Jos et töitä tee, niin ei pidä sinun syömänkään.

Vihersosialistit puhuvat että tämä on Purran hallitus, että Kokoomus ja Orpo ovat  perussuomalaisten panttivankina.

Mutta kyllä tämä on Orpo I.nen ja niinhän sitä sanotaan ja pitää nytkin paikkansa, että menestyvän miehen takana seisoo aina voimakas nainen ( Purra )

Kyllä vakka kantensa valitsee ja jos Orpo olisi valinnut toisin, eli ottanut kannekseen sosialistin, niin ei liene maailmassa ainoatakaan kolkaa, jossa valtion rahakirstun vartijana olisi sosialisti tuottanut muuta kuin kurjuutta kansalle, kun omat taskut ovat sitävastoin täyttyneet.

Viime hallituskaudella vasemmisto valitsi vakakseen kepun ja Saarikon ja jos nyt joku kykenee minulle sanomaan että mikä erotti sosialistit ja kepun toisistaan, niin ei mikään muu kuin ja sana.

Täytyy vain toivoa, että kyllä kansa tietää ja toivottavasti myös muistaa kolmen vuoden kuluttua, että palaaminen siihen mihin Marin lopetti, jätti kuin koira paskansa muiden siivottavaksi.

Se työ minkä Orpon hallitus nyt tekee hyvinvointivaltion pelastamiseksi valuu hukkaan kuin vesi hanhen selästä siinä vaiheessa, kun punain viiva ( viima ) julistetaan vaalien voittajaksi.

Ja jos nyt hallitus  vuoden vallassa oltuaan lähtee peloissaan jakelemaan velaksi ostettuja porkkanoita kansalle kepin sijaan, niin sen jälkeen tulevat sukupolvet kiittävät entistäkin raskaamasta velkakuormasta repussaan.

Niin pitkään kun Suomessa voi terve työikäinen ihminen elää säällistä elämää, vaikka hän ei laittaisi tikkua ristiin koko elämänsä aikana verojen tuottajana, ainoastaan kuluttajana, niin yhtä pitkään voidaan sanoa, että hyvinvointivaltion sijaan elämme moraalisessa rappiossa, sillä kun moraali katoaa, niin samalla ovenavauksella lentää ovesta myös taloudellinen turva.

Hyvin menee mutta menköön…… kunhan pidetään siniristi liput salossa sateenkaarilippujen sijaan.

9 vastausta artikkeliin “Jos et töitä tee, niin ei pidä sinun syömänkään.”

 1. Kun esim. Orpo ja Adlercreutz sanovat, että Rydman ei voisi toimia heidän puolueensa ministerinä.
  No, minä sanon että eivät Orpo ja Adlercreutz myöskään voi toimia perussuomalaisten ministerinä, hehän eivät ole persuja.
  Itsestään selvä asia.

  1. Eva B. , tuo kiinni ruostunut tuuliviiri yllä aitan katon, ei ainakaan mahtuisi PS -puolueeseen.

   On meinaten ollut järkkäämässä satoja todellisia groomaajia rajojen tälle puolen.

 2. Nyt näköjään toimii, jotenkin. Aamupäivällä ei sitten millään, joten kerkesin kyllästyä.

 3. Nythän tästä tulikin hauska, kun heitti ihan eri blogiin mitä tarkoitin. Hauskojahan nämä Arvinkin kirjoitelmat.

 4. Aivan aluksi pitää ,muistaa kuka suurimman osan työttömiä tekee harva sen aiheuttaa itse

  Toki niitäkin on mutta suurelta osin se porukka on pieni osa terv tepivaari

  1. Eurotus on merkittävä työttömyyden aiheuttaja.

   Siitä varoitettiin jo ennakolta. Mutta ehkä kansainväliset suuryritykset, joilla ei ole huolta kansantaloudesta, painostivat Lipposta ja Niinistöä tekemään loikan tuntemattomaan.

   Kansainväliset suuryritykset ovat toivoneet Ruotsinkin eurottamista.

   Toki Maukka ja Esko Aho olivat järkänneet paljon aiemmin eurotusvarauksen. Mutta ei kai sitä olisi pitänyt vielä nytkään toteuttaa.

   1. Suomi menetti pääosan suvereniteetistaan vuonna 95 EU.hun liittymisen myötä ja lopullisesti se meni ensin euron ja sitten sotilasliittoon liittyessämme.

   2. No se valuutta ei ole ketään irtisanonut ne irtisanomiset on tehnyt työnantajat on toki niitäkin jotka on irtisanottu omista torveilustaan

    Joista suurin syy on tainnut olla alkoholi terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *