11 vastausta artikkeliin “Miksi ?”

 1. Olin hieman huvittunut kun eräs cityvihreä feministi tokaisi YLE:n uutisissa miten hän ihailee ruotsalaista rohkeaa keskustelukulttuuria, jossa uskalletaan tuoda ongelmat esille.

  No kyse oli ”me too” kampanjan seurauksista ruotsalaisessa mediassa ja yritysmaailmassa, mutta ihan jokainen joka tuntee ruotsalaisia, tietää ruotsalaisen yhteiskunnan tilan, ymmärtää myös sen, että suurimmat ongelmat juontavat juuri siitä, että Ruotsissa ei saa puhua ongelmista niiden oikeilla nimillä.

  En yhtään vähättele me too kampanjan tärkeyttä, mutta ruotsalaista keskustelua aiheesta en kyllä osaa ihailla, ainakaan sillä verukkeella, että Ruotsissa ongelmista uskalletaan puhua, kun niistä ei oikeasti puhuta.

 2. Mitähän ongelmia sielllä ruotsalaisessa keskustelukulttuurissa uskalletaan tuoda esille? En ole seurannut, mutta veikkaan että ongelmien etunimet ovat Olle, Palle. Nils jne, vaan tuskinpa Ahmed, Mohamadat jne. Tarkoitan sitä me too-kampanjaa. Vissiin yhtä rohkeaa kuin Marja Veitolankin ”kampanja” Tomi Metsäkedon kampittamiseksi. Ja sama ämmä näkyi äskettäin poseeraavan Iltalehdessä tekstillä, että olen naisten asialla. En viitsinyt lukea, koska olen jokseenkin varma, ettei M.V. puhu ainakaan mitään arabien lapsiavioliitoista.
  Feminismi on virus. Se saastuttaa kaiken mihin se koskee. Ja olisiko vielä niin, että minkä kolkompi nainen, sitä kiivaampi femakko.

 3. Allekirjoitan kyllä pääosin ilmiön – minulle tämä porukka on lähettänyt herjauksia ja uhkauksia joutumatta edesvastuuseen. Tulee mieleen eräs (sinänsä rääväsuinen ja ilkeä) paikallispoliitikko jonka lasten henkeä uhkailtiin näiden toimesta, ei seurauksia.

  Mutta lopulta kyllä hekin joutuvat vastuuseen tavalla tai toisella, kyllä tämä viikko sen on osoittanut. En halua ajatella tässä olevan mitään salaliittoa. Ehkä valikoivaa laiskuutta.

 4. Ruotsi – feminismin majakka vai feminismin paradoksi?

  ”Mutta vaikka ruotsalaiset naiset sijoittuvat maailman tasa-arvoisimpien joukkoon maailmassa, he joutuvat pelkäämään turvallisuutensa puolesta kaduilla. Raportoidut seksuaalirikokset ovat kasvaneet 61 prosenttia vuosien 2007 ja 2016 välisenä aikana. Samaan akaan jengiväkivallan lisääntyminen miesten keskuudessa – ammuskeluissa haavoittuneiden määrä on lisääntynyt 50 prosenttia vuosien 2004 ja 2016 välisenä aikana – vaikuttaa naisten turvallisuuteen. Poliisi myöntää, että raiskaustapaukset kasaantuvat ja jäävät tutkimatta, koska jengiväkivalta ja ammmuskelu vievät kaikki resurssit–”
  Lainaus: Verkkojulkaisu Kansalainen 31.10.2017, artikkelin otsikko sama kuin tässä ja kirjoittaja Petri Saarela.

 5. Kenellä vaan on vapaus somessa mölistä mitä haluaa. Sitä sanotaan sananvapaudeksi. Tosin pitää noudattaa myös lakia. Kas kun ei Timo Lennarrti yhtään esimerkkiä kerro.

 6. Sori tuo ketjun ensimmäinen kommenttini. Olin aika pahalla päällä, kuin laitoin kommenttini. Toivottavasti kukaan ei myötäloukkaantunut. Moderoin sen sopivammaksi, vaikkakin minulla ei ole tuosta feministipuolueesta hyvää sanottavaa.

  Eemelille sen verran , että olen löytänyt noita mölinöitä esim erinäisistä facen ryhmistä, mutta olen niin tyhmä, etten osaa linkittää tänne. Sananvapaudesta sen verran, ettei mielestäni esim. puoluepolitiikassa mukana oleva saa päästää kynästään mitä tahansa.

 7. Ruotsin femakkopuolue on vapaasti saanut esittää julkisuudessa, että Ruotsissa on miesryhmiä, mitkä kaappaavat lapsia ja kiduttavat ne kuoliaaksi – ilman minkäänlaista syytettä.
  Ruotsi on todellisuudessa feminismin paradoksi, missä femakko saa esittää mitä tahansa joutumatta vastuuseen.
  Raiskauksista Ruotsissa on sikäli tietoa, että joillain alueilla yli 90% raiskauksista on ei-kantaruotsalaisen tekemä.
  Jostain syystä Ruotsin femakot eivät tällaisesta piittaa, kun kohteena ovat kantaruotsalaiset miehet.

 8. Heinäkuussa 2012 Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liiton (VINO) vuoden 2012 toinen puheenjohtajista Hanna Hakko herätti huomiota blogikirjoituksellaan, jossa pohdittiin insestin ja eläimiinsekaantumisen hyväksymistä ja suojaikärajojen poistoa. Seuranneessa keskustelussa Vihreiden Otto Lehto kertoi kannattavansa vapaata seksiä täysi-ikäisille. Vasemmistoliiton kansanedustaja Anna Kontula kertoi pitävänsä täysi-ikäisten lähisukulaisten välisen seksin eli insestin kieltävää lakia nykyään tarpeettomana. Hänen mukaansa se ei ole asia, jota pitäisi säädellä lailla. – Väestöliiton ylilääkäri Dan Apterin mukaan sukupuoliyhteys ei kuulu vanhemman ja lapsen eikä sisarusten välille, ja seksin kautta tulee helposti hyväksikäyttöongelmia.
  Lainaus Wikipediasta otsikolla ”Insesti”, lainaamani kohta löytyy ko. artikkelin väliotsikosta ”Insesti Suomen lainsäädännössä”.

  ”Ainoa syy muuttaa metsään on insesti ja se, että kukaan ei kuule kun vaimo huutaa apua. ”- Vihreiden Fatim Dierra.
  Onkohan tuo Dierran viesti vain typeryyden riemuvoitto järjestä, vai kuvastaako se yleisestikin Vihreiden arvomaailmaa?

 9. Kyllä se taitaa jossain määrin kuvastaa cityvihreää maailmankuvaa, kun maailmaa parannellaan keskinäisiä satuja kertoen punkkua siemaillen ja muistellaan suurta erämaaretkeä Nuuksion merkityillä kävelyreiteillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *