html

Tämä kun yhdistetään Vasemmistoliiton puheenjohtaja Andessonin ulostuloihin tilanteesta, kuin myös Vihreiden ulostuloihin ja RKP: n tämän päiväiseen kitinää, niin millä perusteella kukaan edes kehtaa esittää, että Marinin hallitus olisi jo sulkenut itärajan.

🤣🤣🤣

17 vastausta artikkeliin “Itärajan sulkeminen ja apulaisoikeuskanslerin päätöksen arvostelu on epäisänmaallista”

 1. Mikäli olet vaatinut itärajan täydellistä sulkemista nuorilta hyväkuntoisilta, Venäjän masinoimilta miehiltä ja arvostellut apulaisoikeuskanslerin päätöstä niin olet epäisänmaallinen.

  1. Kyllä koska punainen on aina punainen. On jotenkin käsittämätöntä kuinka vassareiden elämäntyö on yrittää järjestää menolippua Siperiaan.

   1. Eivät muista, että se annettiin erityisesti punaisille – ellei saanut ”nappia” otsaan…

 2. Marinilla olisi ollut voimaa, älyä ja perustelevaa argumentaatiota hoitaa tämä porukkansa kanssa kasaan alta aikayksikön laillisesti. Ben kuuluisi samaan porukkaan, joka ei kuvia kumartele- voi helvetti tätä hallituksen kuurupiiloa !

 3. Sanna-Sanna ei ole Suomen pääministeri, luojan kiitos! Ei siinä kulttuurikommunistien itkuraivarit auta.

  1. Niin Karjalainen, sinä olet arvostellut apulaisoikeuskanslerin päätöstä ja vaatinut itärajan täydellistä sulkemista, joten olet Razmyarin mukaan epäisänmaallinen.

   Toki se ei ole mikään yllätys, että tuuliviiri kääntyy kun hiukan vire käy.

    1. Enpä nyt Razmyaria varsinaisesti pitäisi minään malliesimerkkinä isänmaallisesta henkilöstä.

     Tai no. Razmyarin kohdalla tuo isänmaa on kyllä hieman kimurantimpi juttu.

 4. Kun olen nyt tätä kiistelyä jonkun aikaa seurannut, niin mieleeni tulee, että onko Suomessa vuonna 2022 säädetty lainvastainen laki.

  Näin siksi, että uusi rajalaki antaa hallitukselle oikeuden tietyissä olosuhteissa sulkea koko itäraja ja kuitenkin jotkut nyt syyttävät hallitusta lainvastaisesta toiminnasta, kun hallitus yrittää sulkea rajan.

  Rajan totaalisulkemista vastustavat vetoavat oikeuteen hakea turvapaikkaa. Kuten nyt Razmyarkin tekee. Lakiin on kuitenkin kirjattu myös oikeus suojella oman maan suvereeniteettia ja puolustaa kansallista turvallisuutta.

  Itse mietin myös sitä kuinka ”aitoja” turvapaikanhakijoita itärajan yli tulevat ovat, kun vain hyvin harva heistä edes hakee turvapaikkaa Suomesta.

  Hybridiosaamiskeskuksen verkostojohtaja Jukka Savolaisen mukaan tuollainen toiminta johtuu siitä, että Venäjältä tulijat eivät halua, että heidän sormenjälkensä taltioidaan rajalla EU:n rekistereihin. He eivät halua, että heidän jälkiään pystyttäisiin seuraamaan ennen rajalle tuloa tai rajan ylityksen jälkeen.

  Mietin myös sitä, kuinka hyvin vuosikymmeniä vanhat kansainväliset sopimukset sopivat sovellettavaksi tilanteessa, jossa on enemmän piirteitä hybridivaikuttamisesta kuin aidosta turvapaikan tarpeesta.

  1. Juha U, onhan se nyt aivan päivänselvää ettei kyseessä ole aidot turvapaikanhakijat.

   Perustuslakivaliokunnan hyväksymän linjauksen mukaan raja on mahdollista sulkea ja turvapaikanhaku mahdollista keskittää vaikkapa Helsinki -Vantaa lentoasemalle.

   Apulaisoikeuskansleri kuitenkin tyrmäsi tämän eli ylitti korkeimman perustuslakia valvovan toimielimen linjauksen ja tästä syntyy ongelma joka itse asiassa johtuu väärästä käytännöstä.

   Mitä tulee Razmyariin ja kaltaisiinsa niin Suomen sosiaaliturva on heidän mielissään kaikille kuuluva ihmisoikeus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *