Trump ei pääse huorissa käytyään poikansa valmistujaisiin…

Trump saa maksaa huorissa käyntiään kovalla kädellä. Ei pääse nyt poikansa valmistujaisiin. Eric Trump nilittää ja itkee siitä Trumpin omalla sosiaalisen median tilillä. Huvittavinta on kun Trump köyri huoraa hotellihuoneessa niin samaan aikaan juuri tätä hänen Barron poikaa Melania vaimonsa hoiti kotona.

Lisäsin tähän kuorsaavan Sleepy Donin eilisestä oikeudenkäynnistä, lähde ohessa, pienin maustein. Kuuntele :

Karma is a Bitch! 😂💦

 

 

4 vastausta artikkeliin “Trump ei pääse huorissa käytyään poikansa valmistujaisiin…”

 1. Sanoisivatkohan nämä samaa myös Navalvyille, että olisit vaan noudattanut lakia.

 2. Eilen trump laittoi somepäivityksiä joissa herjattiin tuomaria henkilökohtaisesti – kesken oikeudenkäynnin.

  Mutta ei se mitään, show jatkuu!

  1. Show tosiaan, eikös tätä jatku sen 6-8 viikkoa 😅

   Taatto järjesti itse itselleen ongelmia.

 3. Odottelen mielenkiinnolla mitä tuleman pitää.

  Koko juttuhan liittyy sinällään laillisen NDA:n (Non Disclosure Agreement) eli salassapitosopimuksen maksuihin. Trumpia syytetään maksuihin liittyvästä kirjanpitorikkomuksesta (misdemeanor), jonka vanhentumisaika (statute of limitations) New Yorkissa on 5 vuotta. Rikkomus tapahtui vuonna 2016, mutta syyttäjä Alvin Bragg ilmoitti syytteiden nostosta vasta marraskuussa 2022, jolloin tuo rikkomuksen vanhentumisaika oli jo mennyt umpeen.

  Syytteessä Bragg esittää, että Trump on kirjanpitorikkomuksella peitellyt toista rikosta, mikä nostaisi vanhentumisajan 10 vuoteen, eikä rikkomus siten olis vanhentunut. Bragg ei kuitenkaan ole nimennyt, mitä rikosoikeudellista rikosta kirjanpitorikkomuksella olisi peitelty. Verottaja (IRS, Internal Revenue Service) on jo aiemmin todennut, ettei Trump ole maksuissa syyllistynyt veronkiertoon, eikä myöskään vaalirahoitusrikoksia tutkiva vaalikomissio (FEC, Federal Election Comittee) löytänyt maksuista vaalirahoitusrikosta. Ainoa tiedossa oleva rikos, jota maksuilla yritettiin peitellä oli aviorikos, mutta se on siviiliasia, eikä kuulu rikosoikeuden piiriin. Onkin jännä nähdä, millaista rikosta Bragg katsoo Trumpin maksuilla pyrkineen peitelemään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *