8 vastausta artikkeliin “47 euroa”

  1. Hyvää joulua Timolle ootkos kokeillut pal mailin sikaarin lehteen käärittyjä hinta rasialta on 3 ekee rasiassa on 17 kpl niitä on sinistä ja punasta paas kokeillen terv tepivaari

  2. Hyvää Joulua myös.
    Kaikki liikenevä pikkuraha menee lapsille lasten lapsille ja lastenlasten lapsille ja rahana niin saavat välttämättömintä pientä.

    Vanhalla mummolla oli ollut ajat tapana ostaa perikunnalleen joka joulu pienet lahjat.
    Sitten hän ei enää jaksanut ravata lahjaostoksilla vaan nosti pienen säästönsä jaettavaksi. Kirjoitti joulukortit ja laittoi kuoriin lisäksi lappusen; Ostakaa itse omat joululahjanne.
    – Ei kuulunut tavanomaista kiitosta jota mummu ihmetteli kunnes piirongin laatikosta löytyi ne jaettavaksi tarkoitetut lahjarahat.

  3. Älä hyvä mies tuhlaa turhuuteen. Tupakointi on tarpeetonta.
    Hyvää joulua !!

  4. Joo, ei se savuttelu fiksua ole, mutta kun tuli joskus tyhmänä aloitettua, niin on vaikea lopettaa. Hyvää Joulua Tehollekin.

  5. Noin voi sanoa aika monesta asiasta älä tuhlaa rahojasi vaan ryyppää ja rällää ne onko sekään fiksuimmasta päästä .
    Ja mikä on sitten aivan tarpeellinen no määrätyin välein ruoka on aika tarpeellinen asia . terv tepivaari

  6. Timo : Eikös ole hyvä sanonta ” elä kuin parhaaksi näet/tunnet ” mutta jos tuntuu siltä että vois yrittää itsessään tehdä pikku muutoksia esim.terveyden suhteen – hyvä on yrittää !

  7. Vähän reilummin meni itsellä mutta toisaalta pidin tänä vuonna erityisen tarkkaa seulaa siitä että en osta mitään veroa kiertäviltä firmoilta. Kotiinpäin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *