Tuli testattua pihagrillissä uusi makkaratuttavuus

Kivikylän juusto-jalapeno TUHTI -grillimakkara .

Valmistuksen aikana juusto ja rasva tirisivät makkarasta niin herkullisesti, että odotin siltä vähän enemmän sitten kun pääsin syömään.

Jalapeno ois saanut poltella vähän enemmän ja makkaran ” liha” oli a-luokan makkaroille tyypillistä, eli hiukkasen karvasta, verrattuna b- luokan makkaroiden maukkauteen.

Annan pisteet 3,5/5

Tällä kertaa snelmannin bratwurst voitti tuon, kun grillasin sitäkin samalla. Sille annan 4/5. Ainoa miinus että paketissa vain 4 ohutta bratwurstia, niin sitä olisi pitänyt ostaa 2 pakettia.

Ensi viikolla ajattelin käydä keskustassa eesti-marketissa katsomassa millaisia virolaisia makkaroita sieltä saa.

6 vastausta artikkeliin “Tuli testattua pihagrillissä uusi makkaratuttavuus”

  1. Miksi muuten pitää tehdä kalasta makkara? En osaa käsittää.
    Makkara mielestäni lienee vain makkaraa mutta kala on laadukas erlintarvikeraaka-aine.
    En ostaisi vahingossakaan jotain kalamakkaraa.
    Kala on hieno elintarvike ja herkkä pilaantumaan, makkarassa siihen
    joutunee väkisinkin sisällyttämään haitallisia lisäaineita maun ja säilyvyyden parantamiseksi.

  2. Kivikylän tuotteet herättävät kunnioitusta näin keskimäärin. Hullulenkki ja Kivikylän (sen kylän) myymälät ovat myös kivoja välietappeja tien päällä.

  3. Itse ostan liidelistä alkuperä braatvurstia muut ei minulle kelpaa

    Kalan syön kalana siitä kun saa monia eri versioita terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *