Sdp lupaa sirkushuveille jatkumoa, vaikka jäljellä ei ole kuin tuulen huuhtoma perse.

Luin tuossa taannoin yhden tutkimuksen, jossa sanottiin noin 25% Suomalaisista uskovan horoskooppeihin.

Mutta rinnasteisesti sanoen, niin sama 25% uskoo myös Gallupin mukaan demareiden nykypolitiikkaan, jossa kirjoitetaan ja puhutaan sitä mitä ihmiset haluavat kuulla, totuuden kanssa sillä ei ole mitään tekemistä.

Rauhaa, rahaa ja rakkautta demarit lupaavat kaikille ja ikävät asiat loistavat poissaolollaan ja johtoajatuksena heidän vaihtoehdoissaan tuntuu olevan mottona että,  ajetaan me poijaat kyydillä, kyllä valtio kyydin maksaa, sillä eihän se ole keneltäkään pois, valtion piikkiin voi sirkustella ilman huolta huomisesta.

Lienee demareiden puoluetoimistosta annetun potkut kaikille, jotka ovat uskoneet valtiontalouden virkamiesten totuuteen ja tilalle on palkattu astrologit höynäyttämään kansaa, sillä eihän kansalaiset halua kuunnella mitään vyön kiristyksistä, sillä ei vaaleja voiteta.

Herra varjele Suomen kansaa enään koskaan jotumasta vasemmistolaisten silmänkääntäjä poppamiesten johdettavaksi.

14 vastausta artikkeliin “Sdp lupaa sirkushuveille jatkumoa, vaikka jäljellä ei ole kuin tuulen huuhtoma perse.”

 1. Kehoitan kaikkia jotka horoskooppeihin ja demareihin uskovat, katselemaan ja kuuntelemaan tänään eduskunnassa klo 14 Valtiovarainministeri Riikka Purran madonluvut valtiontalouden tilasta, siinä sanotaan ruma sanan niin kun se on, se sattuu, mutta joskus totuus tekee kipeää.

  1. Niilo,- Sdp = kolmanneksi suurin eduskuntapuolue, se on fakta, ei horoskooppi eikä mielipide.

 2. Purra ja apupoika Orpo ovat sotkeneet Suomen, jopa kohtuullisessa velkataakassa olleen, hyvässä työllisyystilanteessa olleet työmarkkinat ja suomalaisten uskon tulevaisuuteen täydellisesti vain omalla kokemattomuudellaan, putkinäköpolitiikallaan ja impivaaralaisuudellaan.
  Leikkaukset VVM:viimeisen arvion mukaan vievät lisää jopa 0, 5 mrd verotuloja. Lisäksi hyvätuloisten veronalennukset. Porsaanreikiä kukaan ei kukaan tuki. Työllisyyden romuttuminen vain Satiais-politiikalla.
  Kilpailuttamisen estäminen.

  Muuten Tampereella sote ja Pirha toimivat hyvin. Todettu on !
  Viimeksi Lyly vaatii heti kilpailuttamista, kun rakentaminen ja materiaalit ovat halpaa. Orpo/Purra ei osaa.
  Tämä hallitus on tuhonnut kaiken, ihan kaiken ja etsii pakopaikkaa syyttämällä kaikkia meitä muita omasta hulluudestaan.
  Persut menevät oikein saunaan piikkivihdan kanssa itseään hakkaanaan verille ja naattimaan; purraaa, hurraa, uraaa !

 3. … lisää persujen hulluutta, jolle jo kokoomus ja kommunistitkin häviää:
  US/

  Ensiksi, Björn Wahlroos on taistolainen, koska kaikki noin viisikymmentä vuotta sitten taistolaisuuteen hurahtaneet ovat edelleen taistolaisia perussuomalaisille.

  Björn Wahlroos kehuu perussuomalaisia: ”Timo Soinin vasemmistopopulismin jälkeen osa perussuomalaisten johdosta on tänään intellektuelleinta suomalaista poliittista johtoa.”

  En koskaan pitänyt Soinia vasemmistolaisena, vaan oikeistolaisena ja puritaanisena peruskatolilaisena.

  Mutta siinä olen samaa mieltä Wahlroosin kanssa, että superrikkaiden palatseista katsottuna perussuomalaisten johdossa on tänään intellektuelleinta suomalaista poliittista johtoa, kuten kaikki perusministerit. He ajavat tinkimättömästi superrikkaiden etuja.

  Wahlroos jatkaa: ”Näitä slaavilaisen filologian tutkijoita ei hirveän paljon muualla ole ja tietenkin Jussi Halla-aho ei ole ainoa henkilö, johon viittaan.”

  Wahlroosin kehut ovat kuin kesäteatterin komiikasta: ”Itse asiassa vähimmilläänkin minä sanoisin, että perussuomalaisten johto on erittäin raikas tuuli ummehtuneessa suomalaisessa poliittisessa debattihuoneessa.”

  Jep, Wahlroosin profetia on mennyt pahasti pieleen puolessa vuodessa. Herää kysymys, miten Wahlroos on voinut rikastua?

  Supliikilla ja isänsä statuksella.

  Mandatum hyötyi 90-luvun lamasta ja teki perustajastaan rikkaan

  Yhteiskunnan yläluokalle lahjoittamat jättimäiset sosiaalituet mahdollistivat Wahlroosin superrikkauden.

  Muistan edelleen Mandatum koplauksen. Kun alimmat sosiaaliluokat kärsivät, yläluokka rikastui veronmaksajien rahoilla Suomi -nimisessä ankkalammikossa.

  Elämme jälleen aikaa, jolloin uudet wahlroosit rikastuvat Riikka Purran intellektuellisen leikkauspolitiikan johdosta.

  En tunne Suomen poliittisesta historiasta toista ministeriä, joka Purran tavoin uutteran häpeämättömästi kasvattaisi rikkauden varallisuutta ja yhtä julmasti saksiaan mainostaen leikkaa niiltä, joilla on vähiten ja jotka
  vähiten pystyvät puolustamaan oikeuttaan arvokkaaseen elämään.

  1. Näyttää jo puolueettomat politiikan tutkijatkin tulleen samalla kannalle kuin mitä itsekkin olen ollut jo hallitusohjelman hyväksymisestä lähtien, että todennäköisesti vasemmiston oppositiotaipaleesta tulee pitkä kuin ”nälkävuosi”. Ja vaikka sdp olisikin seuraavien eduskuntavaalien jälkeen suurin puolue, niin näillä näytöillä ja tällä politiikallaan he eivät saa taakseen tarvittavaa enemmistöä eduskunnasta ja vain muut horoskooppeihin uskovat vihreät ja vasemmistoliitti ryyditettynä Ruotsalaisilla haluavat elää pilvilinnoissaan.

   1. Miksi meidän pitää kuunnella jotain osasmatonta vvm purraa selittämässä omia sotkujaan. Selvittäkööt itse soppansa. Me emme ole sitä aiheuttaneet.

    1. Kyllä sattui nyt Suomella käyneen hyvä herraonni, kun äänestivät Orpon ja Purran kuskin paikalle, sillä Marinin hallituksen politiikka muistutti jo näytelmää ja performarssia ”Hullun miehen/naisen päiväkirjasta”.

 4. Kim II- Purra:

  Perussuomalaiset puolueesta erotettu laajasti arvostettu europarlamentaarikko Teuvo Hakkarainen arvostelee tiedotusvälineelle antamassaan haastattelussa rajusti entisen puolueensa nykyisiä toimintalinjauksia :

  ”– Perussuomalaisista on tullut puoluejohdon kumileimasin. Puoluejohto tekee itselleen hyväksi katsomia päätöksiä, joista on heille etua, ei puolueelle. Puoluejohto ei kuuntele kenttää enää yhtään. Itä on lännessä ja oikea käsi ei tiedä mitä vasen tekee. Puoluejohto on ottanut samanlaisen roolin kuin Pohjois-Koreassa tai Venäjällä: puoluehallitus ei uskalla haastaa puoluejohtoa erottamisen pelossa”
  PS:n historiallinen kehitys osoittaa populististen voimien vääjäämättömään suuntautumisen autoritäärisyyteen – valta keskittyy ennen pitkää puolueen eliitille, joka yksinvaltaisesti pyrkii määräämään puolueen linjauksista säilyttääkseen omat hillotolppansa. Eliitille puolueen hoviväki puhumattakaan puolueen ulkopuolisesta kansasta ovat ainoastaan hallintoalamaisia. / US

  1. Kyllä näyttää Hakkaraisesta tulleen Soinin ohella heti ”salonkikelpoinen” median silmissä sen jälkeen, kun saivat potkut ja kalossinkuvan sinne minne ei aurinkokaan paista.

 5. Että sirkushuveja.

  Mites se sanonta menikään. Älä moiti sirkuspellejä siitä että käyttäytyvät kuin sirkuspellet – sen sijaan kysy itseltäsi, miksi haluat jatkuvasti käydä sirkuksessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *