Naisviha ei tappanut nuorta tyttöä Valkeakoskella, eikä liukas keli aiheuta kolareita.

On todella vastenmielistä se miten törkeän henkirikoksen uhriksi joutuneen nuoren tytön kuolemalla ratsastetaan kaiken maailmaan naisjärjestöjen asiantuntijoiden toimesta.

En minkä helvetin kiven alta ryömii ihminen toteamaan, että jos tyttö olisi kohdannut metsässä karhun, hän olisi vielä elossa.

Entä mitä liikkuu ihmisen päässä, jonka mukaan nyt kaikkien miesten ja poikien pitää pysähtyä ja mielellään pyytää olemassaoloaan anteeksi.

Ei pidä.

Tyttö ei kohdannut metsässä karhua vaan epäsosiaaliseen persoonallisuushäiriö luokkaan kuuluvan henkilön, luultavasti joko psykopaatin tai sosiopaatin, tuntematta taustoja on mahdoton arvioida tarkemmin.

Kyseinen henkilö tappoi nuoren tytön, ei naisviha, mutta onneksi tämä ei tarkoita, että henkilö ei olisi vastuussa teostaan.

Yllätys olisi mikäli tapauksessa ei tulisi mielentilatutkintaa, mutta yhtä suuri yllätys olisi jos sen seurauksena todettaisiin syyntaakeettomaksi tai edes varttihulluksi.

P.s. liukas keli ei aiheuta kolareita vaan kuljettaja ja liian suuri tilannenopeus.

11 vastausta artikkeliin “Naisviha ei tappanut nuorta tyttöä Valkeakoskella, eikä liukas keli aiheuta kolareita.”

 1. Siinä tuo yleistys pätee että mies joka satuttaa naista ei ole mies vaan pelkkä paskiainen. Mutta se että kukaan muu kuin rikollinen olisi syyllinen on törkeää niin monella tapaa että huh.

 2. Olen kanssasi täysin samaa mieltä, kaikkeen on näiden aasintuntijoiden löydettävä syy ja mieluimmin juuri naisvihasta.
  Mielestäni pääasiassa syy on nyky-yhteiskunnassa, jossa mikään perinteinen normaalius ei voi olla normaalia, vaan kaikkeen on pakko keksiä jotain uutta, kuten, että: mm. sukupuolia ei olekkaan vain mies ja nainen, vaan niitä onkin monia ja jokainen voi kulloisenkin mielitekonsa mukaan valita minkä tahansa niistä!?
  Tällaista on pakko opettaa kouluissakin jokaiselle pienokaiselle, jotka ovat varmasti sekaisin ja vielä enemmän sekoavat, Ei ole ihme, että mielenterveys on lujilla, eikä millään ole väliä, voin tehdä, mitä haluan, tai vaikka en haluaisikaan!
  Joudun lusimaan, mutta mitä sen on väliä, täysihoito, asunto, ruoka, eikä ole pakko painaa töitä niska limassa ja aina on mukavia, saman mielisiä kavereita paikalla.

 3. Keskimäärin mies tarvitsee tiettyjä asioita pitääkseen vintin kasassa ja nainen keskimäärin toisenlaisia asioita. Nämä eivät ole ehdottomuuksia, mutta jo sadan vuoden ajan tutkittuja ja tunnettuja psykologian eri haarojen osaamisten tuloksia. Tämän pohjalta pitäisi vastakin luoda toiminta päiväkodeista alkaen.

  Se, että joku kokee olevansa muuta kuin perinteinen mies tai nainen ei ole mikään ongelma, koska ehdottomuuksia ei ole, vain lähtökohtia.

  1. Eiköhän se peruslähtökohta ole annettu jokaiselle jo ennen syntymää!?
   Ellei perusta kehittymiselle ole selvillä, voisin kuvitella, että saattaa ihmisen alku olla melkoisen sekaisin, kun vielä suuresti ”oppineet” tulevat kertomaan, että toi, mitä sulla on housuissa, on vain kusemista varten, muun voit sitten itse päättää!?
   Lääkärit sitten hoitelee loput, mm. mielenterveyden ongelmat!

 4. Näitä vaan ajassa näköjään täytyy olla, Kyllikkiä ja Bodonjärveä ja paljon paljon muita. Elämä ei mene eteenpäin, jos ei näitä kaksijalkaisia elukoita ole. Sääli vaan kun uhrit ovat aina näitä nuoria tyttöjä, joilla elämä olisi aina vasta edessä.

 5. Kaikista ei tule ihmisiä ihmisten joukkoon sopivaksi
  kaikki vanhemmat eivät ole osaavia kasvattajia
  ja nuorten toimettomuus oman paikan löytäminen
  ei kaikilta onnistu.

 6. Penttilä ja Niilolle vastaisin, että jokaisessa yhteiskunnassa jokaisena aikana on persoonallisuushäiriöisiä henkilöitä , mutta onneksi psykopaatteja / sosiopaatteja on hyvin vähän, mutta näiden yksittäisten henkilöiden kaikkia äärimmäisiä tekoja on mahdotonta estää niin resurssien vähyyden, mutta myös lainsäädännössä määriteltyjen yksilönoikeuksien vuoksi.

  1. Mikan avaus on erittäin hyvä ja osuva. Ja on todella mieltä kääntävää jos ja kun eräät käyttävät nuoren tytön julmaa surmaa omien agendojensa ajamiseksi.

 7. Jos naisvihaa on yhteiskunnassamme olemassa, ja onhan sitä, naisvihaajat ovat telaketjufeministejä, jotka vihaavat ei-feministinaisia ja länsimaihin muuttaneita islaminuskon naisia. Telaketjufeministien (ja heitä lammasmaisesti myötäilevien vasemmistolaisten miesten) mielestä islaminuskon naisilla on oikeus pukeutua patriarkaattinsa määräämällä tavalla, oikeus tulla kunniamurhatuksi, oikeus joutua alapäästään silvotuksi, sekä oikeus pysyä poissa länsifeministien dominoimilta parittelumarkkinoilta.

 8. Varmaan on naisia vihaavia häiriintyneitä miesyksilöitä, mutta femakkojen puhe misogyniasta ja järjestäytyneestä naisvihasta on marxilaisperäistä tuubaa (suurin kiitos tästä kuuluu ranskalaiselle filosofille, feministille ja kivikovalle kommunistille Simone de Beuvoirille).

  Miksi mies muka vihaisi naista? Jokaisella miehellä on äiti ja monella miehellä on sisaria. Taistelukentällä pahasti haavoittunut mies huutaa äitiä. Kuka täysipäinen mies vihaisi omaa äitiään tai sisariaan?
  Miksi mies vihaisi naista, koska ainoastaan naisella on se, mitä mies janoaa, tarvitsee ja mikä tekee miehen elämän elämisen arvoiseksi. Vain nainen pystyy synnyttämään miehelle pulskia poikia ja kauniita tyttäriä.
  Naisella on valtaa paljon enemmän kuin miehellä. Naisella on elämän valta.
  Femakot ja heidän vasemmistolaiset paashipoikansa puhukoot paskaa kuten tähänkin asti.
  Sanottakoon vielä, että islaminuskoisissa maissa monet asiat ovat eri tolalla kuin muissa maissa.

 9. Laajasti tunnettu ihmisoikeusaktivisti ja islamin kriitikko somalialaissyntyinen Ayaan Hirsi Ali (s. 1969) pakeni kotimaastaan ja eri vaiheiden kautta hän sai turvapaikan Alankomaista.
  ”Hän opetteli hollantia, tulkkasi mm. aborttiklinikoilla ja turvakodeissa sekä opiskeli valtiotiedettä. – – Hän herätti huomiota islamin ja islamilaisen yhteisön purevana kriitikkona. – – Tappouhkausten vuoksi hän joutui piiloutumaan ulkomaille. – – Vuonna 2002 Hirsi Ali loikkasi työväenpuolue PvDA:n leiristä liberaaliin oikeistopuolueeseen VVD:hen, mikä hämmästytti monia.”
  Hirsi Alia itseään se ei hämmästyttänyt, koska hän oli älykäs, rohkea ja nopea oppimaan. Hän oli saanut tarpeekseen siitä, että vasemmisto hyysää islamia, hyssyttelee islamin kritiikkiä ja toivoo, että hän, Hirsi Ali, joka on itse tuntenut nahoissaan islamin naista alistavan kulttuuriperinteen naisten ympärileikkausta (lue silpomista) myöten, olisi hiljaa.

  ”Emansipaatio on taistelua. Minä olen valinnut sen taistelun ja aion nyt käydä sitä VVD:n riveissä. Loikkasin siksi, että PvdA:n välttelevyys sai minut voimaan pahoin. Työväenpuolue on sulkenut silmänsä yhteiskunnan pahoinvoinnilta. Naisten alistamisesta tuskin puhutaan. Minä kaipaan kantaaottavuutta.”
  Lainaukset ovat Ayaan Hirsi Alin kirjasta ”Neitsythäkki”(2005).
  Jk. Ayaan Hirsi Ali on ollut vuodesta 2013 lähtien Amerikan (USA) kansalainen.
  —————————————————————
  Parissakymmenessä vuodessa länsimaihin muuttaneiden islamilaisten naisten asema ei ole muuttunut ainakaan paremmaksi.
  Kun Totuusmedia kaivoi mennä kesänä esiin Riikka Purran v. 2019 kirjoituksen ”Mustista säkeistä”, jossa Purra arvosteli länsimaihin muuttaneiden islaminuskoisten naisten tasa-arvon puutetta, Totuusmedia käänsi asian siten, että islaminuskoisilla naisilla on oikeus pukeutua patriarkaattinsa määräämällä tavalla, ja ilmeisesti myös oikeus joutua alapäästään silvotuksi, jos islamin perinne niin tarpeelliseksi katsoo (vaikka tätä ei sanottukaan ääneen).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *