Vasemmisto riehuu, kun Purra otti tikkarin heidän suusta.

On se poijaat Suomessa melkoista vasemmistoterroria mitä nyt ollaan vuosi saatu seurata eduskunnassa ja eduskunnan ulkopuolella.  Itse olen sitä nimittänyt sirkukseksi, jossa vasemmistopellet yrittävät koomikon kyyneleillään vakuuttaa kansalle, että ne eivät ole krokotiilin kyyneleitä, vaan tulevat kyllä ihan siitä vasemmasta lasisilmästä, jossa joskus on pieni inhimillisyyskin pilkahtanut..

Sirkuksen ohella Arkadianmäki toimii myös toverituomio istuimena, jossa perussuomalaisista halutaan tehdä ennakkotapaus ja tuomita heidät julkiseen kivitykseen, kun kieltäytyivät kantamasta vasemmistolaisten ihmisoikeus jihadistien itsemurhapommia vyöllään.

On se poijaat hurjaa, kun vasemmisto huutaa oikeusvaltion perään ja ottaa kuitenkin itse oikeudenjakajan roolin eduskunnassa tuomioistuimilta.

Olettaisin kyllä, että tolkun kansalaiset eivät tähän vasemmiston toverituomioistuimiin ja sirkuksiin suhtaudu muuten kuin vasemmiston epätoivona saada tyhjäkin  tynnyri  kuulostamaan täydeltä.

Ja kyllä nyt vasemmiston hyeenalaumat joutuvat persuveren sijaan tyytymään siihen vereen,  joka tulee heidän omista ikenistään.

Tätä vasemmiston politikointia seurattuani nyt tämä kulunut vuosi, niin kyllä tämän kansan suurin turvallis/taloudellis/moraalinen uhka istuu eduskunnan keskeltä vasemmalle katsottuna, sillä he ovat nyt itsensä ruoskineen sellaiseen hurmostilaan ja transsiin, että rehelliset, lakeja noudattavat kansalaiset tietävät suojautua vasemmistolaista kulkutautia vastaan korvakuulokkein ja katselemaan maailmaa sinivalkoisten lasien kautta.

 

10 vastausta artikkeliin “Vasemmisto riehuu, kun Purra otti tikkarin heidän suusta.”

 1. Kauhusta kankeat persut
  kuolinkamppailussaan.

  Koko valtakunnan lehdistö ja päämediat arvostelevat historiallisen ankarasti persujen panttivanki Orpoa ala-arvoisesta poliittisesta teatteista. Jopa kaikki kokoomuksen äänenkannattajat !
  Kohta Suomelle nauraa taas koko EU ja maailma ! On aikoihin eletty.

  1. Minä taas näin Orpon osoittavan suoraselkäisyyttä sanoessaan, että eduskunnassa ei ole sen paremmin äärioikeistolaisia kuin äärivasemmistolaisiakaan puolueita eikä kansanedustajia.
   Eihän pääministeri voi vasemmiston vaateesta siirtyä huutoäänestyksiin demokratian sijaan.

  2. Hessu on oikeassa. Sabotöörit voivat saada paljon pahaa aikaan. Onneksi kapinakokous käytti harvinaista kieltämme.

 2. Se rätkytys vaan oikeasti kuuluu opposition työn kuvaan samaa oppositio tekee aina kun ei ole vallassa

  Ja Suomen kansa tuonkin eduskunnan itse valitsi oli sitten demokraattinen tai ei terv tepivaari

  1. Ensin vasemmistopuolueiden haarakonttori, eli AY yritti ottaa itselleen sen vallan mikä eduskunnalla on perustuslaissamme määrätty ja nyt vasemmisto eduskunnassa vaatii oikeuslaitoksen mandaattia itselleen, kun tuomioit ei noudattele heidän aatettaan.

 3. Ei päivää ilman marxilaisten itkuraivaria. Hallitus on ollut toiminnassa vähän yli vuoden eikä sitä ole saatu kaadettua, vaikka HS ja Yle ovat avittaneet oppositiota parhaansa mukaan!
  Vaikka oppositio on huutanut rasismia naama punaisensa, hallitus on kylmän rauhallisesti ottanut ay-mafialta luulot pois eikä Petteri Orpo suostunut Wille Rydmanin oikeusmurhaan, vaikka HS ja oppositio panivat parastaan kunnon stalinistiseen tyyliin!
  Uuskommunisteja ketuttaa niin että kupla on otsassa ja korporaatiokettu on vetäytynyt korvat luimussa takavasemmalle.😉

 4. Kouvolan ”vasemmistoko” se huutaa kun Purra aikoo viedä sairaalan yöpäivystyksen 80 000 ihmisen alueelta ja pakottaa kiireelliset tapaukset ambulanssikyytiin Kotkaan vilkkaasti liikennöityä maantietä pitkin rekkojen sekaan?

  On siinä Perussuomalaisten ja Kokoomuksen kouvolalaisilla edustajilla selttämistä, että tässä teille ”palkka” kun olette kannattaneet meitä ja meidän puolueita. Edes säästöä ei synny kun ambulansseja pitää hankkia lisää ja pitää valmiudessa. Tai ehkä infarktipotilaat laitetaan Onnibussilla niin menee vaan pari euroa suuntaansa ja senhän potilas voi maksaa itse.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *