Mahtaa kepuleita harmittaa, Suomi – Putin seuran rahoitus loppuu.

Vuorineuvos Tuura tapasi Turhapuro elokuvissa sanoa, että ” tämä on oikein ilon ja onnen päivä” ja niin todella on.

”Suomi-Venäjä-seuran valtiontuki lakkautetaan, sai aiemmin jopa 486000 euroa vuodessa”

https://www.verkkouutiset.fi/a/suomi-venaja-seuran-valtiontuki-lakkautetaan-sai-aiemmin-jopa-486000-euroa-vuodessa/#fd5a3b1c

Tämähän on ollut yksi Kepulien pesäke, Kulmuni esitti jopa erittäin runsasta rahoituksen lisäämistä aikanaan.

12 vastausta artikkeliin “Mahtaa kepuleita harmittaa, Suomi – Putin seuran rahoitus loppuu.”

 1. Perattavaa riittää ja vielä kun saataisiin veronkierto kuriin
  sekä pakkoruotsin aiheuttamat kulut voisi osoittaa koulukiusaamisen ehkäisyyn.

 2. Parasta olisi kun heitettäisiin hallituksesta ulos persut, kristilliset, RKP ja kokoomus, niin Suomi alkaisi heti työllistymään, lakkouhat loppuisivat, asuntokauppa piristyisi ja talous kohisten kohenisi. Mielenterveyspalvelujen tarve loppuisi.
  Presidentti voisi tehdä sen pyytämättäkin viimeisenä palveluna Suomelle.

  1. Ei se punademuvetoinen velkapellesakki mitään saisi aikaan muuta kuin lisää holtitonta velkaantumista ja maksettavaa tuleville sukupolville.

 3. ”Olipa taas harvinaisen typerä esitys hallitukselta lopettaa Suomi-Venäjä-Seuran valtionapu. Putin voi taputtaa tälle esitykselle joka kohdistuu järjestöön jonka hänen hallintonsa on julistanut ”ei-ystävälliseksi” ja joka on tiukasti arvostellut Venäjän käymää sotaa.

  Silloinkin, ja juuri silloin, jos ehdoin tahdoin haluamme pitää Venäjää vihollisvaltiona on tärkeätä tukea naapurin kulttuuria, historiaa ja kieltä tunnetuksi tekevää järjestöä ja sen yhteydenpitoa Venäjän hyökkäyssotaa vankeustuomiota uhmaten vastustaviin venäläisiin. Meidän on myös oltava valmis auttamaan sieltä turvallisuutensa vuoksi pakenemaan joutuvia venäläläisiä.”

   1. Persut pelaa Suomessa Putinin pussiin sähläämällä koko Suomen yhteiskunta sekaisin ja toisiaan vastaan ja Orpo sokeana ylipapappina johtamassa sitä ja Putin nauraa partaansa.
    Ettekö itse huomaa, kuinka sekaisin kaikki poliittiset päätökset ovat saaneet koko yhteiskunnan työmarkkinat, asuntomarkkinat, energiatalouden, nuoret, vanhat.
    Tuo venäjäseura ei ole aikoihin ollut mikään YYA- jäänne, vaan auttaa Putinin vastustajia toiminaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *