Jatkuuko Päivi Räsäsen vainoaminen syyttäjän taholta vai joko riitti?

Hovioikeus hylkäsi Päivi Räsästä kohtaan nostetut syytteet, kuten jo aiemmin teki käräjäoikeus, mutta ”VALTIONSYYTTÄJÄ Anu Mantila kertoo olevansa vahvasti tyytymätön kansanedustaja Päivi Räsäsen (kd) saamaan vapauttavaan tuomioon Helsingin hovioikeudesta.”

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000009988103.html

Eli jatkuuko vaino Raamatun siteeraamisesta ?

Päivi Räsänen on itse ilmoittanut olevansa valmis taistelemaan vaikka EU :n ihmisoikeustuomioistuimeen saakka ja hyvä niin.

24 vastausta artikkeliin “Jatkuuko Päivi Räsäsen vainoaminen syyttäjän taholta vai joko riitti?”

 1. Punaterroristit jatkavat katkeraan loppuun asti kansalaisen vainoamista laista ja lain hengestä piittaamatta.

 2. Jos Räsänen tuomitaan korkeimmassa oikeudessa, tulee muslimeillekin tulikuumat oltavat.

  Eivät uskalla tuomita.

  1. Mutta jos eu-tuomioistuin kumoaa Räsäsen saaman tuomion, niin muslimit saavat jatkaa uhoaan homoja vastaan.

 3. Toisaalta parempi se olisi saada korkeimmasta tähän sinetti niin sitten asia on selvä pysyvästi.

  On kyllä ollut kiintoisaa kuulla tästä erinäisiä kulmia. Tässä olisi Eero Iloniemen ajatuksia, täältä voi kuunnella, upeasti kontekstoitu tapaus yhteiskunnan kehitykseen.

 4. Raamattua on luettu ja säkeitä julistettu iät ajat eikä siihen pidä maallikkotuomarin puuttuman.
  Olen itse neutraali eri uskontoihin sillä jokaisessa hyvää ja mielestäni vähemmän hyvää.

 5. Jättäisin Räsäsen rauhaan mutta minähän en mikään oikeusoppinut ole. Maallikkona tekisi mieli ihmetellä kustannuksia joita tämä tapaus Räsänen aiheuttaa mutta eihän toisaalta mitään rajaa rahassa mitattuna ilmeisesti oikeuden kohdalla saa olla. Sekin näkökulma että paljon tämä sitoo resursseja, mikä tarkoittaa viiveitä ihan oikeiden rikosten käsittelyyn.

  1. ”oikeuden kohdalla” – sanoisin, että ideologisen vainoamisen kohdalla.

 6. Ayaan Hirsi Alin (s.1969 Mogadisdu Somalia, omannut USA:n kansalaisuuden 2013 lähtien) uusin teos ”Prey: Immigration, Islam, and the Erosion of Women`s Rights” on ilmestynyt jo vuoden 2021 heinäkuussa.
  Suomessa kirjasta on oltu mahdollisimman paljon hiljaa. Miksiköhän?

 7. Syyttäjä kilometritehtaalle – aiheuttaa turhia kuluja veronmaksajien pusseista. Oikeiden rikosten käsittely kestää kohtuuttoman pitkän aikaa.

 8. Eiköhän se näy jo naamastakin, että ovat aikansa eläneitä ja voisivat jättää työikäisten hoitoon nämä tuomitsemiset.
  Niin Mantila, kuin Kummolakin!

 9. Jokainen joka on seurannut tätä Räsäsen ajojahtia tai jaksaa siihen perehtyä nyt, ymmärtää, että kyseessä on yksittäistä tapausta paljon suurempi asia.

 10. Maallinen oikeus ei sitten saanut vieläkään määritellä mikä on syntiä. Mutta syyttäjä haluaa kai vieläkin jatkaa.

 11. Ehkä tästä orkestroidaan vastaavaa kuin Lokan tapaus, jossa hovissa herjaaminen oli vielä laitonta mutta korkeimmassa herjaaminen oli taas okei jos sen tekee hyvis.

  Samalla logiikalla: Raamattu paha, lisäksi Päivi paha, joten tuomitaan.

  Ei sillä, Päivi on paskiainen mutta oikeusvaltio alkaa vasta siitä kun paskiaisillakin on oikeudet.

 12. ”Jatkuuko Päivi Räsäsen vainoaminen syyttäjän taholta vai joko riitti?”

  Voin kertoa, että se jatkuu loppuun asti!
  Onhan se kerrottu moneen kertaan jo tuhansia vuosia sitten!
  Esim: https://www.raamattu.fi/raamattu/KR38/MRK.13

  7Ja kun te kuulette sotien melskettä ja sanomia sodista, älkää peljästykö. Näin täytyy tapahtua, mutta se ei ole vielä loppu. 8Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, tulee maanjäristyksiä monin paikoin, tulee nälänhätää. Tämä on synnytystuskien alkua. 9Mutta pitäkää te vaari itsestänne. Teidät vedetään oikeuksiin, ja teitä piestään synagoogissa, ja teidät asetetaan maaherrain ja kuningasten eteen, minun tähteni, todistukseksi heille. 10Ja sitä ennen pitää evankeliumi saarnattaman kaikille kansoille. 11Ja kun he vievät teitä ja vetävät oikeuteen, älkää edeltäpäin huolehtiko siitä, mitä puhuisitte; vaan mitä teille sillä hetkellä annetaan, se puhukaa. Sillä ette te ole puhumassa, vaan Pyhä Henki. 12Ja veli antaa veljensä kuolemaan ja isä lapsensa, ja lapset nousevat vanhempiansa vastaan ja tappavat heidät. 13Ja te joudutte kaikkien vihattaviksi minun nimeni tähden; mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.

 13. Jollakin ennustuksen laatineella taholla näyttää olleen kyky liikkua ajassa.

  Ennustuksessa ei kerrota meteoriitti en törmäämisestä maahan.
  Tulivuoritoiminta voi pimentää kuun ja auringon hetkessä. Supertulivuoret voivat heräillä ja niitä voi syntyä lisää.

  Ei voine osoittaa mahdottomaksi, etteikö Islantiinkin olisi syntymässä melkoinen tulivuori.

  1. ”Jollakin ennustuksen laatineella taholla näyttää olleen kyky liikkua ajassa.”
   Juuri se siinä niin ihmeellistä onkin.
   Kuinka joku on tuhansia vuosia sitten voinut edeltäpäin nähdä ja vieläpä kirjoittaa muistiin niin, että se on säilynyt näin kauan, vaikka koko ajan se on kielletty ja taisteltu sitä vastaan. Sodoman ja Gomorran tuho ja sen syy raamatussa kerrotaan: https://www.israelprofetiassa.fi/43128

   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008342916.html

   Samoin Israelin kansan hajottaminen kaikkien kansojen sekaan ja sieltä takaisin tuominen! Kuinka niin pieni kansa voisi pysyä kansana tuhansia vuosia ympäri maailmaa levinneenä, ellei siinä olisi jotain suurempaa suunnitelmaa takana?
   Kuinka osattiin kertoa, että, koska Juutalaiset eivät totelleet Jumalan antamia määräyksiä, määrättiin rangaistus: 5Moos.28.49Herra nostaa sinua vastaan kaukaisen kansan, joka tulee maan äärestä lentäen niinkuin kotka, kansan, jonka kieltä sinä et ymmärrä;
   28:50 tuimakatseisen kansan, joka ei armahda vanhaa eikä sääli nuorta.

   Osattiin kertoa, että tulevat lentäen!?

 14. Maankuoren alla on nestemäistä tavaraa. Maapallo pyörii, joka johtaa siihen, että maan massat hakevat tasapanotilaan, ettei pallo alkaisi vipattaa.

  Tulivuorten massat liittynevät ymmärtääkseni tasapainon tavoitteluun, vaikka mannerlaattojen liikunnot lienevät tärkeämmät ja tulivuoret mannerlaattojen siirtymisen seurausta.

  Mutta voi leikkiä ajatuksella, että jos Grönlannin jäät sulaisivat ja vesi siitä leviäisi kaikkiin meriin, niin massatapainon palauttamiseksi Grönlantiin pitäisi syntyä nykyistä jäämassaa osittain korvaava tulivuori vaikka sulamisvettä jäisi myös Atlantiille.
  ——–
  Huolimattomasti puhuttaessa sanotaan kasvuston vaatiman lämmön tulevan auringosta. Mutta tuleehan sitä lämpöä tietenkin myös maan sisältä. Suomessa tosin aika vähän. Maan antamalla lämmöllä lumet eivät sulaisi. Syvissä kaivoksissa lämpö on korkeampi kuin vuotuinen keskilämpö maan pinnalla.
  —-
  ”Kaikki muuttuu, kaikki muuttuu, ei entiselleen mikään jää.”

 15. Varmaan olisi hyvä kerrata mitä on vainoaminen ja VAINOAMINEN ehkäpä?

  Etäinen päiviräsäs-keissi on melko eri tilanne kuin lähisuhdeväkivalta sekä vaino mielenterveysongelmaisen taholta, jossa de facto lähelle ja omaan kotiisi päästämäsi ihminen alkaa käyttää luottamustasi sairaasti väärin saaden pakkomielteen hallita ja valvoa koko elämääsi, penkoen selkäsi takana kaikista yksityisimmät asiasi, lähetellen viestejä läheisillesi sekä perheenjäsenillesi, joihin häntä ei ole tutustutettu, murtautuen tietokoneellesi onkimaan kaikki salasanasi, jotta voi kuolata ja liimautua yksityisyyteesi — ja suhteen päätyttyä lähetellen viestejä, joissa haluaa hypätä kanssasi talon katolta sekä nähdä ruumistasi vedettävän lava-auton perässä kunnes jäsenesi kuluvat irti.

  Että jospa suhteellisuudentajua suuremmalle ja populismia pienemmälle vaikka.

 16. Sain ”ylhäältä” vinkin lukea hetikohta seuraava kirja ”Ele, tyyli ja sukupuoli : Merleau-Pontyn ja Beauvoirin ruumiinfenomenologia ja sen merkitys sukupuolikysymykselle.” S. Heinämaan väitöskirja vuodelta 1966. 197 sivua.

  Kysyn kirjaa huomenna kirjastosta. Kyllä sen kaukolainalla pitäisi saada suht nopeasti.
  Kuten tiedetään Beuavoire oli ranskalainen filosofit, feministi ja kivikova kommunisti.
  (Nyt kiinnostaa älykkäät, verenhimoiset naiset).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *