Sanna Ukkolalta jälleen napakymppi – feministit.

Kun Sanna Ukkola irtisanoutui Yleltä, yhdeksi perusteeksi hän kertoi journalistisen vapauden ja se on myös näkynyt.

”Feministi joutuu syrjityksi ja miesten alistamaksi kohdusta krematorioon. Mutta miten ihmeessä tällainen puhe auttaa naisia? kysyy Iltalehden kolumnisti Sanna Ukkola.”

Ukkola nostaa esille erinomaisia esimerkkejä kolumnissaan ja lopuksi toteaa:

”Feministit, lopettakaa jatkuva itku, ulina ja mariseminen, lopettakaa pienten epäkohtien alituinen jahtaaminen. Lopettakaa miesten syyllistäminen ja nimittely. Lopettakaa minun ja muiden naisten jatkuva uhriuttaminen.

Koska me naiset emme ole uhreja, emme ole heikompia astioita emmekä värähteleviä, suojelua tarvitsevia mimosia.

Te teette uhriutumisorgioillanne suurempaa hallaa naisasialle kuin mikään patriarkaatti ikinä. Nyt ryhdistäydytte ja otatte vastuun omasta elämästänne. Sillä se on parasta naisasiaa.

Olkaa aikuisia ihmisiä, jotka näkevät maailmassa muutakin kuin oman peilikuvansa ja oman tuskansa.”

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/dfd4489f-ff26-4db3-bd34-5635f77faee8

8 vastausta artikkeliin “Sanna Ukkolalta jälleen napakymppi – feministit.”

  1. Eivät femakot ja narsistiset ”influensserit” kykene ottamaan rehellisesti tasa-arvoista kohtelua vastaan saati sitten hyväksymään sen.

 1. Ukkolalla on toki terävää särmää, mutta hänestä on tullut hirveä riidankylväjä. Se sopii vielä huonommin siihen, että hän on kyvytön sen paremmin pyytämään kuin antamaankaan anteeksi, vaikka jatkuvasti saarnaa että niin pitäisi tehdä.

  Toivoisin, että Ukkola ottaisi henkeä, pohtisi arvoja ja jatkaisi juttujen tekemistä laajassa kontekstoinnissa, eikä vain kapealla täplällä. Hän on kyvykäs ja osaava toimittaja, jonka tulos on parhaimmillaan silloin kun hän ei puhku vihaa. Spekuloin tuon hänen akilleen kantapääksi.

  Mutta jo tällaisenaan hän on toki arvokas lisä journalismin kentälle enkä missään nimessä häntä pois työntäisi. Olen vain surullinen siitä, että hän pystyisi paljon parempaankin.

 2. Verkkouutisissa on hänen videoitaan, mutta en jaksanut katsoa kuin yhden. Kontrasti on aivan valtava vaikkapa Postimeeslehden suoriin Sotastudio lähetyksiin, joita vetää parhaiten Ulla Länts. Ullan lähetyksissä on todellisia asiantuntijoita, joille Ulla esittää erittäin asiantuntevasti kysymyksiä. Sitäpaitsi Ulla on vanhalle miehelle myös silmäniloa. Ullan lähetykset ovat melko tarkasti 20 minuuttia pitkiä – juuri sopivan pituisia. Voi katsoa suorana, tai jälkikäteen.

 3. Olen sanonut tämän ennenkin. Feministit olivat oikealla asialla tuonne 1960-luvun loppupuolelle asti (siis länsimaissa) , he tavoittelivat tasa-arvoa. Silloin feminismi saavutti sen mitä ideologialla voidaan saavuttaa. Ideologia ei kuitenkaan noin vain lakkauta itse itseään. Tuli feministinen erilaisuusteoria (Ameristapa tietenkin), jonka tavoite on ollut naisten ylivalta. Tuolloin feminismistä tuli myös kulttuurimarxismin lippulaiva, jossa feminismi on vain työkalu kohti marxilaista utopiaa.

  (En ole vielä lukenut Sanna Ukkolan kirjoitusta, mutta jos entistä noudattaa, se on rautaa.)

  Filosofi Jukka Hankamäen mielestä, feminismi on maailman myrkyllisin ideologia. Hankamäki ei ole näkemyksineen yksin

 4. Luin Sanna Ukkolan kolumnin. Täyttä asiaa.

  Kirjailija Märta Tikkanen, feministi, ehdotti että sukupuolten välinen tasa-arvon määrittyisi näin: samat oikeudet, samat velvollisuudet. Akateemiset femakot eivät lämmenneet asialle.

  Suomessa miehet antoivat kolmantena maailmassa ja ensimmäisenä Euroopassa naisille äänioikeuden vuonna 1906 osana yleistä ja yhtäläistä äänioikeutta.
  Joskus olen ihmetellyt miksi.

 5. ”Suomessa miehet antoivat kolmantena maailmassa ja ensimmäisenä Euroopassa naisille äänioikeuden vuonna 1906 osana yleistä ja yhtäläistä äänioikeutta.
  Joskus olen ihmetellyt miksi.”

  😮 Et ole ainoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *