Tahatonta huumoria Ylen vaalitentissä.

Tahaton huumori on huumoria, jota ei ole tarkoitus esittää vaan se syntyy ikään kuin vahingossa ja hyvin usein se jää huomaamatta.

Ylen eilisessä vaalitentissä tahantonta huumoria tuotti Li Andersson yhdessä yleisön kanssa ja sama näkyi toistuvan Iltalehden vaaliraadissa.

Onhan se hienoa kun yleisö ”riehaantuu” osoittamaan suosiotaan ehdokkaalle,hänen tuomitessa Israelin toimet Gasassa.

Toki kun yleisö koostuu samoista Hamasin salarakkaista kuin ehdokas itse niin kyllä se väkisin saa suupielet ylös.

25 vastausta artikkeliin “Tahatonta huumoria Ylen vaalitentissä.”

 1. Veit Mika sanat suustani.
  Terroristien suojelu ja puolustaminen sai hurraa huudot aikaan vihervasemmistolaisessa katsomossa.

  1. Jep, hyvin suurella todennäköisyydellä samaa porukkaa kuin jotka osallistuivat antisemitismin ilosanoman julistukseen mielenosoituksissa.

   1. Yliopistot näyttävät olevan niitä pahimmasorttisia vasemmistolaisia paheen pesiä, jotka tulisi kitkeä juuriaan myöten sekoittamassa nuorisomme isänmaallisuutta vähän samaan malliin kuin ns.Taistolaiset 60-70 luvuilla.

 2. On täysin käsittämätöntä, että vihervassarit eivät tajua tukevansa barbaareja islamistimurhaajia. Tuo on aivan lainvastaista toimintaa!

 3. Israel on oikealla asialla taistellessaan olemassaolostaan mutta tuntuu että onnistuisi vähemmälläkin tuhoamisella ja tappamisella. Vasemmisto jyrkästi tuomitsee Israelin toimia, hieman ontoksi suhtautumisensa sotaan tekee että eivät samalla tuomitse Hamasin tekemiä raakuuksia, eivät kai edes mainitse niitä.

  1. Kuka vasemmistosta kannattaa Hamasia, ei kukaan. Kannattavat vai sitä, että tavalla tai toisella terrorismi puolin ja toisin sekä sota saataisiin päättymään ja ihmisille turvaa.

   1. Kyllä Heikki nyt olet aivopesty, kyllä tavallaan kannatta kun ei paheksu ja tuomitse Hamasin tekemiä raakuuksia, ei edes mainitse niitä

    1. Kyllähän kaikki sen tuomisevat poikkeuksetta. Mutta se ei estä sitä, että löytyisi joku ratkaisu asiaan.

     Eikä tämä ole mikään oikeiston- vasemmiston kiistakysymys. Enemmänkin uskontokuntien.
     Israelin pitää puolustaa itseään ja ajaa Hamas hevettiin.

   2. ”Kuka vasemmistosta kannattaa Hamasia, ei kukaan.”

    No huh huh….

    Et taida olla kovin hyvin perillä asiasta, eikä kyse ole edes mistään uudesta asiasta.

    1. Kaikkien hullujen punaisten pitää kannattaa Hamasia, Venäjää, P-Koreaa ja Venäjää koska punaisia

     1. Meilläpäin naisetkin ovat ihmisiä ja ruumiista puhutaan mieluummin kalmoina kuin raatoina jne.

  2. Aika selkeästi Andersson tuomitsi terroristijärjestön väkivallan; puhui itse asiassa sodan säännöistä sekä siviileihin kohdistuvan väkivallan tuomitsemisesta puolin ja toisin.

   Kun kyse on asymmetrisestä sodankäynnistä, jossa Israelin eksistenssiä ei voimasuhteita tasoittamaan pyrkivä terroristijärjestö tosiasiallisesti uhkaa Israelia valtiona, on ymmärrettävää tuomita kenties ylimitoitetun puolustautumisen nimissä tapahtuva lisäväkivalta, jonka Andersson totesi kohdistuneen pääosin naisiin ja lapsiin, sen jälkeen, kun häntä edeltävällä puheenvuorolla Essayah voivotteli israelilaisten miesten puolesta. Tästä johtuen yleisö taputti, koska Essayahin kristillis-konservatiivinen dogmaattisuus lemahtaa hänestä ulos kuin mätä kananmuna ilman, että täti sitä itse edes tiedostaa.

   Sama homma omassa perheessä edesmenneiden isovanhempieni kohdalla oli, että kun huoneeseen astui joku miessukupuolinen, niin naisten kuulumiset lakkasivat kiinnostamasta.
   Dogmaattisuus oli niin iskostunut heihin, ettei sille mitään mahtanut.

 4. Vaalitentin arvostelijatoimittajat painoivat Aaltolaa ja antoivat tasapaksun arvostelun kärkiryhmälle.

 5. ”Älylliset utopiankannattajat pitivät marxilaisista ajatuksista suuresti. Punaisten khmerien kauhujen keskeisiin suunnittelijoihin kuulunut Khieu Samphan valmistui tohtoriksi Sorbonnessa ennen ryhtymistään Kambodzan nimelliseksi johtajaksi 1970-luvun puolivälissä. Hän esitti vuonna 1959 kirjoitetussa väitöskirjassaan, että Kambodzan kaupungeissa tehty muiden kuin maanviljelijöiden työ oli tuottamatonta: pankkiirit, byrokraatit ja liikemiehet eivät hänen mukaansa parantaneet yhteiskuntaa millään tavalla. He vain loisivat yhteiskunnassa, jonka todellinen arvo tuotettiin maanviljelyksellä, pienyrityksillä ja käsitöillä. Samphanille tohtorin arvonimen myöntäneet ranskalaisintellektuellit suhtautuivat myötämielisesti hänen ajatuksiinsa. Hänelle tarjoutui Kambodzassa tilaisuus panna ajatukset käytäntöön (Minä: historia tietää punaisten khmerien ”aikaansaannokset”, verta, nälkää, kuolemaa).”

  Lainaus on Jordan B. Petesenin kirjasta ”12 Elämänohjetta” (2018), luvusta ”Älä häiritse rullalautailevia lapsia/ Postmodernismi ja Marxin pitkä käsi, sivu 367.

 6. Jotta kuka vassareista kannattaa Hamasia?

  Katsoen montako heidän aktiivia on ollut miekkareissa joissa heiluvat Hamasin liput, sanoisin että aika monta.

 7. Li Andersson ja kaikki punaiset juhlii kun juutalaisten päitä katkotaan, Urpilainen on myös näiden puolella kaikkine huivineen. Miettikää tälläisiä ”johtamaan” Suomea 😂

  1. Marko, älä muuta virka.

   Isänmaallisuus ja vähintäänkin jonkinasteinen kansallismielisyys tulisi olla korkealla presidentin arvomailmassa, mutta mainituille nuo ovat kirosanoja.

   EI JATKOON !

 8. Kovasti oli ala- arvoinen vaalitentti, ehdokkaat olivat, kuin karsinaan ajettuja lampaita. Kukaan ei oikeastaan uskaltanut sanoa oikeastaan mitään. No, siitä olivat samaa mieltä, että sota on edessä ihan lähivuosina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *