Sosiaalibarometri antaa kuvan miltä soteuudistus näyttää joidenkin ammattilaisten silmin.

Verkkouutisissa on tiivis artikkeli kolmessa osassa julkaistavasta sosiaalibarometristä, josta saa kuvan siitä miltä soteuudistus näyttää joukolle sotejohtajia ja sosiaalityöntekijöitä.

”Tuoreessa Sosiaalibarometrissä 2023 uudistuksen onnistumiseen luottaa vain 13 prosenttia sote-johtajista. Vielä vuonna 2021 noin joka neljäs sote-johtaja uskoi sote-uudistuksen parantavan henkilöstön saatavuutta…”

https://www.verkkouutiset.fi/a/sote-uudistuksen-lupaukset-kaatumassa-henkilostopulaan-ja-henkiloston-ahdinkoon/#fd5a3b1c

9 vastausta artikkeliin “Sosiaalibarometri antaa kuvan miltä soteuudistus näyttää joidenkin ammattilaisten silmin.”

 1. Äärimmäisen masentavaa tämä jälkiviisaus. Ehkä tarpeellista, mutta masentavaa. Eteenpäin tässä pitäisi mennä.

  Ja jos nämä kahden pääministerin palkkaa saavat pomot valittavat vielä vähänkin lisää niin on etäisesti mahdollista että alan polkemaan jalkaa. He määräsivät itselleen jättipalkan koska on isoja haasteita. No helvetti vieköön nyt, vastatkaa sitten haasteisiin ja tienatkaa ne jättipalkkanne!

  1. Kyuu, mikäli kyse olisikin jälkiviisaudesta, mutta kun ei ole.

   Kehitys on juuri sellainen kuin mistä varoiteltiin jo valmisteluvaiheessa, mutta kun ideologian uskottiin parantavan sairaat ja vaivaiset niin saatiin sitten tätä.

 2. Tiedettiin korjaustarpeet, mutta nyt on eri porukka kahmimassa vain itselleen.

  1. ”Tiedettiin korjaustarpeet, mutta nyt on eri porukka kahmimassa vain itselleen.”

   Meni kyllä taas yli ymmärrykseni, kuka kahmii ja mitä?

 3. Lähinnä haen sitä että emme korjaa ongelmaa sillä että haukumme virheiden tekijöitä. Toki joku voisi hakea Marinin korvausvastuuseen mutta pitäisi kiertää puolen maailman siideribileet että hänet saisi kiinni. Kun tämä ei kerran onnistu, parempi olisi vain todeta että tää pitää korjata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *