Vasemmiston mailmanparannus antaa Suomalaisille kuoleman suudelmaa.

Aika pitkään politiikkaa seuranneena olen viime aikoina erityisesti pannut merkille eduskunnassa ja poliitikkojen debatissa yleensäkkin, että varsinkin vasemmalta, tai sanoisinko aina vasemmalta löytyy yksi ”sanahirviö”, joka kumoaa voimallaan  KAIKKI  järjelliset ja tolkulliset sekä tutkimusperäiset väitteet jota erityisesti kansallismielisesti ajattelevat esittävät.

Se =  IHMISOIKEUDET

Tämä  sanahirviö  jakamattomuuksineen ja luovuttamattomuuksineen raiskaa suomineitoa joka päivä eduskunnassa ja tavallinen tallaaja saa olla arjessaan koko ajan varpaillaan, ettei kenenkään ihmisoikeuksia vaan tule loukanneeksi tietämättään.

Kyllä me Suomessa osataan elää ilman vasemmiston jatkuvaa moralisointia ihmisoikeuksista, ollaan osattu jo satoja vuosia, joten pareet olisi vasemmistonkin mennä huutamaan ihmisoikeuksiensa profetiaa niihin maihin, jossa vääräuskoiset kivitetään ja tuomitaan roviolle.

Tälläkin hetkellä ne, jotka vaativat Suomeen tulijoilta ja otetuilta elämistä maassa maan tavalla, niin heidät vasemmisto luokittelee rasisteiksi ja ihmishirviöiksi ja  vaaditaan yhteiskunnallista koskemattomuussuojaa niille, jotka uskossaan pyyhkivät ihmisoikeuspykäliin  perseensä.

Kyllä vasemmiston on turhaa täällä Suomessa ja suomalaisille opettaa lintukoiraa uimaan, menköön hyväntahdonlähettiläisiksi vaikka sellaisiin maihin jossa sharia lakeja kumaretaan pyllistäen vuoroin Mekkaan ja Medinaan, niin melko varmuudella voin sanoa, että päätään lyhyempänä palaa jos palaa kotimaahan tekemään ilolla perussuomalaista politiikkaa.

24 vastausta artikkeliin “Vasemmiston mailmanparannus antaa Suomalaisille kuoleman suudelmaa.”

 1. No ihmekö tuo jokapäiväinen kauhu, kun persujen perskarvat käryää ja, kun kannatus syöksyy rotkoon.
  On tuo älykkäämpi vasen käsi kumma peikko oikealle.
  Ei trapetsitaiteilijakaan selviä ilman molempia. Sellaista sen politiikankin pitäisi olla.

  1. Hyvään maaperään näkyy eräälle vasemmiston isänmaavastainen siemen pudonneen.

   1. Suurin uhka Suomen sisäiselle turvallisuudelle ja myös ulkoiselle ( itä raja ) ovat nämä vasemmiston ihmisoikeusvouhkaajat ja nyt kun perussuomalainen sisäministeri tekee toimia, ettemme ajautuisi samaan sisällissotaa mitä Ruotsi edustaa, niin hän on pirusta seuraava….ylöspäin.

 2. Politiikka on ihmeellistä ja suurin ihme on että jotkut uskovat omaan politiikkaansa kuin pässi sarviinsa.

  1. Paljon mainostetaan tekoälyn valtaavan maan, mutta näiltä aivopestyiltä Jumala Suomea suojelkoon.

 3. Arvi; niinköhän tuo vasemmistolaisuus edustanee isänmaavastaisuutta. Koko sanahirviö, isänmaallisuus, en sitä oikein sellaisenaan nielaisisi. Isänmaallisuuden lipun kantaminen on takavuosina jopa ilmennyt melkoisina hirmutekoina; mm Mäntsälän kapina, hyökkäykset naapurivaltion puolelle 20-30 luvuilla, veritöitä, suomen lailliseen presidenttiin kohdistettuina laittomuuksina, kyydityksinä, jopa vallankumousyrityksinä,
  Olen syntynyt Suomessa, asun Suomessa, siis koen nuo kaksi seikkaa yhdistettynä olevani mielestäni suomalainen.
  Meitä suomalaisia on sellaisiakin, joilla ei toteutune tuo kaksinaisuus yhdistettynä, ilmenee ehkä vain suomalaisuus ja hyvä tietenkin sekin, niinkin.
  Kyllä Suomessa tarvitaan jopa politiikassakin erilaisia näkemyksiä, kuten mielestäni kaikkialla maailmassa. Tuomitsemalla sellaisenaan erilainen ja eritasoinen näkemys asioista, saadaan mielestäni aikaan jopa rakentavaa keskustelua, mielipiteiden vaihtoa jne. Tälläkin alustalla.

 4. Hyvää pohdintaa kalle, mutta miksi me emme voi olla tyytyväisiä sitä mitä olemme saavuttaneet vaikka ne eivät kaikilta osin kestäisikkään päivänvaloa ja olla ylpeitä suomalaisuudestamme, vaan se halutaan tuhota ”vieraslajeilla”, jonka lausuminenkin jo johtaa käräjätupaan.

 5. Niilo 21.05.2024 07:43: Juuri näin olisin mielestäni tuon puoluepoliittisen seikan ylikorostamisen näkevinäni.
  Ylläolevalla en tarkoittane mitenkään pelkästään Arvia, samankaltaista esiintyy saman puolueen riveistä muutamalla muullakin blogistilla; valitettavasti. Voisin jopa sanoa; ylikorostunut oman puolueen keskustelijan päälle rakentunut ylivoimainen; puoluepoliittinen yliälykkyyden viitta, kanssakeskustelijoiden aliarvostus, kannssakeskustelijoiden henkilöönkäyvä mollaus yms, mielestäni tuomittavaa, ala-arvoista ja keskustelua madaltavaa, jopa keskustelun tyrehdyttävää ja vääristävää.
  Arvo toisen mielipiteelle, nstaa omankin mielipiteen arvoa, ainakin vähintäänkin jossain määrin.

 6. Varmasti kalle meitä voidaan syyttää isänmaafundamentaalisiksi, mutta se on syntynyt siitä, kun meidät on haluttu ja halutaan yhä vasemmistopuolueiden taholta vaijentaa ”kuoliaaksi” siihen heidän taikasanaansa ihmisoikeuksiin vedoten.

  1. ……vastavoima synnyttää aina vastavoiman ja nyt on käynyt niin, että isänmaallisen tyhjiön on täyttänyt perussuomalaiset.

   1. … jo on tuo aivopesu pessyt persujen korvienvälin vitivalkoiseksi ja mustat lasit päälle.
    Ei ole sinivalkoisuudesta tietoakaan.
    Putinin sirppi ja vasara tekee persuille tilaa ja väyllää sekoittaa Suomi. Oikeat isänmaaaliset se kiertävät nuo polut kaukaa.

    1. Mielenkiintoinen kommenttikuvio; kaksi keskustelijaa, toinen vahvasti puoluekyllästeinen ja toista en oikein osaa luonnehtia samoin, kommenteissaan käyttivät termiä ”isänmaallisuus”, tosin eri ilmaisuin,. Kirjoittelin mielipiteeni, tänään 07:54 ja edelleenkin mielipiteeni ko termistä lienee kuten kirjoitinkin ja ehkä jokin kolmas kommentoija luonnehtisi minua jopa epäisänmaalliseksi. No, sitä ehkä lienenkin, kyseisen termin tiimoilta ajatellen. Perustelinkin asiaa termin suhteen parhaan kykyni mukaisesti.
     Sanoisin, termi isänmaallinen ei liene kaikkei helpoin käytettäväksi noin vaan, siksi suhteeni termiin on kuten kirjoitinkin.

  2. Mitenkäs Arvi olisikaan, jos edes hieman arvostaisimme ehkä jopa vasemmistolaisuuttakin; ei se vasemmistolaisuus mielestäni mitenkään vain ja ainoastaan tuomittava asiakokonaisuus liene.
   Puoluepolitiikka lienee melko haastava alue saada rakentavaa keskustelua aikaiseksi mutta mielstäni pitänee ehkä joskus edes yrittää.

   1. kalle,- Miten voi tehdä yhteistyötä tahon kanssa, joka kieltäytyy kaikesta yhteistyöstä.

    1. Olisikohan Arvi asia ehkä noin kuten ilmaiset. Olisikohan mahdollista ehkä tuo kaikesta kieltäytyminen olisi ilmaistavissa toisinkin?

     1. Minä en parempaa termiä tähän kalle keksi ja Edellinen pääministeri sen yhteistyökykynsä jo hyvin lanseerasi ennen vaaleja, perussuomalaiset eivät ole kieltäytyneet mistään yhteistyöstä muiden puolueiden kanssa, joten kyllä sen ajatushautoman lähtöpiste on vasemmiston ”sylttytehtaassa synnytetty.

      1. Puoluepolitiikkaanhan tämä sitten Arvin ilmaisuin kääntyi.
       Miten olisikaan keskustelu ilman poliittista sävytystä, mielestäni siihenkin olet joskus osoittanut pystyväsi.

       1. Miksi minä en kalle kirjoittaisi tästä puoluepoliittisesti, kun se nyt kuitenkin joka solullaan sitä on.
        Kyllä minä voin tunnustaa ”väriä” ja vaikka tiedänkin että eräät minut leimaavat mitään ymmärtämättömäksi idiootiksi, niin oma kotikasvatukseni kuitenkin kieltää minun käyttävän sitä ilmaisua muista blogisteista, vaikka niin hengessäni ajattelisinkin.

 7. Miksi muuten et poliittisesti värittyneesti saisi ajatuksiasi kirjoittaa, kaillehan tämä alusta lienee avoin.
  Politiikasta huolimatta, olen arvostanut tapaasi ilmaista ajatuksesi toisia nimittelemättä, syyttelemättä ja tavallasi muita leimaamatta, olla jopa täysin eri mieltä.
  Arvostan.

  1. kalle,- kun joka päivä saan blogin kirjoittaessani kuulla eräiltä tahoilta olevani rasisti persu ja putinisti, niin vähemmästäkin sitä hiekka joskus loppuu tiimalasista. Sinun tavassasi tuoda mielipiteesi julki on meillä kaikilla peiliin katsomisen paikka. 👍

   1. Arvi

    Talkkuna-aivoinen vasuristo on loukannut ihmisoikeuksiasi yrittämällä saada sinut hermoromahduksen partaalle ääliömäisellä mölötyksellään.

    Onko millään enää mitään väliä, minä vai kysyn.

    1. Tähän M Savikiven kommenttiin en mitenkään pystyisi vastaamaan kuten Arville vastasin … joten olkoon sitten näin.

     1. Tässä Savikiven ”aivomyrskyssä” on kysymys vain Savikiven dopmamiinimyrskystä, jonka seurauksena on taas kohta pitkä hiljaisuus ja masennus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *