Olisiko Pahvi-Jutta pärjännyt paremmin kuin…?

Galluppien perusteella edes vasemmistolaiset eivät näytä luottavan vasemmistolaisten kyvykkyyteen presidenttinä ja niin onkin helppo olla vasemmistolaisten kanssa kerrankin samaa mieltä.

Puheenjohtaja Lindtman yhdessä varapuheenjohtaja Tuppuraisen kanssa raahasivat Pahvi-Juttaa pitkin ja poikin ennen kuin Live -Jutta antoi suostumuksensa ehdokkaaksi lähtemiselle, mahtaako häntä kaduttaa tekemänsä valinta?

Pahvi-Jutan aikana gallupit olivat 3% tuntumassa, Live-Jutan aikana gallupit näyttävät 5 %, money Well spent 😂

Lipponen ja Haatainen saavat seurakseen kolmannen täydellisen flopin, Urpilaisen, mutta miksi demareista ei löydy ehdokasta jolla olisi enemmän viehätysvoimaa kuin viikon lionneella vesiruumiilla?

Onko Halosen jättämä kauhukuva syöpynyt niin syvälle kansan mieleen, että demaria ei enää pressaksi valita?

5 vastausta artikkeliin “Olisiko Pahvi-Jutta pärjännyt paremmin kuin…?”

  1. Jutan ay-puheet ja sama mantra vaalikeskusteluissa oli lattiaa. Selvästi kaipaa vain Afrikkaan makailemaan isopalkkaiseen hommaansa.

    1. Demarien vaalivalvojaisissa Live-Jutta ja Pahvi-Jutta taputtelevat toisiaan selälle ja puheenjohtaja Lindtman nostaa maljan saavutetulle torjuntavoitolle, kuten puolueessa on ollut tapana.

  2. Halosen varjo on pitkä ja toisaalta Marinin ehdokkaana ei nostetta ei edes omissa.

  3. Vasemmiston on aika katsoa peiliin – jos toinen kierros kiinnostaa, porukka Haaviston taakse. Muuten voivat sitten olla ihanan onnellisia kuplissaan ja poissa kärjestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *