Onko Kokoomuksen alamäki alkanut?

Kokoomuksen taustavaikuttaja jättää puolueen, kirjoittaa HS ja käyttää siihen kaksi kokosivun palstaa.

Somalitaustainen Faisa Kahiye, 19, pettyi kokoomuksen maahan­muutto­politiikkaan, viimeinen niitti oli keskustelu paperittomista.

Asia on varmaan todella tärkeä, koska Helsingin sanomat tuo sen merkittävästi esille. Faisa on todella vaikuttava poliittinen henkilö, koska en ole koskaan hänestä kuullut. Hän ei ole missään vaalilla valitussa asemassa, eikä Merkittävässä puoluetehtävässä. Taustavaikuttaja kuitenkin.

Haluan käydä koulun ensin loppuun, hän lisää.

18 vastausta artikkeliin “Onko Kokoomuksen alamäki alkanut?”

  1. Olisi kyllä hyvä että Kokoomus olisi vähän määrätietoisempi näissä linjauksissa, mutta kun on iso puolue, on monia mielipiteitä.

  2. Olenko aistivinani saxsofonin äänessä tiettyä piruilua? Iloinen hassunhauska preludi?

    15 -vuotiaasta kokoomuslainen, puolueensa taustavaikuttaja?? Toivottavasti näitä löytyy lisää.

  3. Noin 80 prosenttia suomalaisista toivoo että Kokoomuksen alamäki olisi alkanut. Muiden puolueiden alamäkeä toivoo vieläkin suurempi enemmistö, esimerkiksi Vasemmistoliiton kohdalla reilut 90 prosenttia.

        1. Arhinmäki lausui viisaita sanoja, joiden sanojen keskinäinen suhde hahmotti vallitsevan todellisuuden niin yleisesti hyväksyttyjen pyrkimysten ja vastakohtaisesti maamme hallituksen ja myös EU:ssa harjoitettujen toimienkin suhteen.

  4. Harrin linkistä:
    ”Hän nostaa esimerkeiksi huonosta politiikasta perheenyhdistämisen kriteereiden tiukentamisen, turvapaikanhakijoiden oikeusapujärjestelmän rapauttamisen sekä Helsinkiin suunnitellusta suurmoskeijasta käydyn keskustelun.

    ”Muslimina pidän erittäin tärkeänä asiana, että muslimeille annetaan mahdollisuus harjoittaa uskontoaan”, Kahiye sanoo.

    ”Se lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta. Suurmoskeija-hanke itsessään ei ole vielä valmis, mutta ajatus siitä, että Suomeen saadaan iso ja kaikkia muslimeja palveleva moskeija, on hieno.” ”

    Heh, perheenyhdistämisien kohdalla Suomi on edelleen erittäin vapaamielinen ja mitä tulee ”kaikkia muslimeja palvelevaan moskeijaan”, niin onko Faisa nyt ihan tosissaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *